Lifestyle Lifie rintasyöpä

Kontrollikäynti + arvonnan voittaja

Tänään oli tiedossa puolen päivän sairaalareissu, kun oli labraa, ultraa, magneettia ja vielä lääkärin vastaanotto. Huh, mikä viikon aloitus sanon minä! Ultrassa sain huonoja uutisia, joita osasinkin jo odottaa. Ikävä kyllä kasvain on suurentunut viime kerrasta. Uutiset vei mielen kyllä matalaksi, vaikka olinkin kasvun itsekkin huomannut. Kasvua on ollut reilun sentin, kasvaimen ollessa nyt 7,3*3,6cm. Mitat näyttää kyllä aika hurjalta ja sitähän se on. Nyt jatketaan uudella lääkkeellä, joka alkaa huomenna. Kävin lisäksi magneettikuvissa, joka kertoo vielä tarkemmin kasvaimen koon ja miten se on rintaan kiinnittynyt. Ymmärsin, ettei mitään erikoisia uutisia pitäisi sen suhteen onneksi olla. Nyt on myös niin, että mikäli uusi lääke ei lähde tehoamaan on leikkaus luvassa suunniteltua aiemmin. Kaikki riippuu nyt siis siitä miten ac-hoito lähtee tehoamaan.

Huominen jännittää hieman, kun en yhtään tiedä mitä sivuoireita se tuo tullessaan. Onneksi mun äitini tuli meille nyt koko viikoksi ♥ Äiti tulee myös mun mukaan hoitoon huomenna ja Janne on Minean kanssa kotona. Toivotaan, että olo pysyy yhtä hyvänä kuin tähän mennessä ja kädet ristissä rukoilen, että uusi lääke lähtee heti tehoamaan! Jälleen on vain mentävä päivä kerrallaan ja oman olon mukaan. Pitäkää siis peukkuja!

Sitten on luvassa vielä hotelliarvonnan voittajan julkistaminen!

Ensinnäkin kiitos ihan mielettömästi kaikille yli 300 osallistuneelle ♥ Olin todella iloinen saadessani järjestää teille yhdessä Hotel Sveitsin kanssa mahdollisuuden voittaa ihana hemmottelupaketti. Oli koskettavaa ja ennen kaikkea mahtavaa lukea teidän jättämiä kommentteja siitä kenet ottaisitte reissuun mukaan ♥ Lisäksi oli todella ihanaa kuulla mitä kautta olette blogiini päätyneet ♥

Oon arponnut voittajan random.org sivuston avulla ja voittaja on;

Katja Rintala

” Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolta olen saanut valtavasti tukea itselleni vaikean ajan keskellä ❤️ Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja törmäsin siihen sattumalta. Minua viehättävää ennen kaikkea blogisi kauniit kuvat ja selkeä tyyli ???? Kiitos että kirjoitat!Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolta olen saanut valtavasti tukea itselleni vaikean ajan keskellä ❤️ Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja törmäsin siihen sattumalta. Minua viehättävää ennen kaikkea blogisi kauniit kuvat ja selkeä tyyli ???? Kiitos että kirjoitat! ”

Paljon onnea Katja sinulle ja ihanaa minilomaa teille ystäväsi kanssa!

26 Comments
Previous Post
5.3.2018
Next Post
5.3.2018

26 Comments

 • Pirjo

  Voimia sinulle uuden lääkkeen aloittamisen kanssa. Huomenna 9.00 on itselläni ensimmäinen hoitoaamu. Vähän jännittää..Olet ihana ja ihanan positiivinen. Kaikki menee varmasti hyvin.

  • Marjut

   Kiitos, olet ihana ja on ollut upea tavata sinut <3 Kaikki menee meillä varmasti hyvin!

 • Teija

  Voimia ja jaksamista sinulle ❤️. Kun sain tiedon omasta pahanlaatuisesta rintasyövästä niin kummipoikani Toni antoi linkin sinun blogiisi mistä ammentaisin sinun positiivista energiaa myös itselleni. Älä luovu positiivisesta asenteestasi sillä se auttaa sinua selättämään syövän ja mahdollisesti myös meidän muiden syövän. Kram.

 • Susanna

  ❤️ Voimia sinulle!

 • Sannukka

  Vaikkakin täysin tuntematon ihminen, olet silti ajatuksissani❤️ Voimia hoitoihin ja toivotaan että tämä uusi lääke tepsii!

  • Marjut

   Kiitos kauniista sanoistasi <3 Kyllähän se itseäkin koskettaa, kun kuulee toisten sairastumisesta vaikkei just tuntisi koko ihmistä. Ihanaa kevättä!

