DECOR Lifestyle Lifie rintasyöpä

Pioni rakkautta + papakokeen jatkotutkimus

Sain jälleen alkuviikosta naapuriltani viestin, että saisin hakea hänen pihaltaan pioneja itselleni ♥ Iiiiiihhhh en kestä miten maailman ihanin naapuri meillä voi ollakkaan!! Tämä on jo kolmas kesä, kun oon saanut maljakkoon pioneja suoraan kukkapenkistä. Ja joka kerta mä kiroan, kun en oo saanut isutettua meidän pihalle omia pioneja! Nyt vielä ehtisi laittaa niin, että ne toivon mukaan kasvaisi jo ensi kesänä.

Pionit on e h d o t t o m a s t i mun lempikukkia ♥ Sitten, kun aikaan saan valita hääkimppua niin voitte vain arvata löytyykö siitä pioneja 😉 Jälleen ihastelen niitä kaiken aikaa ja nuuhkaisen aina ohimennen. Yritän saada ne kestämään niin kauan kuin mahdollista! Ja tietty kuvaan kaiken mahdollisen nyt niiden kanssa ;D Mutta eihän niistä voi saada tarpeekseen etenkään, kun niiden kukinta on vain kerran vuodessa, vai mitä?

Ja hei tajusin etten oo täällä maininnut mitään siihen papakokeen jatkotutkimukseen liittyen! Siellä käydessäni sain jo tiedon, että kaikki näytti olevan ok, mutta ihan millinen muutos näkyi, josta otettiin varmuuden vuoksi koepala. Lääkäri uskoi sen olevan harmiton, joten sain huokasta helpotuksesta! Kuukauden päästä saan vielä vastauksen koepalasta, mutta muuten jään seurantaan asian suhteen. Kerrankin hyviä uutisia ♥

Muutenkin kaikki hyvin täällä ja kovasti vain odotellaan neidin ja Jannen alkavaa kesälomaa alkamaan ensi viikolla!

2 Comments
Previous Post
27.6.2019
Next Post
27.6.2019

2 Comments

  • Jenni S. | big mamas home

    Pionit on kyllä ihan ultimaattisia kesäkukkia. 💐 Luin jostain muuten pro tipin. Pionit kannattaa kuulemma nostaa yöksi ulos. Sillä saisi pidennettyä kukkien kestoa. Jotkut säilövät pioneita hetkittäin jääkaapissa.

    • Marjut

      Ne todellakin on!! <3 Joo mä oonkin pitänyt niitä öisin ulkona paitsi, jos näytti sadetta. Puolet on kaikista edelleen hengissä, kun just eilen illalla niitä kävin läpi. Olisipa aina saatavilla pioneja 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram did not return a 200.

Seuraa minua!