fashion Lifestyle Lifie

Tapahtumarikas viikko

Heissan ja helteistä keskiviikkoa ihanat! Täällä viikko on mennyt aurinkoisissa tunnelmissa ja taitaa jatkua myös, mikäli sääennustusta on uskoa. Maanantai-iltana oltiin katsomassa isin jalkapallopeliä neidin kanssa ja kannustus oli kyllä aika hellyyttävää ♥ Ja niin se isin joukkue sitten vei voiton! Yleensä pelit ovat neidin nukkumaanmenoaikaan niin ei olla päästy katsomaan. Mutta useamminkin olisi kiva käydä. Tiistai päivä meni kauniissa Fiskarsissa viettäen sisustustoimittajien kesäpäivää. Siitä onkin luvassa ihan erillinen postaus myöhemmin!

Keskiviikkona käytiin ostamassa neidille hieman kesävaatteita, kun tajusin yhtäkkiä ettei Minealla ole yhtiäkään shortseja 😀 Niinpä ostettiin kerralla neljät, jotta on sitten päiväkotikäyttöön useammat. Illalla me lähdettiin vielä koko porukka pyöräilemään neidin istuessa isin kyydissä. Me päädyttiin ajamaan läheiselle rannalle, jossa olikin väkeä uimassa vaikka millä mitalla. Eikä sen ihmekkään, kun niin mieletön keli! Meillä ei ollut uikkareita eikä tietty pyyhettäkkään mukana, mutta niin se vain neiti shortsit jalassa sinne veteen paineli isi perässä 😀 Ei näyttänyt vesi olevan yhtään kylmää neidin mielestä! Ollaan kyllä saatu huomata hänen pitävän vedestä erityisen paljon ja pitäisi useamminkin käydä uimassa.

Eilen illalla Janne lähti viettämään hänen ystävän ja Minean kummisedän polltareita Espanjaan 😀 Ollaan siis neidin kanssa kaksin täällä loppuviikko. Tänään me käytiin ostamassa pienempi uima-allas, jossa ehdittiin ottaa pienet polskuttelut mummun ja papan ollessa käymässä. Tänään saapui myös paketti, jonka sisällön paljastan teille piakkoin 😉

Huomenna meen käymään Kirurgisessa sairaalassa näyttämässä rintaa ja kättä. Välillä on erilaisia kipuja ja tuntemuksia, joista en osaa sanoa mikä on normaalia. En enää edes muista normaalia olotilaa, johon tuntemuksia voisin verrata. Niimpä pääsen huomenna mut leikanneen kirurgin juttusille, kun muuten rasvansiirron jälkitarkastusaika olisi vasta elokuussa. Katsotaan mitä kirurgi tuumaa siis..

Huomenna on luvassa myös hemmotteluhetki jalkahoidon merkeissä, jonka sain Äitienpäivälahjaksi. Lauantaina Minea on menossa mummolaan yökylään. Ite en vielä oo päättänyt mitä teen, mutta katsotaan mitä sitä keksii 🙂 Voi olla, että siivoan kodin ja päädyn sohvalle viinilasi kädessä 😀 Niin ja sunnuntaina me mennään neidin kanssa tuohon meidän hiekkakentälla pysähtyvään sirkukseen, vitsi miten jännää!

Miten teidän viikko on mennyt? Mitä suunnitelmia loppuviikolle? 

Leather coat, pants – ZARA 

Top – CHIQUELLE

Shoes – MANGO

Earrings, necklace – HM 

Hairgrip – ONLY
kuvat; Hanna / Sunday Blondie edit; minä

6 Comments
Previous Post
6.6.2019
Next Post
6.6.2019

6 Comments

 • Pilkunviilaaja

  Ihan hyvällä antamani palaute: kuvat houkuttivat katsomaan, mutta kirjoitus- ja kielioppivirheitä on niin paljon, että tätä ei voi lukea rennosti – virheet huutavat empä-sanasta ja “pelit on” alkaen.

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi! Mun suomenkielen kirjoitustaito ei ole todellakaan parhaasta päästä, joten ihan asiasta kirjoitat 😀 Yritän parantaa siis! Ihanaa kesää 🙂

 • ida ihana

  Paljon tapahtumia yhdelle viikolle! Onneksi myös kivoja juttuja 🙂
  Toivottavasti kipujen syy selviää ja saat niihin apua <3
  Ida Kotona kaupungissa blogista

  • Marjut

   Joo todellakin kaikkea on taas ollut, mutta kesällä se ei niin haittaa 🙂 Katsotaan mitä tuleman pitää lääkärissä käynnin osalta! Ihanaa lauantaita <3

 • Jenni S. | big mamas home

  Lauantai hurahtaa töissä ja illalla yritetään miehen kanssa juhlistaa jotenkin vuosipäivää (ollaan oltu 11 vuotta yhdessä!). Sunnuntaina lähdetään rantaan grillaamaan koko perhe.

  • Marjut

   Oi ihanaa vuosipäivää <3 Tsemppiä pienen potilaan kanssa sinne ja toivottavasti pian helpottaa!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!