Lifestyle Lifie

10 x lahjavinkit äidille

Kaupallinen yhteistyö Adlibris 

Pian koittaa Äitienpäivä ja itselle tämä on kolmas sellainen. En edelleenkään tiedä maailmassa mitään upeampaa kuin äitinä oleminen ♥ Se on tärkein tehtävä mitä voi saada ja oon siitä joka päivä kiitollinen. Äitiys on muuttanut mua ihmisenä monessa asiassa ja jotenkin sitä käsittelee asioita eri tavalla äitiyden myötä. Ehkä teistäkin osa tietää mitä tarkoitan? 

Itselle on aina ollut tärkeää jollain tapaa muistaa omaa äitiä ja mummoa ♥ Mun mielestä tärkeintä ei ole se millaisen lahjan antaa oli se sitten halaus, kortti, kukkia, lahjakortti tai jokin tuote vaan se, että jollain tapaa muistaa. Viime vuosina ollaan lähetetty mummoille ja isomummoille neidin tekemät kortit. Mun mielestä se on mielettömän ihana lahja ♥

Aina sitä kuitenkin kysytään mitä haluaisin lahjaksi, joten tällä kertaa jaan omat lahjavinkkini Adlibriksen verkkokaupasta. Itselleni valitsin lahjaksi tämän ihanan Dior Miss Dior EdT, 50ml tuoksun*. Hajudevet kuuluu lähes päivittäiseen käyttööni, mutta oon niitä tyyppejä, jotka käyttää yhtä hajuvettä kerrallaan. Jostain syystä mun kaappiin on aina päätynyt vaaleanpunasävyiset tuoksut, joten niimpä uskalsin valita tämän klassikkotuoksun ilman tuoksuttelua. Ja ihan nappiin kyllä meni valinta! Ja miten kaunis pullo voikaan olla – niin tyttömäisen tyylikäs!

Suosittelen mikäli vaaleanpunasävyisiä tuoksuja löytyy sunkin kaapista valmiiksi! 

Valitsin tähän omia suosikkejani eri kategorioista ja mietin lähinnä mille jutuille itselle tällä hetkellä olisi käyttöä. Ja nämä tuotteet siksi, että ne voivat olla tarpeellisia, ilahduttavia ja hyödyllisiä meille kaikille naisille! Hinnat ovat laidasta laitaan, koska en pidä tärkeänä sitä paljonko lahja maksaa vai maksaako mitään.

 

Ensimmäisenä haluan vinkata tästä Ruotsin myydyimmältä rikoskirjailijalta Camilla Läckbergiltä julkaistun Kultahäkki -teoksen. Kirja löytyy mun yöpöydältä ja oon lukenut sitä nyt puoleen väliin asti. Oon jäänyt tähän ensimmäiseen osaan täysin koukkuun ja arvatkaapas pääsin tänään tapaamaan itse Camillaa! Olin kutsuttuna hänen

Mun kuiva iho huutaa aina täyteläistä ja kosteuttavaa voidetta ja nämä Biothermin ihonhoitotuotteeet toimii todella hyvin. Tämä on sellainen ihana hemmottelulahja, joka on varmasti aina tarpeen kuivan ihon omaavalle äidille tai mummolle.

Valitsin tämän vohvelikuppukoneen ihan sen takia, että sillä koko perhe saisi herkutella ♥ Näen jo silmissäni miten ihania jäätelöannoksia kuppiin tekisin rauhallisena lauantaiaamuna.

Kaikenlaiset korut ja etenkin kaula sekä korvakorut on aina mieluisia lahjoja. Tällä hetkellä oon ihastunut helmijuttuihin ja nämä Edblad Lovisa Earrings Circle Gold ovatkin ihan täydelliset! Kaulakoruissa kerroksellisuus on tämän hetken juttu, joten tämä Pilgrim kaulakoru on omiaan niin arkeen kuin juhlaan.

Korttikotelot on taidettu mieltää enemmän miesten jutuksi, mutta täytyy myöntää sellaisen löytyvän itseltänikin. Nappasin Jannen vanhan korttikotelon, joka ei kylläkään ole kovinkaan naisellinen, pieneen laukkuuni mukaan, johon lompakkoni ei mahdu. Ja voin sanoa, että hitsi miten kätevä se onkaan! Voisin kyllä ottaa tilalle tällaisen kauniimman ÖGON Quilted Button Rose Gold korttikotelon. Niin näppärä pikkulaukkujen kanssa, voin suositella!

Maljakkohulluna mua himottaa tällä hetkellä tämä House Doctorin pallovaasit. Siihen saisi kivasti laitettua niin leikkokukat kuin pampaheinät. Tämän voisin mekein tilata itselleni lahjaksi 😉

Vedenkeittimen valitsin sen vuoksi, että oon itse teen juoja ja meidän keitin meni jo jonkin aikaa sitten rikki. Jostain syystä sen hankinta on koko ajan jäänyt ja viimeksi tänä aamuna lämmitin veden mikrossa 😀 Tämä lahjaidea olisi siis täällä ainakin erittäin mieluinen!

Kirjat ovat aina hyvä lahjaidea, mutta tämä toinen kirja ei olekkaan mikä tahansa kirja. Äidin muistojen kirja sisältää helppoja sekä oivaltavia kysymyksiä, jotka innostavat äitiäsi muistelemaan omaa lapsuuttaan, vanhemmuutensa alkuaikaa ja kokemuksiaan perhe-elämästä – sekä tietysti omia lapsiaan. Oon itse antanut vastaavat kirjat viime vuonna äidille ja mummoille lahjaksi. Tämä kirja palautetaan sen antajalle, kun kirjan on saanut täytettyä kokonaan. Kirjassa säilyy muistoja sukupolvelta toiselle arvokkaana muistoesineenä ♥

Extra vinkki; Lahjakortti verkkokauppaan, josta lahjansaaja voi valita itse mieluisat tuotteet! Helppo ja nopea tapa ilahduttaa henkilöä, jolta tuntuu löytyvän jo kaikkea!

Tässä pääsitte näkemään kuinka valtavan laaja valikoima erilaisia tuotteita Adibriksen verkkokaupasta oikein löytyy! Toimitus on aika on 1-3 päivää, joten hyvin ehtii vielä tilaamaan Äitienpäiväksi paketin. Lisää lahjaideoita löytyy Adlibriksen sivuilta.

Toivottavasti vinkeistä oli teille apua ♥

*saatu osana yhteistyötä

 

 

No Comments
Previous Post
3.5.2019
Next Post
3.5.2019

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
  • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
  • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
  • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
  • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new  golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
  • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!