baby Lifestyle Lifie

Minea 11 kuukautta

Voitteko uskoa, että Minea täyttää ihan kohta vuoden? Reilut 11 ihanaa kuukautta ollaan nyt saatu seurata neidin huimaa kehitystä ♥ Ja arvatkaapas mitä? Hän kävelee jo ihan mielettömän hienosti ♥ ♥ Sydän pakahtuu katsoessani tuota pientä taaperrusta ympäri asuntoamme ♥ En voi käsittää miten hänestä on tullut jo noin iso tyttö! Hampaita on jo kahdeksan ja vieläkään yhdenkään tuloa ei olla itketty, sekin on aikamoista. Hän on joka ikinen päivä neiti aurinkoinen ja hän vilkuttaa IHAN JOKAISELLE aina ihan sama missä ollaan ♥ Hänellä on valloittava hymy, joka tarttuu aina muihin ♥ Minsku syö aika paljon jo samoja ruokia meidän kanssa, toki ilman lisättyä suolaa. Ei puhettakaan, että voisi syödä eri ruokaa hänen kanssa pöydässä ollessaan. Siitähän syntyy sellainen huuto että 😀 Oikeaa maitoa on maisteltu muutaman kerran, mutta mammaa syödeen edelleen päivin ja öin ♥ Tuntuu ettei kummastakaan meistä tunnu vielä siltä, että pitäisi lopettaa ja hyvä niin. On hämmästyttävää miten paljon noin pieni ihminen jo ymmärtää vaikkei sanoja tule kuin muutama. Uskomatonta kyllä, että hän tajuaa niin monia asioita saman tien sen hänelle sanottuaan. Äidin lisäksi sanotaan Isi ja jee ♥

Our Minea is 11 months now ♥ It’s been unbelievable watch her growing up! Now she is walking on her own can you believe it? ♥ She has 8 teeths now and she eats same food that we eat, only with out salt. Also I’m still breastfeed and looks that it’s not gonna ending soon ♥ It’s so amazing that se understand so many things and speak so well. She says Mom, Dad and jee ♥

blanket / MERINO WOOL FINLAND*

Ei kommentteja
Previous Post
25.9.2017
Next Post
25.9.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

  • En voi sanoin kuvailla sitä fiilistä (onneksi todella harvoin), kun Minea itkee perään lähtiessään multa 😭❤️ Itse pysyn tilanteessa kovana, mutta nurkan takana itku tulee väkisin. Se on kaikille yhtä ikävä hetki, mutta onneksi tiedän ettei se kestä montaa minuuttia kauempaa. Onneksi Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä ❤️🙏🏻 Tuo pieni on vain niin äärettömän rakas❤️😭
  • Kuinka usein te yllätätte puolisonne arjen keskellä? @seppapete tuli tänään vasta illalla kotiin ja mä päätin tehdä ruoan valmiiksi, kattaa pöydän, sytyttää kynttilät ja laittaa mekon päälle (kurkkaa stoori) 🥰 Kieltämättä elämä uusperheen arjen keskellä on aikamoista härdelliä ja silloin ne pienetkin huomionosoitukset on kullanarvoisia❤️❤️
Ihanaa iltaa 😘
  • Minea oli kertonut päiväkodissa, että haluaa sielä vielä oppia askartelemaan äidin kädet, hiukset ja silmät ❤️ Arvatkaapa olinko itkusilmässä kuultuani tuon vasu-keskustelussa päiväkodissa 😭😭 Mitä kaikkea tuo pieni ihminen osaakaan ajatella, en aina voi ymmärtää ❤️ Minea rakas, äiti rakastaa sua äärettömyyksiin ja sieltä takaisin aina, vaikka välillä otetaankin yhteen ❤️🙏🏻#lokakuiset2016 #miniminä
  • Happy parents ❤️ Tekee kyllä hyvää välillä olla ihan vaan kaksin ja sitten jaksaa arkea niin paljon paremmin 🥰 Eilen oltiin leffassa ja käytiin syömässä @kauppakeskusitis
Nyt saunaan kerrankin ilman härdelliä 🙈
Mites teidän viikonloppu on menny? 🤍
  • Meidän perhe ❤️ Niin kiitollinen ja onnellinen kaikesta, mutta valehtelisin, jos väittäisin kaiken olevan helppoa uusperheessä. Ehei helppoa kaikki ei ole, mutta kaiken sen arvoista kylläkin. Sotkua siellä ja täällä, nahistelua, tunteenpurkauksia, mustasukkaisuutta mutta sitäkin enemmän haleja, suukkoja, leikkikavereita, elämän ihmetystä, iloa ja naurua ❤️ Mitään en vaihtaisi, vaikka välillä hermoja koetellaan eikä kahden keskeistä aikaa ole juurikaan. Mutta silti tiedän sydämessäni, että tässä mun kuuluu olla ❤️🙏🏻
Kuulisin mielelläni onko siellä muita uusperheitä? Miten teillä arki menee?
  • Rainy evening ❤️🎬 Täällä on satanut melkein koko päivän, joten saunan jälkeen parasta on käpertyä vilttiin, laittaa karkit kulhoon & leffa pyörimään ❣️ Mites siellä on iltaa vietetty?

Ps. Nyt odotan et @seppapete nukuttaa vikan valveilla olevan neidin ja sit kahden keskeinen leffailta starttaa🥰 Ihanaa iltaa!

Seuraa minua!