Lifestyle Lifie

Blogin synttärit

Eilen tuli kuluneeksi 4 vuotta ensimmäisestä postauksen julkaisemisesta.

En todellakaan tuolloin osannut kuvitella kirjoittavani blogia näin pitkään saatikaan tienaavani pienen osan elannostani tätä kautta. On mielettömän hienoa saada jakaa kanssanne nämä neljän vuoden aikana koetut ilot ja surut ♡ Erityisesti haluan kiittää teitä ihanat viimeisestä kuluneesta vuodesta, joka on ollut elämäni rankin. Kirjoittaminen on tuonut sairastumiseen vastapainoa ja oon sen kautta voinut käsitellä sairastumista eri tavalla kuin muuten olisin. Blogin kirjoittamista voisi verrata päiväkirjaan etenkin sairastumisen aikaan. Te ette voi edes arvata kuinka paljon olette olemassaolollanne mulle antaneet näiden vuosien aikana ♥ Blogi on mulle on paikka, jossa voin kertoa omista ajatuksista, ideoista, tunteista, peloista ja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ei ole aihetta mistä en teille voisi kirjoittaa, joten kertokaa jatkossakin toiveistanne postauksien suhteen ♥ Toivon, että voin jatkossakin jakaa teille elämääni ja olla omalta osaltani muille tukena ♥

ISO kiitos teille siellä ruudun toisella puolella, ootte kultaa ♥

ps. voitteko muuten uskoa, että mun 9v. pikkusiskopuoli on ottanut nämä kuvat 😉

2 Comments
Previous Post
23.2.2019
Next Post
23.2.2019

2 Comments

 • Milla Sukhilta

  Paljon onnea blogille ja bloggaajalle – ihana tyyli näissä kuvissa!

  • Marjut

   Kaunis kiitos sinulle siellä <3 Tuo second hand takki löytö oli kyllä huippu!!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Year's goes but still we rock babe ❤️😘 Olipas huippua tanssia pöydillä kuten joskus vuosia sitten ja muistella vanhoja 💃 Vaikka olin autolla liikkeellä niin väsymystä se ei poista.. 💭
Aurinkoista sunnuntaita 💛

Kiitos vielä @studiovms upeista kulmista ja lashlift taivutus on kyllä ihan paras 💯
 • I really love this 🐚 vase 🖤
Kiitos @aveoshop vanhan lahjakortin, jolle löytyi käyttöä nyt!
Tänään on vietetty neidin kanssa ihana päivä ja leivottiin vielä mokkapaloja äsken 🥧
Nyt lenkille, joten rentouttavaa viikonloppua kaikille!
Mites teidän perjantai on mennyt?
 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka

Follow Me!