fashion Lifestyle Lifie

Kuulumisia & talven käytetyin takki

Terkut täältä muuttolaatikkojen seasta sinne ruudun toiselle puolelle! Melkoista härdelliä on viime aikoina ollut eikä läppäri ole paljon auki ollut. Meillä on täällä 50 kpl muuttolaatikkoja sekä jätesäkkejä ympäriinsä. Muutamat kaapit on vielä tyhjentämättä. Tunteet menee edelleen ihan siksakkia kaiken kanssa, mutta yritän silti pitää päämäärän selvänä ja sen miksi lopputulos on tämä. Me eletään täällä vain kerran ja siksi pitää tehdä sellaisia päätöksiä elämässä, jotka susta tuntuu oikeilta. Aina ne oikeat päätökset ei ole helppoja ja niitä on mietitty todella pitkään ja kaikki oljenkorret on sitä ennen käytetty.

Kyllähän sitä odottaa jollain tapaa sitä ns. uutta elämää, mutta samalla tiedän, että romahtamisia varmasti tulee vielä moneen otteeseen. Ne kuuluu asiaan ja varmasti aika vain helpottaa. Asutaan onneksi Jannen kanssa sen verran lähekkäin, että Mineaa on helppo nähdä ja muutenkin sopia kaikki näkemiset kätevästi.

Mun muutto on sitten perjantaina iltapäivällä ja avaimet saan aamusta. Äiti tulee onneksi auttamaan jo torstaina ja lähtee vasta maanantaina takaisin. Ihana saada äiti tänne ♥ Muutoin mulla on muuttofirma tekemässä muuton, joka onkin tosi kätevää! Vielä on pakattavaa, mutta kai tässä jo voiton puolella sen osalta ollaan. Haikeaahan se on pakata tavaroita ja jaotella mikä menee kummallekkin, mutta hyvin ollaan saatu sovittua kaikki.

Näissä kuvissa mulla on päällä tämän ”talven” käytetyin takki, jonka sain pr-lahjaksi Odd Mollyltä. Super ihana toppatakki, joka käy niin monen asun kanssa. Tykkään tuosta karvasta hupussa ja muutenkin takin rennosta mallista.

 

Takki – Odd Molly 

Housut – Her Secret *saatu

Neule – Reserved

Huivi – Nordic Swan Living 

Laukku – H&M  Joko muuten odotatte kuvia uudesta asunnosta? 🙂

kuvat: @Lottawin

 

2 Comments
Previous Post
24.2.2020
Next Post
24.2.2020

2 Comments

  • Päivikki

    Kyllä kuvia odotetaan uudesta kodista. Siellä on varmaan tosi kaunista ja ihana sisustus, kuten nykyisessä kodissa.

    • Marjut

      Ihana kuulla, että odottelette jo <3 Muutamia juttuja pitää odotella sisustuksen osalta, mutta hiljaa hyvää tulee 🙂 Ihanaa viikkoa!

Leave a Reply

Artikkelit