DECOR Lifestyle Lifie

Marimekko Urna & leikkokukat

Tiedätte mun rakkauden kukkiin, mutta etenkin leikkokukkien suhteen ♥ Pöydällä oleva kukkakimppu tuo kotiin heti paljon freesimman ja kotoisamman fiiliksen. Tuoreet kukat on asia mihin haluan panostaa, mutta pyrin aina valitsemaan kestäviä lajikkeita. Koostan kimput yleensä näin; 1-2 esim. liljaa tai ruusua ja siihen lisäksi vihreää, kuten eukalyptusta/harsokukkaa tai molempia. Käytän paljon vihreää, koska sillä saa helposti aikaan reilumman kokoisen kimpun. Tällä hetkellä tykkää eniten rennoista kimpuista, jotka tulee just maljakon reunan yli kauniisti ”roikkumaan”. Kimppu ei ole mitään ilman maljakkoa ja tämän hetken ykkösmaljakkoni onkin tämä upea Marimekon* Urna-malja

Täytyy myöntää ettei brändin tekstiilien kuosit välttämättä ole ihan meidän näköisiä, mutta tähän maljakkoon ihastuin täysillä! Mielettömän kaunis ja tyylikas maljakko vaikka ihan ilmankin kukkia. Maljakon halkaisija on 30cm ja painoakin löytyy kiitettävästi ja hyvä niin,  jotta pienet kätöset ei helpolla sitä saa liikkeelle 😉 Uskon, että tämä maljakko tulee jäämään yhdeksi lemppari esineistäni eikä ihme, niin upea se on! Tähän maljakkoon sopii kukka kuin kukka ja kokonaisuus on täydellinen. Joillain on kenkäfetissi niin mulla taitaa olla maljakkofetissi 😀 Tunnustaako kukaan muu? 

Täällä ollaan taas menty viime päivät aamusta iltaan niin vauhdilla, että huhhuh! Jannella alkaa isyysloma lähennellä loppuaan, mutta onneksi pian häämöttää jo tuleva kesäloma. Me tehtiin lista kahvioista/ravintoloista, joissa haluttaisiin käydä ja aika hyvin ehdittiin lähes kaikkiin paikkoihin tutustua! Tänään oltiin jo aamupäivästä liikkeellä keskustassa ja käytiin vielä yksi uusikin paikka testaamassa. Haluaisitteko kenties kuulla erillisessä postauksessa listauksen noista paikoista?

Me lähdetään viettämään iltaa ystäväperheemme luokse ja luvassa on grillausta rennolla meiningillä.

Ihanaa iltaa ♥

*yhteistyössä

4 Comments
Previous Post
5.5.2018
Next Post
5.5.2018

4 Comments

  • Riikka

    Voi vitsit miten ihana maljakko! Täytyypä alkaa vahvasti harkita tuollaisen hankkimista, kiitokset vain vinkistä 😉
    Nauroin itse vasta siskolleni, että toiset hamstraa kenkiä ja laukkuja, viettää tunteja vaatekaupoilla. Mä taas välttelen vaatekauppoja ja eksyn niihin yleensä vasta kun jotain oikeasti tarvitsen, mutta voi jestas mä voisin jäädä vaikka asumaan erilaisiin sisustusputiikkeihin. Hyvin usein meille kotiin eksyykin vähän kaikennäköistä ihanaa pientä tilpehööriä, astiaa, kippoa ja kuppia (selityksen varjolla että nää on oikeasti tosi tarpeellisia..) 😀
    Ps. Oon lukenut sun blogia hurjan pitkään ja ihastelen aina sun kuvia, sisustustyyliä ja ennenkaikkea sun hurjan positiivista asennetta vastoinkäymisiä kohtaan. Jatka samaan malliin! Ihanaa kevättä sinulle!

  • Lottta

    Ihanat kuvat! Alkaa itseäkin houkuttaa tuo maljakko.. Ehdottomasti listausta kivoista kahviloista, erityisesti kesällä on aina ihana kokeilla uusia paikkoja!

  • Ullie webersköld

    lovely hope your vell hugs

  • Rita

    Upea maljakko, pakko saada eli maljakkokoukussa ollaan myös. Aina on tilaa yhdelle maljakolle:). Rakastan näitä elämän pieniä iloja, tuore kukkakimppu mieleisessä maljakossa. Onnen muruset koostuu joskus hyvinkin pienistä asioista.

Leave a Reply

Artikkelit