baby DECOR Lifestyle Lifie

Mustasukkaisuutta ja nahistelua + ARVONTA

Meillä oli Ninni viettämässä kesälomaa reilun viikon ajan ja noihin päiviin mahtui monenlaisia tunteita. Minea odottaa Ninniä aina meille tosi kovasti ja puhuu hänestä muutenkin paljon ♥ Huomasin kuitenkin jo viime kerralla Ninnin meillä ollessa, että Mineaa piti useamman kerran päivässä muistuttaa miten leikkiä nätisti. Nyt Ninnin tullessa ensimmäinen komentaminen tapahtui ekana iltana. Minea alkoi huitomaan Ninniä ja mun mennessä hänen eteensä kysymään mistä on kyse hän huitoi myös mua. Ollaan otettu käyttöön omassa huoneessa jäähyllä oleminen, mikäli neiti on tehnyt jotain tuhmaa eikä kielloista huolimatta ole sitä lopettanut. Välillä Minea repi Ninniä hiuksista tai silmälaseista ja lisäksi koitti huitoa. Kielsimme monta kertaa ja sanottiin ettei ketään saa lyödä, mutta se meinasi vähän väliä unohtua.

Mineaa ei paljon ole äiti ja isi kiinnostanut Ninnin ollessa meillä ja Ninni on aina haluttu nostamaan tuoliin/laittamaan vaipan/syöttämään ym. Nyt olikin niin, että Ninnin yrittäessä auttaa Mineaa hän huusi ”Äiti auttaa!” Vaikka kuinka koitin sanoa, että Ninnikin voi välillä auttaa niin ei vain äiti sai. Toki niitäkin hetkiä oli, että sai auttaa ja leikittiin nätisti yhdessä, mutta mukana oli nyt aiempaa enemmän kieltämistä. Ja aina pyrin antamaan saman huomion molemmille ja tähän asti kaikki onkin mennyt tosi kivasti! Nyt näin reilun viikon jälkeen voin sanoa olevani aika puhki. On todella kuluttavaa joutua useita kertoja päivässä komentamaan, kun sellaiseen ei aiemmin ole ollut tarvetta. On tuntunut myös erittäin pahalta, kun on joutunut todella tiukasti kieltämään neitiä, vaikka tiedän ettei hän normaalisti käyttäydy noin. Minealla ikää nyt 1v 9kk, joten hyvin voisi liittyä myös ennen aikaiseen uhmaikään.

Olin kaupassa tyttöjen kanssa (onneksi ei meidän lähikaupassa!) ja Minea työnsi pikkukärryjä. Alkuun kaikki meni hyvin, mutta sitten jossain vaiheessa neiti alkoi puristella tomaatteja, ei uskonut mitään, huitasi mua naamaan ja huusi kuin syötävä kaupan lattialla. Siinä kohtaa en tiennyt itkisinkö vai nauraisinko muiden ihmisten katsoessa touhua vierestä. Koitin parhaani rauhotella Mineaa, mutta peli oli siinä vaiheessa jo pelattu eikä mikään tuntunut auttavan. Äkkiä vain ulos kaupasta ja autoon. Autossa hirveä huuto eikä halunnut yhtään rauhoittua. Onneksi pikkuhiljaa kuitenkin rauhoittui, mutten saanut selville mistä oli mielensä pahoittanut. Mietin mielessäni tämän olleen viimeinen kauppareissu neidin kanssa, vaikkei niin olisikaan. Kotona koitin vielä selvittää asiaa ja itsellekin tuli itku siinä samalla koko hommasta. Tämä ei varmasti ole ensimmäinen eikä viimeinen kerta, mutta kurjalta tapahtunut tuntui varmasti meistä kaikista. Koitin kovasti miettiä mistä tämä kaikki voisi johtua ja ekana mieleeni tuli ennen aikainen uhma sekä mustasukkaisuus. Olisiko Minea voinut olla Ninnistä mustis ja siksi käyttäytyä noin? Olin myös yhden yön viikonloppuna pois kotoa ja neiti olikin aika kiinni äidissä kotiin tultuani. Toki huomasin myös Ninnin välillä hieman härnäävän Mineaa, joten osittain ehkä myös molemminpuolista koko nahistelu.

