Lifestyle Lifie travel

Päivä lintsillä + arvonnan voittaja

Heipsan!

Vitsi miten upeista ilmoista täällä ollaan saatu nauttia jo monta päivää! Ollaan oltu ulkona ja paljon, eikai kukaan sisälle raaski tälläisellä säällä jäädä, eihän? 

On ollut kuulkaas sen verran haipakkaa tässä, että menin ihan sekaisin arvonnan päättymispäivästä, jonka piti siis olla jo viime perjantaina! Itsellä oli ylhäällä sunnuntai-ilta, hups pahoittelut. Joten siis upean ja laadukkaan Finlaysonin pussilakanan ja tyynyliinan voitti itselleen;

” Piritta
Ihanan kesäinen tunnelma ja miten kaunis päiväpeitto. Aurinkoista kesää! ”

Onneksi olkoon <3 Laittaisitko Piritta sähköpostilla yhteystietosi niin laittelen pakettia matkaan ja kiitos kaikille osallistuneille.

Meillä oli tosiaan kaksi eri lapsiperhettä vierailemassa viime viikolla ja voitte kuvitella molempien toivepaikat reissun aikana; Korkeasaari ja Linnanmäki. Korkeasaaressä käytiin Minean ja veljeni perheen kanssa ja J puolestaan hänen serkun perheen kanssa eri päivinä. Linnanmäellä sen sijaan käytiin kahdestikin saman viikon aikana! Mineakin on tainnut jo kolme kertaa käydä lintsillä pienen ikänsä aikana 🙂 Nappasin meidän lauantain reissulle kameran mukaan nyt, kun J oli matkassa myös niin oli helpompi räpsiä kuvia.

Lintsin ilmaiset laitteet on ihan huippu juttu etenkin pienempien lapsien kanssa. Ja uskokaan tai älkää ne riittää vallan mainiosti myös mulle 😀 Onneksi meidän isi on sellainen hurjapää, joka on käynyt kaikki mahdolliset laitteet läpi, joten saapahan neiti sitten isistä kaverin isompana hurjempiin laitteisiin 🙂 Kyllä sitä joskus on tullut laitteet koluttua, mutta ei enään tällä iällä.

Meillä taisi vierähtää melkein koko lauantaipäivä kierrellessä, syödessä ja hurvitellessa. Tällä kertaa perinteiset hattarat jäi meillä syömättä, kun herkuteltiin pirtelöillä American Dinner -ravintolassa. Tytöt kävi niin innokkaana monissa laitteissa ja onnellisuus paistoikin heidän kasvoiltaan vielä seuraavanakin aamuna. Illalla oltiin kaikki kyllä enemmän ja vähemmän puhki, eikä unta tarvinnut kauaa odotella. Ainoat miinuspuolet on ruokia kärkkyvät lokit sekä pitkät jonot laitteisiin. Toisaalta hyvällä säällä sitä voi vähän odotellakin. Ihania nämä tälläiset päivät, kun saa vain olla ja mennä ilman aikatauluja.

Iso kiitos vielä koko viikosta teille rakkaat kyläilijämme, nähdään toivottavasti taas pian <3

No Comments
Previous Post
10.7.2017
Next Post
10.7.2017

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • 🌟JOULUKALENTERI 18. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @wilfasuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Meidän Minealla oli pitkään yskää ja viimein se on helpottanut 🙏 Yksi iso apu on ollut tämä @wilfasuomi MOIST S ilmankostutin*. Tämä tyylikäs ultraääni-ilmankostutin tuottaa hienojakoista höyryä ja kosteuttaa ilmaa, jopa 10 tunnin ajan. Ollaan pidetty sitä joka puolella asuntoa ja eron aiempaan huoneilmaan todella huomaa! Tämän luukun alta voi siis voittaa tämän modernin ja erittäin hiljaisen MOIST S ilmankostuttimen (arvo 99€) ♡ .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @wilfasuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 20.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a happy day!
.
.
#wilfa #wilfasuomi #moists #ilmankostutin #livingroom .
.
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 17. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @luklabelofficial kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Illan päätteeksi on ihana pujahtaa söpöihin lakanoihin, jolloin unikin tulee paremmin ♡ Ja vieläpä niin, että ne ovat ekologisesti valmistettu ja valmiissa tuotteessa haitallisten kemikaalien määrä ei ylitä Öko-tex 100:n määrittämiä raja-arvoja. 
Tämän luukun alta voi voittaa joko nämä suloiset Unicorn tai Panda-pussilakanat* (arvo 68€) .
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @luklabelofficial
3. Kommentoi valitsetko 🦄 vai 🐼
Ja tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 19.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a great new week! .
.
#luklabel #Unicorn #panda #kidsinspo
.
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 16. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @havishome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ Pimeään vuodenaikaan ehdoton lemppari fiilistelyni on kynttilöiden polttaminen ♡ Joulupöydän kattaminen ja sen äärelle rauhoittuminen ovat taas vuoden odotetuimpia hetkiä ♡ Näissä tilanteissa @havishome on ehdoton suosikkkini ♡ Tämän luukun alta voi voittaa upean tuotepaketin kynttilöitä & lautasliinoja (arvo yht 39,55€) ♡ tuotteet näet swaippaamalla sivulle.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @havishome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 18.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Sunday ♡
.
.
#havis #havishome #cozy
  • Today I have  Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
  • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 14. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @zaomakeupsuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Viikonloppuna mulla on luvassa kahdet pikkujoulut ja aion loihtia itselleni meikin näillä upeilla @zaomakeupsuomi tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja hoitavia ♡
Tänään voi voittaa itselleen tämän luomiväripaletti Clin d` oleil n2, joka sisältää 10 kaunista luomiväriä, jotka ovat runsas pigmenttisiä, helmiäisiä ja metallisia. Sävyjä jokaiseen tilanteeseen ♡ 
Lisäks tämäni huulilakan sävyssä 035 Rasberry , joka antaa täyteläisen sävyn kiiltoa unohtamatta. (Arvo yht. 80,80€)
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @zaomakeupsuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 16.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful day!
.
.
#zaomakeup

Follow Me!