DECOR Lifestyle Lifie

Uutta ilmettä tekstiileillä

Oon tunnetusti aikamoinen tyynyillä sisustaja ja rakastan erilaisia tyynynpäällisiä sekä tekstiilejä ylipäätänsä. Niillä vain saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä aikaan! Esitellessäni meidän olohuoneen verhot Kimallusta ikkunoissa– postauksessa sain yhdeltä teistä lukijoistani loistavan vinkin;

”Lisäisin olohuoneeseen joko kolmannen verhon pihaoven vasemmalle tai siirtäisin ikkunan vasemmanpuoleisen verhon oven vasemmalle puolen. Sinulla olohuoneen verhot jäävät melko lailla piiloon sohvan taakse. Itselläni verhotanko menee vastaavanlaisessa ikkunassa oikealta vasemmalle seinän reunoihin saakka, jolloin kauniit verhot näkyvät koko pituudessaan.”

Tuo kommentti jäi mieleeni ja nyt kesän kynnyksellä verhoasia liittyy myös terassilla olemiseen. Vierailin Lennolin Tehtaanmyymälässä pikaisesti ajaessamme Pohjamaalta kotiin. Ihmettelin suuresti miksen ole käynyt siellä aiemmin, koska siellä oli vaikka ja mitä ihanaa! Tehtaanmyymälä sijaitsee Jalasjärvellä ihan siinä ison tien varrella. Toivoin löytäväni lisää Helmi-verhoa, jota ikkunoistamme olohuoneessa jo ennestään löytyy. Ja mikä tuuri kävikään, kun kyseistä verhoa oli just yksi kappale jäljellä. Yksittäinen verho myytiin kilohinnalla ja hintaa sille jäi huimat 5,50 euroa! Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt muuta, vaikka houkutusta kyllä olisikin ollut. Suosittelen poikkeamaan tehtaanmyymälässä, mikäli ajelette Pohjanmaan suunnilla!

Kotiin päästyämme testasin, josko nykyinen verhotanko olisi riittävän pitkä koko seinustalle ja se oli! Ei tarvinnut kuin porata yksi kiinnike lisää oven pieleen ja valmista tuli. Nyt verho toimii samalla ”kärpäsverhona” terassin oven ollessa auki. Juuri tämän vuoksi kolmatta verhoa aloinkin kaipaamaan ja rengasverho toimii tähän loistavasti. Tykkään todella kovasti kolmen verhon kombosta ja kiitänkin kommentin jättäjää tästä ideasta ♥

Sitten siirrytään uusiin tyynyihin, joita onkin tullut meille kaksin kappalein! Tuo kaunis pellavainen suorakaiteen muotoinen tyynynpäällinen löytyi Göteborgin tuliaisina. Löysin sen ZARA HOME liikkeestä, jossa vierailinkin ensi kertaa enkä taatusti viimeistä! Olin aivan haltioissani koko liikkeestä ja toinen toistaan ihanemmista tuotteista. Ja vitsi lastenhuoneen jutut oli super söpöjä ♥ Käsitavaramatkalaukkuun ei paljoa lisää mahtunut ja hyvä niin, koska sieltä olisin löytänyt, vaikka mitä ihanaa kotiin viemistä! Toivottavasti liike tulisi joskus tänne Suomeenkin asti!

Toinen uusista tyynynpäällisistä on tämä mielettömän upea Classic Collectionin Apollo*-tyyny! Ihastuin siihen kertaheitolla nähdessäni tyynyn ensin Kuistinkautta Heidin sohvalla. Kovin monella ei ollut tyynyä nähnyt ennen sen meille saapumista, mutta nyt moni muukin on siihen ihastunut. Eikä ihme sillä mustavalkoinen tyyny sopii täydellisesti muuten vaaleaan skandinaaviseen sisustukseen. Tyyny tuo kivasti kontrastia ja kaivattua mustaa pienin ripauksin.

Lisää mustia yksityiskohtia onkin luvassa myös ruokailutilan puolella myöhemmin!

Viimeisin ostos oli tämä pehmoinen torkkupeitto, jonka löysin IKEA:sta. Se jäi mieleeni niin kovasti edelliseltä kerralta, että jouduin varta vasten lähteä sen ostamaan. Silloin tietää, että tuote kannattaa hankkia, jos se jää erityisesti mieleen, vai mitä? 🙂 Karvaviltti sai mennä odottelemaan syksyn koleita säitä ja sohvan alla köllötellään nyt tämän pastellin sävyisen peiton alla. 

Mitäs pidätte uusista tekstiileistä ja olohuoneen ilmeestä? 

Ihanaa alkavaa viikonloppua ♥

*saatu näkyvyyttä vastaan

2 Comments
Previous Post
7.7.2018
Next Post
7.7.2018

2 Comments

 • Minna

  Tyyny mustilla tehosteilla tuo kivasti särmää kokonaisuuteen. Voisit kokeilla lisätä vielä muutamia mustavalkoisia, tai jopa kokomustan tyynyn.
  Jaksan aina vaan ihailla keittiön valaisinta 💕. Valitettavasti meillä ei ole paikkaa tuollaiselle juuri nyt, eli täytyy vain ihailla sitä muilla. Terkut muuten täältä kauniista tuulisesta Kokkolasta 😉

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi! Oon täysin samaa mieltä sun kanssa ja itseasiassa kokonaan musta tyyny meiltä löytyy jo 😉 Peony valaisin on kyllä todella kaunis <3 On hyvä tietää, että joskus tämmöinen valaisin on olemassa, jos paikka löytyy! Ai Kokkolasta, miten ihanaa! Terkkuja Kokkolaan <3

Leave a Reply

Instagram

 • Mirror mirror on the wall.. 🖤 That round mirror looks so great behind the dining table 👌🏻
.
.
Kerro kerro kuvastin.. 🖤 Pyöreä peili oli ehdottomasti hyvä ratkaisu ruokapöydän taakse, vai mitä?
Koodilla MARJUT20 saatte @peilistore.fi verkkokaupasta -20% alennuksen kaikista tuotteista (koskee myös mittatilauksia!) ✌🏻koodi voimassa 30.6.19 asti .
*peili saatu ilmaiseksi .
.
Ihanaa tiistai-iltaa❣️
 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!

Follow Me!