Ninni lähti kotiin sunnuntaina ja Minean käytös palasi entiselleen saman tien! Täytyy siis liittyä mustasukkaisuuteen tai vastaavaan, kun komentamaankaan ei ole tarvinnut kuin kerran tuon jälkeen. Tuntui pahalta myös Ninnin puolesta, kun Minea käyttäytyi noin, mutta toivon todella tämän olevan ohi menevä vaihe. Ninni tulee meille lomailemaan vielä ennen koulujen alkamista ja toivon hieman rauhallisempaa meininkiä sitten tyttöjen leikkeihin.

Onko muilla kokemuksia vastaavasta? Niin ja Minea ei siis käyttäydy tällä tavoin omien kavereiden seurassa.

Onneksi päiviin mahtui myös ihania hetkiä, kuten yhdessä piirtämistä ♥ Meille kotiutui nämä super suloiset Rabbit-tuolit* ja Rabbit-pöytä*, jotka ovat olleet kovassa käytössä niiden saapumisesta asti! Etenkin Minea tykkää kovasti istua pöydän äärellä lukemassa tai piirtämässä. Kotimainen koivusta valmistettu pöytäryhmä soveltuu parhaiten 2-6 vuotiaille (huom. Ninni täyttää jo 9v. ja minäkin oon niissä istunut ;D) Tuolien osat sekä pöytä ovat lakattua koivua ja värillisissä istuinlevyissä on laminaattipinnoite. Tuolin istuinkorkeus on 30cm ja kokonaiskorkeus 60cm. Rabbit-tuolin valmistuksessa on käytetty peräti kolmea eri puuntyöstömenetelmää: koivuviilun taivutusta, jyrsintää sekä sorvausta – mikä tekee sen ilmeestä varsin leikkisän.

Tuolia on saatavana neljässä eri värissä ja valkoisen lisäksi voi valita mintun, hennon roosan tai kokonaan puun värisen tuolin. Rabbit-pöytiä on tulossa myyntiin, mutta voit tiedustella niistä jo Emilialta sähköpostitse emilia@emiliakarenina.fi Meidän mittatilaustyönä teetetyn pöydän halkaisija on 65cm, kannen vahvuus 1,8cm ja kokonaiskorkeus 45cm. Pöytään mahtuu täydellisesti kaksi tuolia pöydän ollessa seinän vieressä.

Näiden ihanien huonekalujen takana on upea Emilia Åman EK for kids -yrityksestä. Huhtikuussa 2017 Emilia luonnosteli paperille tuolin, jolla oli lennokkaat korvat ja uniset silmät ja siitähän se kaikki sitten lähti! Nähtiin nämä suloiset huonekalut ensi kertaa Lapsimessuilla ja ihastuttiin samantien!

EK for kids on lastenhuoneen sisustukseen keskittynyt tuotemerkki, joka on syntynyt vuonna 2016, kun Kuopio Designmarketiin kaivattiin lapsille leikkipiste. Malliston suunnittelusta vastaa muotoilija Emilia Åman. 

Verkkokaupasta löytyy paljon muitakin ihania tuotteita lastenhuoneen sisustukseen ♥

Ja hei Emilia tekee myös sisustussuunnittelua, joten ole häneen rohkeasti yhteydessä, mikäli kaipaat vinkkejä tuolla saralla!

Postin tuodessa paketit oltiin Minean kanssa entistä innoissamme ja arvatkaapas miksi? Rabbit-tuolit pakataan laatikkoon, josta voi tehdä lapselle nukkekodin, siis mikä mieletön idea Emilia! Pakkauksen materiaali on päällystettyä aaltopahvia, joten sen valkoinen pinta mahdollistaa, että leikkijä saa askartelutarvikkeita hyödyntäen tehtyä nukkekodista juuri omanlaisensa. Kerrassaan ihan tajuttoman hyvä idea ja lapsi saa extra kivaa, jo saamiensa huonekalujen lisäksi ♥ Meillä Minea alkoi heti lajitella kirjansa hyllyyn ja kirjahyllyn virkaa se toimittaa edelleen. Toki kovin montaa kirjaa pahviset hyllyt eivät varmasti tule kestämään, mutta usemman pienen kirjan kuitenkin.

