baby Lifestyle Lifie

Minea 11 kuukautta

Voitteko uskoa, että Minea täyttää ihan kohta vuoden? Reilut 11 ihanaa kuukautta ollaan nyt saatu seurata neidin huimaa kehitystä ♥ Ja arvatkaapas mitä? Hän kävelee jo ihan mielettömän hienosti ♥ ♥ Sydän pakahtuu katsoessani tuota pientä taaperrusta ympäri asuntoamme ♥ En voi käsittää miten hänestä on tullut jo noin iso tyttö! Hampaita on jo kahdeksan ja vieläkään yhdenkään tuloa ei olla itketty, sekin on aikamoista. Hän on joka ikinen päivä neiti aurinkoinen ja hän vilkuttaa IHAN JOKAISELLE aina ihan sama missä ollaan ♥ Hänellä on valloittava hymy, joka tarttuu aina muihin ♥ Minsku syö aika paljon jo samoja ruokia meidän kanssa, toki ilman lisättyä suolaa. Ei puhettakaan, että voisi syödä eri ruokaa hänen kanssa pöydässä ollessaan. Siitähän syntyy sellainen huuto että 😀 Oikeaa maitoa on maisteltu muutaman kerran, mutta mammaa syödeen edelleen päivin ja öin ♥ Tuntuu ettei kummastakaan meistä tunnu vielä siltä, että pitäisi lopettaa ja hyvä niin. On hämmästyttävää miten paljon noin pieni ihminen jo ymmärtää vaikkei sanoja tule kuin muutama. Uskomatonta kyllä, että hän tajuaa niin monia asioita saman tien sen hänelle sanottuaan. Äidin lisäksi sanotaan Isi ja jee ♥

Our Minea is 11 months now ♥ It’s been unbelievable watch her growing up! Now she is walking on her own can you believe it? ♥ She has 8 teeths now and she eats same food that we eat, only with out salt. Also I’m still breastfeed and looks that it’s not gonna ending soon ♥ It’s so amazing that se understand so many things and speak so well. She says Mom, Dad and jee ♥

blanket / MERINO WOOL FINLAND*

No Comments
Previous Post
25.9.2017
Next Post
25.9.2017

No Comments

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

  • Kaupallinen yhteistyö @lapland_hotels
Viime viikonloppuna vietin #mytime aikaa upeassa Tampereen @lapland_hotels issa 💭🖤 Näin siellä muutamia kavereita ja pääsin osallistumaan upeaan Winemaker's Dinneriin, joka oli🌲/5
Aina ei tarvitse lähteä kovin kauas, joten suosittelen #pohjoinenstaycation irtiottoa yksin tai yhdessä ✨
Mites teidän viikonloppu meni?  #staycation #laplandhotelstampere
  • My Valentine now & forever❤️ Ihanaa Ystävänpäivää teille kaikille ihanille sinne 💋💋
  • Tuhannet kiitokset teille ihanat kaikista viesteistä ja kommenteista ero asiaan liittyen ❤️🙏🏻 Helpotti saada sanottua asia ulos, vaikka se yhtä aikaa jännitti. 
Helppoa tämä ei ole, vaikka päätös onkin oma. On vain mentävä eteenpäin ja annettava ajan kulua 🕊️ Kuva: @inanen
  • Aina ei elämä mene suunnitelmien mukaan ja me jatketaan Jannen kanssa tästä eteenpäin eri teitä. Avaan asiaa sen verran, että päätös on ollut kokonaan mun ja Janne on aivan mielettömän hieno ihminen ja upea isä meidän tyttärelle❤️ Upeinta mitä ollaan yhdessä saatu aikaan on Minea ja siitä oon ikuisesti kiitollinen ❤️🙏🏻Sairastumisen jälkeen asioita vain ajattelee eri tavalla ja se on vaikuttanut mun päätökseen. Muutot uusiin asuntoihin on jo kuun lopussa, joten seuraavaksi aletaan pakkailemaan. Toivon teiltä rauhaa asian osalta ja palaan asiaan myöhemmin, jos siltä tuntuu.

From now on we go separate ways with Janne. This is my decicion and I'm so thankful that  Minea has so amazing father ❤️🙏🏻
  • Kaupallinen yhteistyö @newbielovers 🐰 Minea on aivan erityisen ihastunut uusiin #newbie sisustusmalliston tuotteisiin ja etenkin näihin matkalaukkuihin💗 swaippaa lähikuviin 💼
Mitäs tykkäätte?

#newbie #newbielovers #newbie10years #thenewbieroom #newbieborastapeter #borastapeter #newbiewallpaper
  • 💗 WORLD CANCER DAY 💗
Tämä päivä iskee ja kovaa, mutta tässä sitä ollaan entistä vahvempana kaiken sen koettelemuksen jälkeen. Se valtava koettelemus on jättänyt ikuiset arvet, mutta ne tekee musta sellasen kuin oon nyt 💪🏻
Tämä päivä on meille syövän läpikäyneille ja niille, jotka ovat sen vuoksi tärkeän ihmisen menettäneet ❤️
#fuckcancer

Follow Me!