Lifestyle Lifie rintasyöpä

Ihana Nainen

Tätä päivää on jännitetty koko tämä viikko ja vihdoin pääsen kertomaan missä jutussa olen ollut mukana! Ehkä joku teistä onkin jo tänään käynyt Helsingin Sanoma-talolla?

Kaikki alkoi siis siitä, kun sain pari viikkoa sitten soiton, jossa mua pyydettiin mukaan hyväntekeväisyyskampanjaan. Kuuntelin mistä olisi kysymys ja oitis sen jälkeen sanoin lähteväni mukaan, ihan ehdottomasti! Kyseessä on Arlan Ihana Nainen- näyttely ja siitä koostettu video. Arla on mukana sponsoroimassa Syöpäsäätiön Roosa Nauha-keräystä, jonka avulla tuetaan naisten syöpien tutkimusta.

Ihana Nainen

Vapaan Taidekoulun opiskelijat kuvaavat teoksissaan rintasyöpäleikkauksen läpikäyneen naisen. Elävänä mallina poseerasi rintasyövän läpikäynyt Marjut Keski-Korpi, joka on Loving white style -blogissaan kertonut avoimesti syövästään. Ihana Nainen -projektin tavoitteena on vangita ihmisen kokonaisvaltainen kauneus, joka kumpuaa usein ulkoista kauneutta syvemmältä – ihmisen persoonasta, kokemuksista ja asenteesta. Oman kehon pysyvä muutos on jokaiselle kova paikka. 
Jokainen ihminen on ihana, vaikka keho ja mieli olisivatkin kokeneet kovia.

 

En voi sanoin kuvailla miten hienoa oli olla mukana tässä upeassa kampanjassa ♥ Kerron teille myöhemmin lisää tästä kaikesta, mutta nyt pääsette näkemään videon, joka on julkaistu tänään Roosa Nauha-päivänä klo. 17.00 ♥

 

Kaikki Ihana Nainen -projektin taulut ovat myytävänä, ja niiden tuotot lahjoitetaan Roosa Nauha -keräykseen naisten syöpien tutkimukseen. Tauluja voi tiedustella osoitteesta betina.karvinen@arlafoods.com.

Näyttelyn jälkeen teokset huutokaupataan Roosa nauhan kampanjasivulla ♥

 ♥♥♥

4 Comments
Previous Post
12.10.2018
Next Post
12.10.2018

4 Comments

  • Anniina

    Ihana Marjut. Olet rohkea ja kaunis! Sillä että puhut näin avoimesti sairastumisestasi ja myös parantumisprosessistasi, tuot varmasti mielettömästi voimavaroja monille samojen asioiden kanssa kamppaileville. Toisaalta taas perspektiiviä myös kaikille muillekkin, jotka blogiasi lukee. Kaikkea hyvää syksyysi.

  • Sirkka

    Ihana Marjut❤ Olen seurannut blogiasi pitkään ja ihaillut tapaasi kertoa sairaudestasi ja elämästäsi. Blogistasi huokuu positiivisyys, vaikka olet käynyt läpi vaikeaa sairautta. Blogisi on suuri voimavara monelle sairastuneelle.Hyvää syksyä sinulle ja perheellesi.

  • Liisa Luoma-aho

    Oli kyllä upea video ja olet tosi upea, rohkea ja voimaannuttava nainen ❤ Kiitos, että olet!

    • Marjut

      Kiitos sanoistasi <3 Ihana kuulla, että video antaa just sitä mitä sen pitikin! Kiitos sinä ihana nainen 😉

Leave a Reply

Artikkelit