Lifestyle Lifie travel

Päivä lintsillä + arvonnan voittaja

Heipsan!

Vitsi miten upeista ilmoista täällä ollaan saatu nauttia jo monta päivää! Ollaan oltu ulkona ja paljon, eikai kukaan sisälle raaski tälläisellä säällä jäädä, eihän? 

On ollut kuulkaas sen verran haipakkaa tässä, että menin ihan sekaisin arvonnan päättymispäivästä, jonka piti siis olla jo viime perjantaina! Itsellä oli ylhäällä sunnuntai-ilta, hups pahoittelut. Joten siis upean ja laadukkaan Finlaysonin pussilakanan ja tyynyliinan voitti itselleen;

” Piritta
Ihanan kesäinen tunnelma ja miten kaunis päiväpeitto. Aurinkoista kesää! ”

Onneksi olkoon <3 Laittaisitko Piritta sähköpostilla yhteystietosi niin laittelen pakettia matkaan ja kiitos kaikille osallistuneille.

Meillä oli tosiaan kaksi eri lapsiperhettä vierailemassa viime viikolla ja voitte kuvitella molempien toivepaikat reissun aikana; Korkeasaari ja Linnanmäki. Korkeasaaressä käytiin Minean ja veljeni perheen kanssa ja J puolestaan hänen serkun perheen kanssa eri päivinä. Linnanmäellä sen sijaan käytiin kahdestikin saman viikon aikana! Mineakin on tainnut jo kolme kertaa käydä lintsillä pienen ikänsä aikana 🙂 Nappasin meidän lauantain reissulle kameran mukaan nyt, kun J oli matkassa myös niin oli helpompi räpsiä kuvia.

Lintsin ilmaiset laitteet on ihan huippu juttu etenkin pienempien lapsien kanssa. Ja uskokaan tai älkää ne riittää vallan mainiosti myös mulle 😀 Onneksi meidän isi on sellainen hurjapää, joka on käynyt kaikki mahdolliset laitteet läpi, joten saapahan neiti sitten isistä kaverin isompana hurjempiin laitteisiin 🙂 Kyllä sitä joskus on tullut laitteet koluttua, mutta ei enään tällä iällä.

Meillä taisi vierähtää melkein koko lauantaipäivä kierrellessä, syödessä ja hurvitellessa. Tällä kertaa perinteiset hattarat jäi meillä syömättä, kun herkuteltiin pirtelöillä American Dinner -ravintolassa. Tytöt kävi niin innokkaana monissa laitteissa ja onnellisuus paistoikin heidän kasvoiltaan vielä seuraavanakin aamuna. Illalla oltiin kaikki kyllä enemmän ja vähemmän puhki, eikä unta tarvinnut kauaa odotella. Ainoat miinuspuolet on ruokia kärkkyvät lokit sekä pitkät jonot laitteisiin. Toisaalta hyvällä säällä sitä voi vähän odotellakin. Ihania nämä tälläiset päivät, kun saa vain olla ja mennä ilman aikatauluja.

Iso kiitos vielä koko viikosta teille rakkaat kyläilijämme, nähdään toivottavasti taas pian <3

No Comments
Previous Post
10.7.2017
Next Post
10.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @sokostavaratalot // Pian koittaa paluu arkeen ja se tarkoittaa myös vaatekaapin päivitystä. Kokosin Sokoksen syksyn huikeasta valikoimasta itselleni työlookin, mitäs pidätte? Kurkkaa uudesta postauksesta toinen asuvalintani myös!
Soon it's gonna be work mood 🖤
.
.
.
.
.
.
.
.
#sokos #sokostavaratalot #löydäitsesi #sokosmuotiviikot #kaupallinenyhteistyö #style #lovingwhitestyle
  • ♡ Sunday bliss ♡ 
Today we have familytime 💕 What's your plane for today? .
.
.
.
.
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #
#homestyle #bedroom #interiordesign #interiorstyling #interior124 #interior4all #homeinterior #whiteinterior #inredning #interior_and_living #interior #interior4you #passioninterior #scandinavianinterior #like4like #nordiskhem
  • Minea spends quality time with her grandparents and we are going to our friend's housewarming party 🍾🏠
What plans you have? .
.
.
.
.
.
#childrensroom #kidsroom #kidzroom
  • Is it really already Thursday?? Where did this week go 🙉 Have a lovely evening♡
.
.
Nuo pampaheinät on niin suloisia ♡ 
Ihanaa iltaa! .
.
.
.
.
.
#livingrooom #interior4you1 #interior
#homestyle #bedroom #interiordesign #interiorstyling #interior124 #interior4all #homeinterior #whiteinterior #inredning #interior_and_living #interior #interior4you #passioninterior #scandinavianinterior #like4like #nordiskhem
  • How was your Tuesday? We were visiting Minea's new day care place and seeing our friends ♡ 
Have a relaxing evening!
.
.
.
.
.
.
.
.
#dinnertable #interior4you1
  • Rainy day but who cares cause we have two lovely B-day parties today ♡ Do you have any plans for tonight? .
.
.
.
.
.
.
.
#guestroom #interior4you1 #interior #interior_and_living #interior4all #interior9508

Follow Me!