Lifestyle Lifie

Sisustuskissa Elsa

Katsokaas millanen sisustuskissa meillä oli kyläilemässä ♥ Hänen nimensä on Elsa ja hän on rodultaan scotish strait. Oikea valioyksilö sanon minä 😀 Elsa on vasta 9 kuukauden ikäinen ja onkin melkoisen valloittava nuori neiti. Todella kaunis kissa, jonka turkki on samettisen pehmeä ja kieli karkea kuin lehmällä 😀 Elsa tuli eilen yökylään, jotta testattiin miten hän meillä viihtyy ja miten Minea tulee hänen kanssaan toimeen. Voitte varmaan arvata miten paljon meidän neiti kisuystävää odotti! Taisi se nukkumaanmenokin hieman venähtää heidän syödessä yhdessä lattialla iltapalaa. Minea syötti omalla lusikalla puuroa Mirrille (kuten Minea häntä kutsui 😀 ) ja he ovatkin niin suloisia yhdessä ♥

Olipa sitä myös vaikeuksia saada aamulla neiti päiväkotiin, kun hän tiesi Mirrin jäävän tänne.. Onneksi ehdittiin vielä leikkiä yhdessä ennen kuin Elsa tultiin nyt illasta hakemaan. Kaikki meni hyvin, mitä hän hieman naukui yöllä ihmeissään. Tarkoitus on siis, että Elsa tulisi meille tulevana viikonloppuna uudestaan ja olisi silloin meillä viikon ajan hoidossa. Hän tykkäsi olla meillä ja nukkuikin vieressäni hetken yöllä ♥ Ihanaa, kun voi saada hoitoon eläinystäviä vielä, kun ei ole omaa lemmikkiä!

Hän on oikea sisustuskissa, vai mitä ♥

Kuinka monella teistä on joku lemmikki ja mikä?

6 Comments
Previous Post
7.8.2019
Next Post
7.8.2019

6 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Voi mikä suloisuus. 😍

  • Marjut

   No eikö olekkin <3 Siis niin suloinen ja kaunis kissa! Pian saadaan hänet uudestaan meille 🙂

 • Mia Coman

  Draga mea,
  Sunt adorabile amandoua, impreuna. Vad o prietenie de suflet.
  Avem pisica cu trei puisori, dar nu pot spune ca este doar pentru interior. Locuim la casa, iar pentru pisica avem o usa micuta, incat poate sta unde doreste. Vara, este un “dute-vino” si doarme afara de cele mai multe ori, iar iarna prefera in casa.
  Imbratisari, Mia

  • Marjut

   Thank you Mia <3 It think it is very good if there is a pets ja childrens on the same house 🙂 Pets can teach so much for us <3 Hugs to you too <3

 • Ritva Mustonen

  Onpa nätti kisu. On hyvä kun lapsena oppii käsittelemään eläimiä. Meillä on 10 kuukautta vanha musta kissa joka oli kuin kotonaan ensimmäisestä illasta lähtien.

  • Marjut

   Hän kyllä on <3 Oi sielläkin siis samanikäinen kaveri! Ihana kuulla, että on noin loistavasti kotiutunut 🙂 Rapsut hänelle!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!