Lifestyle Lifie

Erilainen vappu

Vappu on perinteisesti vietetty meidän kotona ystävien ja brunssin merkeissä jo useamman vuoden ajan. Tänä vuonna se tuntuu monin tavoin erilaiselta. Ensinnäkin tietysti se, että asun nyt osittain kaksin Minean kanssa. Tänä vuonna ei koronan takia järkätä myöskään ystävien kesken brunssia vaan se jää odottamaan myöhempään. Siinä vaiheessa edessä on Korona ohi-bileet ja isot sellaiset ♥ Minea ei ole mulla tänään, joten me juhlittiin vappua hänen kans jo eilen. Me ollaan leivottu jo niin paljon koronan aikana, että päädyttiin nyt vain ostamaan hieman valmiita donitseja ja simaa. Neidille ei kyllä sima maistunut vaan näytti peukkua alaspäin maistettuaan 😀 Ja arvelinkin näin, koska hän ei myöskään ole suurin happojen fani! Me syötiin herkkuja ja tanssittiin tai, kuten IG stoorista näette niin ainakin mä tanssin 😀 Muuten täällä ollaan kotoisissa tunnelmissa ja aion käydä lenkillä sekä ihan vain olla sohvanpohjalla herkkujen kera.

Ihanaa vappua ja olkaa kotona ♥

Mun mekko Bubbleroom *saatu

Ei kommentteja
Previous Post
1.5.2020
Next Post
1.5.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!