 • Milja

  Kovasti voimia ja tsemppiä huomiseen! ????

 • Marjo

  Rohkeutta ja valoa elämääsi. Uusi lääke tepsii kyllä. Luota siihen. Tsemppiä!

  • Marjut

   Kiitos sinulle <3

 • Jenni

  Hirmuisesti voimia ja tsemppiä! ❤️

 • Ella

  Voimia sinulle, toivotaan että hoito tehoaa <3

 • Aveem

  Voi ei :/ Toivotaan että lääke kuitenkin tehoaa!

  Tsemppiä huomiseen! <3

  • Marjut

   Kiitos sinulle sanoistasi <3

 • Krista anttila

  Tsemppiä ja toivottavasti uusi lääke tehoaa ilman sivu oireita❤

 • Marja Helena

  Voimia ja jaksamista ❤

 • Suvi

  Paljon tsemppiä tulevaan hoitoon! Toivottavasti sivuvaikutukset eivät ole kovin pahoja.

 • Pirjo

  ❤️ Voimia sinulle , olet ajatuksissani vaikka en sinua tunne, toivotaan parasta että uusi lääke tehoaa ❤️❤️

  • Marjut

   Kiitos kauniista sanoistasi <3

 • Iina Jäähelmi

  Ihanaa, kun Sinulla on äiti, joka tarvittaessa auttaa ja on tukena <3 Minulla äitini kanssa erittäin vaikeat välit, mutta ei siitä sen enempää… Saanko kysyä, mistä tuo teidän ihana kello on hankittu? Teidän koti on niin kaunis, voisi ihalla vaikka kuinka kauan <3

Leave a Reply

Instagram

 • 🌟JOULUKALENTERI 18. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @wilfasuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meidän Minealla oli pitkään yskää ja viimein se on helpottanut 🙏 Yksi iso apu on ollut tämä @wilfasuomi MOIST S ilmankostutin*. Tämä tyylikäs ultraääni-ilmankostutin tuottaa hienojakoista höyryä ja kosteuttaa ilmaa, jopa 10 tunnin ajan. Ollaan pidetty sitä joka puolella asuntoa ja eron aiempaan huoneilmaan todella huomaa! Tämän luukun alta voi siis voittaa tämän modernin ja erittäin hiljaisen MOIST S ilmankostuttimen (arvo 99€) ♡ .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @wilfasuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 20.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a happy day!
.
.
#wilfa #wilfasuomi #moists #ilmankostutin #livingroom .
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 17. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luklabelofficial kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Illan päätteeksi on ihana pujahtaa söpöihin lakanoihin, jolloin unikin tulee paremmin ♡ Ja vieläpä niin, että ne ovat ekologisesti valmistettu ja valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ylitä Öko-tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. 
Tämän luukun alta voi voittaa joko nämä suloiset Unicorn tai Panda-pussilakanat* (arvo 68€) .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luklabelofficial
3. Kommentoi valitsetko 🦄 vai 🐼
Ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 19.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a great new week! .
.
#luklabel #Unicorn #panda #kidsinspo
.
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 16. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @havishome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Pimeään vuodenaikaan ehdoton lemppari fiilistelyni on kynttilöiden polttaminen ♡ Joulupöydän kattaminen ja sen äärelle rauhoittuminen ovat taas vuoden odotetuimpia hetkiä ♡ Näissä tilanteissa @havishome on ehdoton suosikkkini ♡ Tämän luukun alta voi voittaa upean tuotepaketin kynttilöitä & lautasliinoja (arvo yht 39,55€) ♡ tuotteet näet swaippaamalla sivulle.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @havishome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 18.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Sunday ♡
.
.
#havis #havishome #cozy
 • Today I have Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
 • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu
 • 🌟JOULUKALENTERI 14. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @zaomakeupsuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Viikonloppuna mulla on luvassa kahdet pikkujoulut ja aion loihtia itselleni meikin näillä upeilla @zaomakeupsuomi tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja hoitavia ♡
Tänään voi voittaa itselleen tämän luomiväripaletti Clin d` oleil n2, joka sisältää 10 kaunista luomiväriä, jotka ovat runsas pigmenttisiä, helmiäisiä ja metallisia. Sävyjä jokaiseen tilanteeseen ♡ 
Lisäks tämäni huulilakan sävyssä 035 Rasberry , joka antaa täyteläisen sävyn kiiltoa unohtamatta. (Arvo yht. 80,80€)
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @zaomakeupsuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 16.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful day!
.
.
#zaomakeup

Follow Me!