Tuolit toimitetaan valmiiksi kasattuina ja pöydänkin saa kokoon ilman työkaluja. Nämä huonekalut menevät Minealla vielä todella pitkään ja varmasti sopivat niin tytöille kuin pojille! Niin ja puhdistukseen riittää pyyhintä hellävaraisella pesuaineella.

Meillä on ehkä hieman liukas lattia enkä ole laittanut mattoa pöytäryhmän alle, joten laitettiin tuolin jalkoihin pehmusteet. Minea pääsee yllättävän hyvin itse istumaan tuoliin, mutta välillä tuoli luisti pienen pepun yrittäessä penkille. Nyt pehmusteet vähän jarruttavat tuolin liikkumista ja näin ollen helpottavat istuutumista. Nämä huonekalut kestävät leikkiä ja ovat esteettisesti myös kauniit, voimme vain suositella käyttömme perusteella ♥

Tänä kesänä voit bongata nämä ihanuudet myös Porin Asuntomessuilta!

EK for kids on mukana kalustamassa Asuntomessukohdetta nro 25. Kodin Terra talo -by Prisma on nelihenkisen lapsiperheen koti, jonka pintamateriaalien suunnittelusta vastaa sisustusarkkitehti Sirkka-Liisa Hietaniemi. Kaksikerroksisen talon erikoisuutena on kirjastohuone, jonka stailaamisesta vastaa Apulannan Toni! Toisen lastenhuoneen sisustuksesta vastaa taasen Sipe Santapukki.

Asuntomessujen ajan saa alekoodilla messubunny18 -15% alennuksen näistä suloisista Rabbit-tuoleista ja koodi on voimassa 5.8.2018 asti. 

Ilokseni pääsen arpomaan yhdelle teistä lukijoistani 50 euron arvoisen lahjakortin EK for kids -verkkokauppaan! 

Kommentoi alle mihin sinä lahjakortin käyttäisit ja olet mukana arvonnassa. Voit kurkata kaikki tuotteet täältä!

Osallistumisaikaa sunnuntaihin 15.7.18 klo. 18.00 asti.

 

Onnea matkaan ja ihanaa viikkoa ♥

*tuotteet saatu näkyvyyttä vastaan

109 Comments
Previous Post
9.7.2018
Next Post
9.7.2018

109 Comments

  • Sirkkuli

    Käyttäisin sen sängynaluslaatikoihin 🙂

  • ViiviK

    Pumpuli yövalaisin olisi ihana!

  • Niina

    Tosi kauniit pupu-tuolit teillä 🙂 Jos voittaisin arvonnassa, valitsisin kaste pisara-tyynyn omalle tytölleni!

  • Jaana

    Käyttäisin lahjakortin juurikin tuohon settiin mikä teilläkin on ❤️ Se sopisi täydellisesti 2v tytön huoneeseen.

  • Kukka

    Huh, teilläpä on ollut riehakas viikko. Onneksi meno on rauhoittunut. Varmasti on juurikin tuo mustasukkaisuus kyseessä.

    Pöytäryhmä on myös todella ihana ja tuo nukkekoti laatikosta hauska idea.

    Lahjakortilla ostaisin ehkä Pisara- tyynyn tai jomman kumman Uniaika- kelloista. Yrityksellä on muuten tosi nätit nettisivut!

  • Jannica

    Käyttäisin ehdottomasti puputuoliin, aivan ihana!

  • Katja

    Sängynaluslaatikkoihin luultavasti ????

  • anna s.

    Hattara-naulakko olisi ihana pojan huoneeseen, joten ainakin sellaisen ostaisin 🙂

  • Sabina

    aivan ihana setti! ???? käyttäisin varmaan tuohon settiin.

  • TImi

    Rakennuspalikoita hommaisin ❤️

  • Sini

    Puputuoleihin käyttäisin

  • Janica Kontro

    Hattara naulakkoon ????

