Lifestyle Lifie

Blogin synttärit

Eilen tuli kuluneeksi 4 vuotta ensimmäisestä postauksen julkaisemisesta.

En todellakaan tuolloin osannut kuvitella kirjoittavani blogia näin pitkään saatikaan tienaavani pienen osan elannostani tätä kautta. On mielettömän hienoa saada jakaa kanssanne nämä neljän vuoden aikana koetut ilot ja surut ♡ Erityisesti haluan kiittää teitä ihanat viimeisestä kuluneesta vuodesta, joka on ollut elämäni rankin. Kirjoittaminen on tuonut sairastumiseen vastapainoa ja oon sen kautta voinut käsitellä sairastumista eri tavalla kuin muuten olisin. Blogin kirjoittamista voisi verrata päiväkirjaan etenkin sairastumisen aikaan. Te ette voi edes arvata kuinka paljon olette olemassaolollanne mulle antaneet näiden vuosien aikana ♥ Blogi on mulle on paikka, jossa voin kertoa omista ajatuksista, ideoista, tunteista, peloista ja kaikesta maan ja taivaan väliltä. Ei ole aihetta mistä en teille voisi kirjoittaa, joten kertokaa jatkossakin toiveistanne postauksien suhteen ♥ Toivon, että voin jatkossakin jakaa teille elämääni ja olla omalta osaltani muille tukena ♥

ISO kiitos teille siellä ruudun toisella puolella, ootte kultaa ♥

ps. voitteko muuten uskoa, että mun 9v. pikkusiskopuoli on ottanut nämä kuvat 😉

2 Comments
Previous Post
23.2.2019
Next Post
23.2.2019

2 Comments

 • Milla Sukhilta

  Paljon onnea blogille ja bloggaajalle – ihana tyyli näissä kuvissa!

  • Marjut

   Kaunis kiitos sinulle siellä <3 Tuo second hand takki löytö oli kyllä huippu!!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Pro bono @roosanauha & @mellakkahelsinki 💗
Kuten te kaikki tiedätte tämä asia koskettaa mua liiankin hyvin. Kukaan ei koskaan voi tietää mitä huominen tuo tullessaan ja milloin täältä lähdetään. Kohta tulee 3 vuotta mun rintasyöpä diagnoosista, jonka muistan edelleen liiankin elävästi. Niin kiitollinen lääkäreille ja syöpätutkimuksille siitä, että voin edelleen olla tässä.

Sen vuoksi halusin ehdottomasti ottaa osaa Roosa Nauha - keräykseen. Tästä syksystä asti keräys tukee rintasyöpätutkimusten lisäksi myös muiden syöpien tutkimusta. Keräykseen voit osallistua tekemällä lahjoituksen https://oma.syopasaatio.fi/14619
Maksutapoina käyvät Mobilepay, korttimaksu ja verkkopankki.

Haastan teidät kaikki mukaan!! Vedetään siis yhdessä digitaalinen nauha läpi suomen ja tehdään suomesta maailman välittävin kansa 💗🎀

#roosanauha #nauhakaikille #välittävinkansa
 • Terkkuja tien päältä - täällä ollaan koko porukalla menossa Kokkolaan ❤️ Vähän jännitti miten tytöt jaksaa 6 tuntia istua nätisti, mut puoli väli mennyt ja hyvin menee ✌🏻 Perillä meitä äiti ja mummu jo odottelee 😍
Mitäs teille kuuluu?

Tyttöjen ulkoiluvaatteet saatu @kappahl
 • " Koen et tämä ei ole suhde vaan tämä on kaikkeus" Nuo sanat @seppapete sanoi mulle tänään ja voin kertoa ettei kyyneliltä säästytty❤️😭 Tuo mies on jotain niin uskomatonta ja se miten meidän elämät kietoutuu yhteen tuntuu taianomaiselta.

 Ollaan moneen kertaan todettu se miten voidaan olla toistemme seurassa täysin sitä mitä ollaan ja saadaan toisistamme parhaat puolet esiin❤️

Nyt nappaan tuon mieheni kainaloon, suljen silmät ja tunnen kiitollisuutta 🙏🏻
 • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
 • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
 • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä

Seuraa minua!