DECOR Lifestyle Lifie

Uutta ilmettä tekstiileillä

Oon tunnetusti aikamoinen tyynyillä sisustaja ja rakastan erilaisia tyynynpäällisiä sekä tekstiilejä ylipäätänsä. Niillä vain saa helposti ja nopeasti uutta ilmettä aikaan! Esitellessäni meidän olohuoneen verhot Kimallusta ikkunoissa– postauksessa sain yhdeltä teistä lukijoistani loistavan vinkin;

”Lisäisin olohuoneeseen joko kolmannen verhon pihaoven vasemmalle tai siirtäisin ikkunan vasemmanpuoleisen verhon oven vasemmalle puolen. Sinulla olohuoneen verhot jäävät melko lailla piiloon sohvan taakse. Itselläni verhotanko menee vastaavanlaisessa ikkunassa oikealta vasemmalle seinän reunoihin saakka, jolloin kauniit verhot näkyvät koko pituudessaan.”

Tuo kommentti jäi mieleeni ja nyt kesän kynnyksellä verhoasia liittyy myös terassilla olemiseen. Vierailin Lennolin Tehtaanmyymälässä pikaisesti ajaessamme Pohjamaalta kotiin. Ihmettelin suuresti miksen ole käynyt siellä aiemmin, koska siellä oli vaikka ja mitä ihanaa! Tehtaanmyymälä sijaitsee Jalasjärvellä ihan siinä ison tien varrella. Toivoin löytäväni lisää Helmi-verhoa, jota ikkunoistamme olohuoneessa jo ennestään löytyy. Ja mikä tuuri kävikään, kun kyseistä verhoa oli just yksi kappale jäljellä. Yksittäinen verho myytiin kilohinnalla ja hintaa sille jäi huimat 5,50 euroa! Tällä kertaa mukaan ei lähtenyt muuta, vaikka houkutusta kyllä olisikin ollut. Suosittelen poikkeamaan tehtaanmyymälässä, mikäli ajelette Pohjanmaan suunnilla!

Kotiin päästyämme testasin, josko nykyinen verhotanko olisi riittävän pitkä koko seinustalle ja se oli! Ei tarvinnut kuin porata yksi kiinnike lisää oven pieleen ja valmista tuli. Nyt verho toimii samalla ”kärpäsverhona” terassin oven ollessa auki. Juuri tämän vuoksi kolmatta verhoa aloinkin kaipaamaan ja rengasverho toimii tähän loistavasti. Tykkään todella kovasti kolmen verhon kombosta ja kiitänkin kommentin jättäjää tästä ideasta ♥

Sitten siirrytään uusiin tyynyihin, joita onkin tullut meille kaksin kappalein! Tuo kaunis pellavainen suorakaiteen muotoinen tyynynpäällinen löytyi Göteborgin tuliaisina. Löysin sen ZARA HOME liikkeestä, jossa vierailinkin ensi kertaa enkä taatusti viimeistä! Olin aivan haltioissani koko liikkeestä ja toinen toistaan ihanemmista tuotteista. Ja vitsi lastenhuoneen jutut oli super söpöjä ♥ Käsitavaramatkalaukkuun ei paljoa lisää mahtunut ja hyvä niin, koska sieltä olisin löytänyt, vaikka mitä ihanaa kotiin viemistä! Toivottavasti liike tulisi joskus tänne Suomeenkin asti!

Toinen uusista tyynynpäällisistä on tämä mielettömän upea Classic Collectionin Apollo*-tyyny! Ihastuin siihen kertaheitolla nähdessäni tyynyn ensin Kuistinkautta Heidin sohvalla. Kovin monella ei ollut tyynyä nähnyt ennen sen meille saapumista, mutta nyt moni muukin on siihen ihastunut. Eikä ihme sillä mustavalkoinen tyyny sopii täydellisesti muuten vaaleaan skandinaaviseen sisustukseen. Tyyny tuo kivasti kontrastia ja kaivattua mustaa pienin ripauksin.

Lisää mustia yksityiskohtia onkin luvassa myös ruokailutilan puolella myöhemmin!

Viimeisin ostos oli tämä pehmoinen torkkupeitto, jonka löysin IKEA:sta. Se jäi mieleeni niin kovasti edelliseltä kerralta, että jouduin varta vasten lähteä sen ostamaan. Silloin tietää, että tuote kannattaa hankkia, jos se jää erityisesti mieleen, vai mitä? 🙂 Karvaviltti sai mennä odottelemaan syksyn koleita säitä ja sohvan alla köllötellään nyt tämän pastellin sävyisen peiton alla. 

Mitäs pidätte uusista tekstiileistä ja olohuoneen ilmeestä? 

Ihanaa alkavaa viikonloppua ♥

*saatu näkyvyyttä vastaan

2 Comments
Previous Post
7.7.2018
Next Post
7.7.2018

2 Comments

 • Minna

  Tyyny mustilla tehosteilla tuo kivasti särmää kokonaisuuteen. Voisit kokeilla lisätä vielä muutamia mustavalkoisia, tai jopa kokomustan tyynyn.
  Jaksan aina vaan ihailla keittiön valaisinta 💕. Valitettavasti meillä ei ole paikkaa tuollaiselle juuri nyt, eli täytyy vain ihailla sitä muilla. Terkut muuten täältä kauniista tuulisesta Kokkolasta 😉

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi! Oon täysin samaa mieltä sun kanssa ja itseasiassa kokonaan musta tyyny meiltä löytyy jo 😉 Peony valaisin on kyllä todella kaunis <3 On hyvä tietää, että joskus tämmöinen valaisin on olemassa, jos paikka löytyy! Ai Kokkolasta, miten ihanaa! Terkkuja Kokkolaan <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Our 6th anniversary ❤
.... " I laugh harder with you. I feel more myself with you. I trust you with me - the real me. When something goes wrong, or right, or I hear a funny joke or I see something bizarre, you're the first person I want to talk about it." - Samantha Young
......
Love you dear @hosionpoika ❤
.
.
.
.
📷: @mk_maison
 • This weekend was all about 💕 people & ☀️ weather ♡ 
How was yours? 
Wish you all a relaxing evening!
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #veke #veravera
 • What are your favourite tv-series? Mine are Grey's Anatomy, Chicago Med & This is us 🖤 Today we have 🎬 night ♡ .
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
#livingrooom #whitehome #whiteinterior #lennol #living247
 • Today was s u p e r and I can't wait what happens next 💯 How was your Tuesday? .
.
.
Have a cozy evening ♡ .
.
.
.
#interior4you1 #interior_and_living #vmcarpet #jotex #beliv
 • My happy Sunday face ☃️ Mietin teinien keskuudessa olevaa villitystä siitä, että kuljetaan nilkat paljaina lyhyessä takissa keskellä talvea 😳 Itsehän oon tullut iän myötä niin mukavuudenhaluiseksi, että vuoraudun kerroksittain ettei vaan tule kylmä ❄❄ Onko muita mukavuudenhaluisia? .
.
.
.
.
.
#ootd #nordicswanliving #didriksons #pura #chiquelle .
.
.
.
📷: @65m2_ edit: me
 • Finally Friday ♡ I'm gonna meet my friend who I haven't seen for a while and we will have date night tomorrow ♡ What plans do you have? .
.
.
.
.
.
.
.
#ellos #livingrooom #jotex

Follow Me!