  • Minna

    Puputuoleihin käyttäisin, ehdottomasti!

  • Anne

    Ostaisin joko pari naulakkoa tai yhden yövalon.

  • Katja

    Pumpuli-yövalaisin tai Uniaika-pilvikello <3 Lastenhuoneen sisustus on vielä vähän kesken, mutta asukaskin antaa odottaa itseään. Onneksi ihan pian on perhe kasassa. 🙂

  • Ainok

    Uniaika pilvikello olisi ihana !:)

  • Manna

    Käyttäisin sen näihin ihaniin puputuoleihin!

  • Tiina Ristimäki

    Ehdottomasti puputuoleihin, jotka saisi pojanpoikani ????

  • Veera

    Rabbit-tuoli olis ehkä pakko hankkia ????

  • Liisa

    Lahkakortin käyttäisin juuri tuollaiseen kahden tuolin ja pöydän settiin. Siinä tuore isoveli pääsisi askartelemaan omassa rauhassa kunnes pikkusisko pääsee mukaan pöydän ääreen!

  • Nea

    Käyttäisin sen tiipiiseen tai tuoliin <3

  • Emmi

    Käyttäisin sen puputuoliin ????

  • Henna

    Kyllä ne nuo pupu-tuolit olisi joita olenkin jo jonkin aikaa kuolannut ja Emiliaa somessa seuraillut. Love!

  • Saila

    Lastenhuoneisiin valitsisin jotain kivaa ja nättiä.

  • Kaisa

    Ihanat tuolit ja pöytä!! <3 Meille ehdottomasti samanlaiset 1,5-v. neidin huoneeseen. ????

  • Pellavasydämen Mervi

    Voi, niin tiedän… Itselläni on kaksi (nyt jo aikuista) tyttöä kuuden vuoden ikäerolla ja AINA, siis aina, jos olivat samassa huoneessa, tappelivat. Toinen härnäsi toista ja syntyi huutoa. Mutta onneksi tuo aika on loppuviimein kovin lyhyt. Nyt asuvat eri mantereilla.

    Tarinasi ei kerro, onko tämä Ninni sukulaistyttö ja tulossa taas uudelleen. Voin hyvin kuvitella, että seuraavalla kerralla olet valmiiksi varautunut, miten taas sujuu yhteiselo. Toisaalta, kun yrittää ajatella pikkuneidin puolesta, niin hänellä on varmaan jokseenkin paha olo, kun noin reagoi. Voi pientä! Mutta sellaista elämä on. Sitä on hyvä harjoitella. Toisten luonne sopii paremmin yksinoloon ja toinen taas on parhaimmillaan seurassa.

    • Marjut

      Kiitos vertaistuestasi <3 Ninni on siis mun siskopuoleni ja vähän kuin oma lapsi mulle <3 Hän käy meillä tosi useasti (asuu siis eri kaupungissa) ja Minea aina odottaa häntä kovasti meille. Lähdön jälkeisenä päivänä Minea heräsi päikkäreiltä ja eka kysymys oli ''Ninni?'' Lähdettiin mummulaan ja hän oli taas, että ''Ninni mukaan!'' Ajattelee häntä kovasti, vaikka käyttäytyikin tällä kertaa näin. Toivotaan, että tilanne olisi seuraavalla kerralla erilainen. Minea ei tosiaan muiden kavereiden kanssa tee tätä huitomista ollenkaan ja hyvä toki niin. Ihanaa kesää!

  • Jenna

    En osaa vielä edes sanoa, liian monta ihanaa juttua löytyisi. Nuo puputuolit olisivat kyllä täydelliset ????

  • Jonna

    Varmaan yövalaisimeen tai nimiviiriin 🙂 valaisin olisi kyllä tarpeellinen.

  • JennaO

    Ostaisin sängynaluslaatikoita, koska niille on juuri nyt eniten tarve!

  • Janina

    Varmaan samaan pöytä settiin ????

  • sikkuralla

    Pupu-tuoli olisi ihana.

  • Anni

    Pisaraboksii ❤️

  • Nonnuska

    Valitsisin rakennuspalikat tai kellon ???? ehkä… En osaa päättää ???????? niin paljon ihania juttuja ????

