Lifestyle Lifie

Kuudes vuosipäivä

Tänään tulee kuluneeksi 6 vuotta siitä, kun me Jannen kanssa aloitimme seurustelun. Vuosiin on mahtunut paljon niin iloja, onnea kuin suruakin. Viimeisin vuosi on ollut raskas, mutta tuonut meitä sitäkin lähemmäs toisiamme. Vaikka väliin on mahtunut myös vaikeitakin hetkiä niin olemme kohdanneet ne yhdessä ja tiedän pärjääväni, kun hän seisoo rinnallani. Kiitollinen siitä miten hän on tukenut mua tämän sairastumisen keskellä ja ottanut mut sellaisena kuin olen ollut missäkin hetkessä. Se kertoo mulle siitä aidosta rakkaudesta, jota hän mua kohtaan tuntee ♥ Kiitos rakas näistä vuosista ja etenkin tästä viimeisestä ♥

 

” I laugh harder with yoy. I feel more myself with you. I trust you with me – the real me. When something goes wrong, or right, or I hear a funny joke or I see something bizarre, you’re the first person I want to talk about it. ”

– Samantha Young

pics; Minna / mk_maison edit; me 

Ei kommentteja
Previous Post
21.1.2019
Next Post
21.1.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!