Lifie style

Sekavat, mutta ihanat fiilikset

Jostain syystä kirjoitus takkuaa pahasti eikä tunnu saavan sanoja ulos sitten millään.. Tavallaan olisi paljonkin sanottavaa, mutta samaan aikaan ei mitään, joten fiilis on hyvinkin ristiriitainen tällä hetkellä. Helle tuntuu sekoittaneen pään eikä kirjoitusta vaan ole saanut aikaan. Jälleen parempi myöntää asia ja odottaa, että se oikea fiilis iskee.

Täällä on pitkältikin menty fiiispohjalla kaiken kanssa ja nautittu elämästä ♥ Jotenkin tuntuu, että nyt eletään elämää niin tunteen viemänä etten väkisin halua tehdä mitään. Oon viettänyt aikaa ystävien kanssa, käynyt rannalla kavereiden tai neidin kanssa sekä käynyt muutaman kerran keskustan terasseilla. Tehnyt sellaisia juttuja mistä nauttii ja tulee hyvä olo ♥

Kerroin teille eteisen uudesta säilytysjärjestelmästä ja sen sain teille kuvattua, joten sen pääsette näkemään kunnolla vielä tällä viikolla. Tykkään siitä ihan superisti! Niin ja me saatiin viikonloppuna mun pikkusiskopuoli meille lomailemaan ja Minealla alkoi tänään kuukauden mittainen kesäloma ♥ Kaikkea ihanaa siis menossa ja luvassa, koska ensi viikolla meidän olisi tarkoitus lähteä neidin kanssa Kokkolaan!

Mites teillä menee?

Kuva napattiin viime viikonloppuna kesken puistohengailun ja halusin sen jakaa teille myös 🙂

No Comments
Previous Post
30.6.2020

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Mainos @sony Tänään me vietetään tyttöjen leffailtaa ja tää Sonyn XF90 Full Array LED 4K Ultra HD Äly televisio on ihan huikea 😍💯🎞️ 
Suuren kontrastin X-tended Dynamic Range PRO -tekniikkaa hyödyntävä 4K HDR TV takaa vaalean ja tumman alueen täydellisen hallinnan. Yksityiskohdat näkee entistä selkeämpinä!
Pakko todeta, että tätä telkkaria oon kyllä hifistellyt 🙈

Mites siellä vietetään iltaa? 🤍
  • Minealla alko tänään kesäloma ja sen kunniaksi käytiin @linnanmaki 😎🍡💗
Moniko teistä on lomalla?
  • Viime viikkoina somen päivittely on jääny vähemmälle ja elämästä on nautittu täysillä sekä tehty niitä juttuja, joista tulee hyvä mieli 🤍🤍 Muistakaa nauttia joka hetkestä ja tehdä asioista, joista nautitte ❤️
  • Kaupallinen yhteistyö @kauppakeskusitis // Kerrankin löysin #kesäale sta jotain mitä oikeasti tarvitsin - kylppärin maton, käsipyyhkeitä ja tuoksukynttilän 🤍 Suosittelen kurkkamaan #kauppakeskusitis alet, joita löytyy lähes kaikista liikkeistä!
Mitäs muuten pidätte kylppäristä?
  • Vitsi miten huikeen ihana päivä tänään on ollut☀️💗 Tästä on hyvä aloittaa uusi viikko! 
Mites teidän sunnuntai on menny?

What a lovely day we had today 💗
  • R a k a s t a n näitä helteitä💛☀️
Mites muut? Illaksi viel keskustaan istuskeleen ja huomen neiti tulee mulle🧡
Kivaa viikonloppua!

Follow Me!