Lifestyle Lifie

Sisustuskissa Elsa

Katsokaas millanen karvapallero meillä oli kyläilemässä ♥ Hänen nimensä on Elsa ja hän on rodultaan scotish strait. Oikea valioyksilö sanon minä 😀 Elsa on vasta 9 kuukauden ikäinen ja onkin melkoisen valloittava nuori neiti. Todella kaunis kissa, jonka turkki on samettisen pehmeä ja kieli karkea kuin lehmällä 😀 Elsa tuli eilen yökylään, jotta testattiin miten hän meillä viihtyy ja miten Minea tulee hänen kanssaan toimeen. Voitte varmaan arvata miten paljon meidän neiti kisuystävää odotti! Taisi se nukkumaanmenokin hieman venähtää heidän syödessä yhdessä lattialla iltapalaa. Minea syötti omalla lusikalla puuroa Mirrille (kuten Minea häntä kutsui 😀 ) ja he ovatkin niin suloisia yhdessä ♥

Olipa sitä myös vaikeuksia saada aamulla neiti päiväkotiin, kun hän tiesi Mirrin jäävän tänne.. Onneksi ehdittiin vielä leikkiä yhdessä ennen kuin Elsa tultiin nyt illasta hakemaan. Kaikki meni hyvin, mitä hän hieman naukui yöllä ihmeissään. Tarkoitus on siis, että Elsa tulisi meille tulevana viikonloppuna uudestaan ja olisi silloin meillä viikon ajan hoidossa. Hän tykkäsi olla meillä ja nukkuikin vieressäni hetken yöllä ♥ Ihanaa, kun voi saada hoitoon eläinystäviä vielä, kun ei ole omaa lemmikkiä!

Hän on oikea sisustuskissa, vai mitä ♥

Kuinka monella teistä on joku lemmikki ja mikä?

6 Comments
Previous Post
7.8.2019
Next Post
7.8.2019

6 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Voi mikä suloisuus. 😍

  • Marjut

   No eikö olekkin <3 Siis niin suloinen ja kaunis kissa! Pian saadaan hänet uudestaan meille 🙂

 • Mia Coman

  Draga mea,
  Sunt adorabile amandoua, impreuna. Vad o prietenie de suflet.
  Avem pisica cu trei puisori, dar nu pot spune ca este doar pentru interior. Locuim la casa, iar pentru pisica avem o usa micuta, incat poate sta unde doreste. Vara, este un “dute-vino” si doarme afara de cele mai multe ori, iar iarna prefera in casa.
  Imbratisari, Mia

  • Marjut

   Thank you Mia <3 It think it is very good if there is a pets ja childrens on the same house 🙂 Pets can teach so much for us <3 Hugs to you too <3

 • Ritva Mustonen

  Onpa nätti kisu. On hyvä kun lapsena oppii käsittelemään eläimiä. Meillä on 10 kuukautta vanha musta kissa joka oli kuin kotonaan ensimmäisestä illasta lähtien.

  • Marjut

   Hän kyllä on <3 Oi sielläkin siis samanikäinen kaveri! Ihana kuulla, että on noin loistavasti kotiutunut 🙂 Rapsut hänelle!

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

 • Viikonloppu näiden kanssa❤️ Tällä kertaa nämä kaksi ovat leikkineet niin ihanasti yhdessä 😍 Nyt jätksiä ja leffa🎬 Ihanaa iltaa 💛
Ps. Tämä oli mun 2000. jaettu kuva 🙈
.
.
Weekend with these cuties ❤️😍 Have a lovely evening 💛
 • Kaupallisessa yhteistyössä @sprprk & || Mun mielestä lapsen kanssa yhdessä tekemistä ei voi tarpeeksi korostaa💗 .
.
Me halutaan olla niitä vanhempia, jotka menee leikissä kuin leikissä lapsen mukana eikä istu vieressä puhelin kädessä! Lapselle on paljon tärkeämpää se, että aikuinen heittäytyy mukaan ja hassuttelee kans🤪
.
Ootteko muuten samaa mieltä? .
.
Me oltiin viime viikonloppuna testaamassa Tammiston SuperParkin Muksusunnuntai ja vitsi miten hauskaa meillä siellä oli (swaippaa ja kurkkaa stoorit)🙈
.
.
Sunnuntaisin pääsette liikkumaan lapsen kanssa edullisemmin: alle kouluikäinen lapsi ja kaksi aikuista yhden hinnalla (17€/19€, puiston lippuhinnasta riippuen) ✌🏻
.
.
#superpark #sprprk @boksiapp
 • Tiedättekö sen tunteen, kun kaipaisi omaa rauhaa ja tilaa omille ajatuksille kaiken härdellin keskellä? Tänään etenkin tuntui siltä ja jooga tuntikin oli täynnä etten päässy sinnekään 🤦🏼‍♀️ Just nyt kelpaisi tuo fiilis vaahtokylvyssä olemisesta🕯️🍷🛁
Mites teidän päivä?
.
.
.
Today was one of those days that I wish I had my own time like bubble bath with wine and candles 🛁🍷🕯️ How about there?
 • Mulla on niiin kova koirakuume😍🐕 Tän herran kanssa on niin leppoisaa olla ja hän on tajuttoman kiltti 💗 Ja hei mun olo on jo parempi kiitos levon ja droppien🙏 Mites teidän päivä meni?
Ps. Mitäs tykkäätte mun tekemästä kranssista? .
.
.
I really want own dog 🐕😍 Frank is so lovely 💗 Thank God I feel better today🙏 How was your day?
 • Kurkku kipeä ja tuntuu, et kuume nousee 🤒 En todellakaan halua tulla kipeeksi! Olin äsken huikeassa pressissä, kun mulle ennestään tuttu @reserved aukeaa @malloftripla an torstaina 😍 En malta odottaa! Mutta nyt kotiin ja troppia nassuun! Onko @reserved teille tuttu brändi?
.
.
.
Feeling little bit sick 🤒 Hopefully I feel better tomorrow 🙏 How was your day?
 • Tuo katse on jotain mitä ei voi sanoin kuvailla ❤️🐶Saatiin ihana Frank meille pariksi päiväksi hoitoon ja vitsi miten onnessani oon ite! Mullahan on ollut hirvittävä koirakuume jo pitkään 🙊 joko muuten katsoitte stooriin puolelta miten neiti tekee Frankin kanssa temppuja 😍😅 Kiitos teille @vikidilaati0 & @kiiakuparinen kun saadaan lainata teidän vauvelia😘
Onko siellä muilla koiria? .
.
.
Those eyes are so amazing ❤️ We got this cutie with us for a few days 😍

Follow Me!