DECOR Lifestyle Lifie

Elokuu

Heippa ja kivaa keskiviikkoa!

Kuukausi vaihtui elokuuhun ja syksy on lähempänä kuin arvaammekaan. Vaikka eilisaamun vaunulenkillä tunsin jo hieman kolean ilman vasten kasvojani sai vastaleikatun nurmikon tuoksu takaisin kesäfiilikseen. Oon ollu tosi iloinen kaikista lämpimistä ja aurinkoisista keleistä, joista ollaan saatu nauttia. Toivotaan, että syksy jatkuu lämpimänä eikä hetkeen tarvitse kaapin kätköistä takkeja ja saappaita etsiä. Syksyn tulo merkitsee paljon erilaisia asioita, koulujen alku nyt ehkä suurimpana, mutta myös sitä, että illat pimenee aiemmin. Kohta kynttilöiden polttaminen ja torkkupeittoon kääriytyminen on joka päiväistä.

Meillä syksy voisi tuoda myös tullessaan Minean päiväkotiin menon, mutta onneksi sitä se ei kuitenkaan vielä ole. Olin maanantaina ensimmäisen iltavuoron töissä ja täytyy myöntää, että kaikki meni aivan loistavasti! Tykkään valtavasti olla ihmisten kanssa tekemisissä ja kassalla ollessahan sitä pääsee hyvin tekemään 🙂 Sain paljon asiakkailtakin kehuja vain tunnin harjoittelun jälkeen, se lämmitti mieltä kovasti! Tunnit meni nopsaan ja paljon ehti jo ekana päivänä oppimaan. Olipas J ja Minskukin käyneet kaupassa salaa äitiä katsomassa ;D Neiti on kyllä hereillä vielä äidin tullessa töistä, muuten kaikki oli mennyt hienosti <3

Huomenna on toinen päivänä edessä ja itseasiassa mun synttäripäivä!

Elokuu on vielä kuitenkin kesäkuukausi, joten otetaan siitä kaikki ilo irti!

 

August, you come so fast but try to be warm and sunny like summer is 🙂 Then we can find coats and boots, set light to the candels and go undet blanket <3 I had my first working on Monday and it went so well! It was funny and I learn already so much. Tomorrow is next work day and also my birthday 🙂 August be a good one!

6 Comments
Previous Post
2.8.2017
Next Post
2.8.2017

6 Comments

  • Susanna

    Moikka!
    Ihana postaus taas kerran! Teillä on kerrassaan kaunis koti ja kaunis tyttö 🙂
    Tämä nyt poikkeaa hieman tekstistä, mutta minkälainen päivärytmi Minsku neidillä on? 🙂 Vai onko vielä tullut pysyvää rytmiä mm unien suhteen.. Itselläni kaksi tyttöä ja tuli vain mieleen tämä 😀
    Ihanaa loppukesää!

    • Marjut

      Kiitos ihanasta kommentistasi <3 Näitä on aina ilo lukea 🙂
      Kyllä on jo muodostunut rytmit ja aikalailla menee näin; herätys klo 7 aikaan, aamupesu hetki hereillä ja sitten pienet unet, herätys klo 8-9 välillä, aamupala, leikitään/jos mennään johonkin, lounas, päiväunet, välipala, leikkiä, iltapala, iltapesu ja nukkuun n klo 20 aikaan 🙂 Minkä ikäiset tytöt sieltä löytyy? <3

  • Susanna

    Tosi kiva kuulla, että on selkeä rytmi. Se kyllä helpottaa arkea, kun voi vähän suunnitella mitä sitä tekisi päivällä ????Minulla on siis kaksostytöt, kohta 8kk. Meilläkin on ollut nyt pari kk tietty päivärytmi???????? Aika sama kaava kuin teillä, mutta nukkumaan mennään klo 19-19.30.
    Olen välillä lukenut blogiasi äitiyslomalla, en nyt muista yhtään miten blogiisi eksyin mutta sille tielle jäin ????
    Tykkään lukea sisustus juttuja ja tietysti vauva-arjesta, varsinkin kun on aika saman ikäiset lapset ????
    Hauskaa viikonloppua!

    • Marjut

      Oi miten kiva kuulla ja, että vielä kaksostytöt <3 Juu kyllä se kovasti helpottaa arkea, kun about tietää missä mennään. Joskus toki käy niin, että mennään väistämättä yliväsyneeksi ja sitten pööpöilläänkin puoleen yöhön asti 😀 Voi ihana kuulla, että jostain kautta olet blogiini päätynyt! Aina voi ehdottaa postausaiheitakin, jos jokin tietty juttu kiinnostaisi 😉 Mukavaa sunnuntaita teille sinne!

  • Susanna

    Sulla on kyllä ollut tosi kivoja aiheita. Ehkä joskus tekee mieli lukea just sitä vauva-arkea, että mitä olette tehneet ja miten Minsku on nukkunut/syönyt, sormiruokaileeko hän vai syötätkö ym. ????

    Kiitos! Aurinkoista tulevaa viikkoa! ☺️

    • Marjut

      Kiitos, laitetaan siis korvan taakse lisää postauksia Minskusta 😉 Ihanaa alkavaa viikkoa myös sinne!

Leave a Reply

Artikkelit