DECOR Lifestyle Lifie

Hellekuulumiset

Pakko sanoa, että helteet on vienyt mennessään ja sisällä ei ole paljoa tullut oltua. Vaikka välillä kuumuus on käynyt ihan mahdottomaksi, etenkin sisällä iltaisin, en halua tästä lämmöstä valittaa. Ollaan käyty uimassa useampana päivä neidin kanssa tai sitten täytetty uima-allasta terassilla. Harmi vain, kun aika monessa paikassa pk-seudulla on sinilevää. Onneksi ollaan muutama paikka löydetty, jossa vesi on ainakin vielä puhdasta. Näistä keleistä täytyy nauttia vielä, kun niitä riittää ♥ Ja kyllähän sitä pystyy taas helpommin olla ja hengittää, kun sai puhtaat tulokset TT-kuvista!!

Sen verran ollaan oltu menossa ulkona ettei kotona ole paljoa kuvailtu eikä sen puoleen ole ainakaan vielä uusia kuvia 😀 Niimpä saatte vielä tovin ihailla näitä pioneja, jotka kylläkin on jo muisto vain kameran rullassa.  Sisällä kuin on käyty vain kääntymässä ja sen näköistä täällä onkin, haha! Mutta mitäs sitten? Eikö kesällä oo just parasta, kun voi vain mennä ja tulla ovet sepposen selällään! Mitä sitä turhaan stressaamaan vaan nautitaan kesän lämmöstä, mansikoista, jätskistä ja ollaan vain ♥

Mitä teille kuuluu? 

 

2 Comments
Previous Post
26.7.2019
Next Post
26.7.2019

2 Comments

  • Jenni S. | big mamas home

    Minä vähän valitan, kun mun kroppa ei tunnu kestävän näitä ilmoja. 🙈 Työn tekokin on aika heviä näillä ilmoilla.
    Mulle 25 astetta on ehdoton kipuraja.

    • Marjut

      Ymmärrän täysin ettei helteet sovi kaikille ja eniten kärsii varmasti vanhukset sekä eläimet. Oon ihan tyytyväinen, että pian lämpötila laskee, mutta saatiin kuitenkin nauttia upeista hellepäivistä <3 Ihanaa sunnuntaita!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!