DECOR Lifestyle

Tauluseinän uudet julisteet + Desenio alekoodi

Mainos Desenio

Ajatella, että me ollaan asuttu tässä kodissa jo yli vuosi, hullua miten nopeasti aika menee. Tähän kotiin on mahtunut paljon iloa, naurua ja suruakin jo, mutta mitään en vaihtaisi pois. Vaikka tällä hetkellä kodin seinät meinaa kaatua välillä päälle niin silti koitan saada kodista meille kaikille sopivan. Rakastan tätä kotia mielettömän paljon, sitä miten vaalea ja valoisa asunto on. Myös se tekee tästä kodista erityisen, että oon yksin nähnyt paljon vaivaa tämän kodin eteen. Viime keväänä maalasin itse kolme seinää, joihin edelleen oon todella tyytyväinen. Toinen mihin kodissa oon erityisen ylpeä on tämä ruokailutilan tauluseinä. Oon sen alusta asti itse suunnitellut ja toteuttanut. Saan siitä edelleen kehuja ja kyselyitä mistä julisteet ovat. Kyseessä on Desenion valikoimista tilatut julisteet. Näin korona-aikaan, kun kotona on tullut oltua entistä enemmän ja siellä etätöitä tehden seinät on tulleet entistä tutummaksi kaipasin vaihtelua taulukollaasiin. Niinpä ilokseni sain jatkaa jälleen yhteistyötä Desenio kanssa ja lopussa on teille luvassa huikea alekoodi!

Taulukollaasiin uudistus

Oon edelleen todella tyytyväinen tuohon kollaasiin ja päädyin ainoastaan vaihtamaan mustat kehykset puisiin kehyksiin. Otin kaikki taulut alas lattialle ja vaihdoin tilaamani julisteet paikoilleen. Lattialla on helpompi hahmottaa taulujen paikkaa muutenkin, jos kollaasia vasta alkaa tekemään. Näin tein myös silloin viime keväänä, kun tein tämän kollaasin. Mittasin kaikkien taulujen välit toisiinsa ja sen mukaan piirsin seinään lyijykynällä pienet jäljet, johon kohtaan taulut yksitellen kiinnitin. Toki taulut voi vain kiinnittää seinään ilman sen suurempaa mittaamista ja mallaamista, mutta minkäs sitä perfektionisti itselleen voi 😀 Desenio verkkosivuilla on myös todella kätevä Rakenna tauluseinä toiminto, jonka kautta voi valmiiksi mallailla sopivia julisteita keskenään. Voit myös valita valmiin kollaasiin kymmenistä eri vaihtoehdoista! Tällä kertaa valitsin tauluihin seuraavat julisteet; Line Portraits No10 50x70cm, Artful Lines No2 30x40cm, Perfect Pearl 30x30cm, Dried Grass 21x30cm, Female Shape No2 21x30cm ja White Curves 30x40cm.

Mitäs pidätte? 

Te ootte kovasti aiemmin tykänneet jakaessani Desenio alekoodia, joten toivottavasti tälläkin kertaa ♥

Koodilla MARJUT30 saatte -30% alennuksen Desenio verkkokaupasta!

Alekoodi on voimassa vain 27-29.4.21 välisen ajan, joten toimi nopeasti (alennus ei koske kehyksiä eikä handpicked- tai persoonallisia julisteita).

6 Comments
Previous Post
27.4.2021
Next Post
27.4.2021

6 Comments

Leave a Reply

Artikkelit