  • Annika Ruokonen

    Ehdottomasti pöytään ja tuoleihin. Saisi tytöille ihanat huonekalut huoneeseen.

  • Roosa

    Käyttäisin lahjakortin nimipalikoihin ❤

  • Eve

    Tuollainen nimiviiri olisi supersöpö!

  • Tanja Välitalo

    Antaisin lahjaksi ensimmäiselle lapsenlapselleni pienelle Vili pojalle. Saisi hankkia vaikka puputuolin uuden kodin omaan huoneeseen.

  • Jonna

    Puputuoliin käyttäisin<3 Emilian ihania tuotteita olen paljon ihastellut. Vielä joskus teen tilauksen. 🙂

  • Krista

    Ehdottomasti rabbit tuoli ????

  • Linda

    Hankintalistalla pöytä ja tuolit, joten lahjakortti menisi niitä kohti ????

  • Suvi Lundström

    Nimiviiriin! ????????

  • Anniina

    Ostaisin Rabbit-tuolin tai jotain muuta ihanaa tyttöni huoneeseen????

  • Ansku

    EK rakennuspalikat tulisi käyttöön, on muuten söpöt 🙂

  • Eveliina Vapaniemi

    Ihana pöytä ja tuolit lastenhuoneeseen???????? Käyttäisin ehdottomasti pöytäkokonaisuuteen. Sellaista kun ei vielä ole meidän kaksivuotiaalla tytöllä. ???? Nyt kun luin postauksen ja näin kuvat Minean istuessa niissä, mekin halutaan nää! ???? Porissa kun asun, menen bongaamaan nämä asuntomessuille livenä! ????????

  • Laura

    Pumpuli-yövalaisin olis ihana!

  • Janita

    Niin ihanat pupuset ???? Ostaisin hattaranaulakon ja tyynyn ????

  • Janita

    Ostaisin hattara naulakon ja tyynyn ????

  • Mia Puurunen

    Ehdottomasti puputuoliin 🙂

  • Päivi

    Puputuolin ostoon olisi kiva saada lahjakortti ????

  • JonnaT

    Puputuoli olisi kyllä ihana pojalleni ????

  • Tiia

    Nuo pisaratyynyt olis kivoja ja postikortit! Myös palikat voisi olla kiva lahjaideana 🙂

  • Lissu

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti pupu-tuoliin ja pöytään! Olen jo pidempään ihastellut noita tuoleja, ovat niin ihania!

  • Matleena

    Nimipalikat ja pumpulivalaisin olisi ihana poikien huoneeseen

  • Johanna

    Noi tuotteet on aivan ihania! ???? Haluaisin kaikki, eli jos arvontavoitto kohdalle osuu niin päätös on vaikea ????

  • Sara

    Puputuoleihin käyttäisin! ❤

  • Jessica

    Puputuolin valitsisin 🙂

  • Nina

    Kyllä noihin puputuoleihin käyttäisin <3

  • Johanna V.

    Rakennuspalikoihin.

  • Mirka Halme

    Kello ja naulakko pojan uuteen huoneeseen.

  • Sinikka

    Puputuoli omalle pienelle tytölle, joka pian saa ensimmäisen oman huoneensa ????

  • Liisa Hasu

    Ihaniin puputuoleihin käyttäisin

  • Kati

    Puputuoliin käyttäisin 🙂

  • Taina

    Tuohon samaan pupu-settiin käyttäisin. Aivan ihanat ♡

  • kirsi kairto

    Yövalaisimeen 🙂

  • Janette

    Pumpuli-yövalaisin on ihana ja nuo tuolit!<3

  • Johanna

    Käyttäisin pöytään ja tuoliin.

  • Mona nyberg

    Puputuoli olisi tarpeellinen meidän pienokaiselle. Kuulosti viikko kovin tutulta ja muistutti että mitä taaperon kanssa tuleekin taas aika olemaan.

  • Tara

    Haaveissa ollut ostaa sama setti,elikkäs puputuolit ja pöytä pojan huoneeseen kunhan saadaan remontti valmiiksi ????

