Lifestyle Lifie rintasyöpä

Kontrollikäynti + arvonnan voittaja

Tänään oli tiedossa puolen päivän sairaalareissu, kun oli labraa, ultraa, magneettia ja vielä lääkärin vastaanotto. Huh, mikä viikon aloitus sanon minä! Ultrassa sain huonoja uutisia, joita osasinkin jo odottaa. Ikävä kyllä kasvain on suurentunut viime kerrasta. Uutiset vei mielen kyllä matalaksi, vaikka olinkin kasvun itsekkin huomannut. Kasvua on ollut reilun sentin, kasvaimen ollessa nyt 7,3*3,6cm. Mitat näyttää kyllä aika hurjalta ja sitähän se on. Nyt jatketaan uudella lääkkeellä, joka alkaa huomenna. Kävin lisäksi magneettikuvissa, joka kertoo vielä tarkemmin kasvaimen koon ja miten se on rintaan kiinnittynyt. Ymmärsin, ettei mitään erikoisia uutisia pitäisi sen suhteen onneksi olla. Nyt on myös niin, että mikäli uusi lääke ei lähde tehoamaan on leikkaus luvassa suunniteltua aiemmin. Kaikki riippuu nyt siis siitä miten ac-hoito lähtee tehoamaan.

Huominen jännittää hieman, kun en yhtään tiedä mitä sivuoireita se tuo tullessaan. Onneksi mun äitini tuli meille nyt koko viikoksi ♥ Äiti tulee myös mun mukaan hoitoon huomenna ja Janne on Minean kanssa kotona. Toivotaan, että olo pysyy yhtä hyvänä kuin tähän mennessä ja kädet ristissä rukoilen, että uusi lääke lähtee heti tehoamaan! Jälleen on vain mentävä päivä kerrallaan ja oman olon mukaan. Pitäkää siis peukkuja!

Sitten on luvassa vielä hotelliarvonnan voittajan julkistaminen!

Ensinnäkin kiitos ihan mielettömästi kaikille yli 300 osallistuneelle ♥ Olin todella iloinen saadessani järjestää teille yhdessä Hotel Sveitsin kanssa mahdollisuuden voittaa ihana hemmottelupaketti. Oli koskettavaa ja ennen kaikkea mahtavaa lukea teidän jättämiä kommentteja siitä kenet ottaisitte reissuun mukaan ♥ Lisäksi oli todella ihanaa kuulla mitä kautta olette blogiini päätyneet ♥

Oon arponnut voittajan random.org sivuston avulla ja voittaja on;

Katja Rintala

” Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolta olen saanut valtavasti tukea itselleni vaikean ajan keskellä ❤️ Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja törmäsin siihen sattumalta. Minua viehättävää ennen kaikkea blogisi kauniit kuvat ja selkeä tyyli ???? Kiitos että kirjoitat!Ottaisin mukaan parhaan ystäväni, jolta olen saanut valtavasti tukea itselleni vaikean ajan keskellä ❤️ Olen seurannut blogiasi noin vuoden ja törmäsin siihen sattumalta. Minua viehättävää ennen kaikkea blogisi kauniit kuvat ja selkeä tyyli ???? Kiitos että kirjoitat! ”

Paljon onnea Katja sinulle ja ihanaa minilomaa teille ystäväsi kanssa!

26 Comments
Previous Post
5.3.2018
Next Post
5.3.2018

26 Comments

  • Pirjo

    Voimia sinulle uuden lääkkeen aloittamisen kanssa. Huomenna 9.00 on itselläni ensimmäinen hoitoaamu. Vähän jännittää..Olet ihana ja ihanan positiivinen. Kaikki menee varmasti hyvin.

    • Marjut

      Kiitos, olet ihana ja on ollut upea tavata sinut <3 Kaikki menee meillä varmasti hyvin!

  • Teija

    Voimia ja jaksamista sinulle ❤️. Kun sain tiedon omasta pahanlaatuisesta rintasyövästä niin kummipoikani Toni antoi linkin sinun blogiisi mistä ammentaisin sinun positiivista energiaa myös itselleni. Älä luovu positiivisesta asenteestasi sillä se auttaa sinua selättämään syövän ja mahdollisesti myös meidän muiden syövän. Kram.

  • Susanna

    ❤️ Voimia sinulle!

  • Sannukka

    Vaikkakin täysin tuntematon ihminen, olet silti ajatuksissani❤️ Voimia hoitoihin ja toivotaan että tämä uusi lääke tepsii!

    • Marjut

      Kiitos kauniista sanoistasi <3 Kyllähän se itseäkin koskettaa, kun kuulee toisten sairastumisesta vaikkei just tuntisi koko ihmistä. Ihanaa kevättä!

  • Milja

    Kovasti voimia ja tsemppiä huomiseen! ????

  • Marjo

    Rohkeutta ja valoa elämääsi. Uusi lääke tepsii kyllä. Luota siihen. Tsemppiä!

    • Marjut

      Kiitos sinulle <3

  • Jenni

    Hirmuisesti voimia ja tsemppiä! ❤️

  • Ella

    Voimia sinulle, toivotaan että hoito tehoaa <3

  • Aveem

    Voi ei :/ Toivotaan että lääke kuitenkin tehoaa!

    Tsemppiä huomiseen! <3

    • Marjut

      Kiitos sinulle sanoistasi <3

  • Krista anttila

    Tsemppiä ja toivottavasti uusi lääke tehoaa ilman sivu oireita❤

  • Marja Helena

    Voimia ja jaksamista ❤

  • Suvi

    Paljon tsemppiä tulevaan hoitoon! Toivottavasti sivuvaikutukset eivät ole kovin pahoja.

  • Pirjo

    ❤️ Voimia sinulle , olet ajatuksissani vaikka en sinua tunne, toivotaan parasta että uusi lääke tehoaa ❤️❤️

    • Marjut

      Kiitos kauniista sanoistasi <3

  • Iina Jäähelmi

    Ihanaa, kun Sinulla on äiti, joka tarvittaessa auttaa ja on tukena <3 Minulla äitini kanssa erittäin vaikeat välit, mutta ei siitä sen enempää… Saanko kysyä, mistä tuo teidän ihana kello on hankittu? Teidän koti on niin kaunis, voisi ihalla vaikka kuinka kauan <3

Leave a Reply

Artikkelit