  • Nora Liecks

    Hattara-naulakon ostaisin lahjakortilla 🙂

  • Tiina

    Pikkuneidille (9kk) pitäisi alkaa sisustamaan oma huone.

  • Kiia

    Puputuoli pikkuneidille olisi ihana saada! ????

  • Sinikka Ala-Kyyny

    Lapsenlapselle pumpuli-yövalaisin????

  • Epe

    Ostaisin nämä samat puputuolit, jotka aivan valloittavan ihanat! Muutetaan kohta uuteen kotiin, ja nämä olisi sinne haaveissa!!

  • Minna Keränen

    Lamppuun ja naulakkoon❤❤❤

  • Emilia

    Yövalaisimeen tai hattara-naulakkoon ja nimipalikoihin.:)

  • Heidi

    Hattara naulakon ostaisin ????

  • paula

    Puputuoleihin, pienille kaksosille, lastenlapsilleni! <3

  • Liisa Väisänen

    Käyttäisin sängynaluslaatikoihin.

  • MarjaKoo

    Loiskis-pussilakanasetti olisi ihana.

  • Noora

    Pöytään ja tuoliin 🙂

  • Hanski

    Naulakon hankkisin tytön huoneeseen.

  • Hanna

    Kuulostaa omaan korvaan tuo Minean käytös siltä, että hänellä olisi ollut kova ikävä Ninniä ja näkyy sitten tuollaisena käytöksenä.

    Säkkituoli kotiutuisi meille, vaikka aivan ihanat nuo pupu-tuolitkin????

  • Sisko

    Uniaitta talosänky on meillä ostoslistalla????

  • Minna

    Uniaika-pilvikello olisi ihana ja ajankohtainen hankinta 🙂

  • KaRo

    Puputuoliin ehkä. Paljon olis kivoja juttuja 🙂

  • Riina

    Käyttäisin lahjakortin suloiseen pupu-tuoliin! ????

  • Elina

    Jonkunlainen naulakko ja hylly pitäisi tyvären huoneeseen saada

  • Kajo

    Rakennuspalikat.

  • Airi

    Kahdelle pojalle ostaisin Loiskis pussilakanasetit.

  • Oili

    Pisara-kello tai jotain muuta ihanaa.

  • Mari

    Talosänky on hankelistalla, joten käyttäisin lahjakortin siihen 🙂

  • Krista

    Käyttäisin lahjakortin ehdottomasti pupu-tuoliin! 🙂

  • Saila

    Kirjainpalikoihin tai pilvikelloon.

  • Henna

    Ostaisin Rabbit-tuolit ja pöytä.

  • Hanna

    Talosängystä haaveilen, siihen siis menisi lahjakortti!

  • Siiru

    Hattara-naulakko olisi ihana!

  • Petri

    Uusiin lastenhuoneisiin on melkein kaikki hankkimatta, eli aloitetaan Puputuolit molemmille.

  • Matty

    Nimipalikoihin tai hattaranaulakkoon ????

  • Milja

    Vaikea valinta kun on niin paljon ihania mihin lahjakortin voisi käyttää, mutta varmaan puputuoliin kuitenkin päätyisin.

  • Anna

    käyttäisin lahjakortin rabbit -tuoliin!

  • Sini

    Ihanaa kun järkkäät tällaisia arvontoja ????????????
    Haaveilen että saisin joskus hankittua tytön tulevaan omaan huoneeseen juurikin nuo puputuolit ja pöydän ????
    Tyttökin kuvan nähdessään innostui niin paljon! ❤️

  • Sannamarianna

    Yövalaisin ja kello olis kivoja lapselle.

  • Elise H.

    Ihania tuotteita! Hankkisin luultavasti rakennuspalikat 🙂

  • Heli

    Ehdottomasti naulakko ja kello olisi tulevalle koululaiselle tarpeen 🙂

  • hilkka

    Pilvi naulakko 🙂

  • Kielo

    Uniaika pilvikello olisi aika ihana 1 kk ikäisen vauvalle huoneen seinälle ❤️

Leave a Reply

Artikkelit