DECOR Lifestyle Lifie

Inspiroiva MIA Design

Iloista alkanutta viikkoa!

Kerroin teille kuvanneeni viime Helsingin keskustan reissulla juuri auenneen sisustusliikkeen ja nyt pääsen kertomaan siitä lisää! Kyseessä on trendikäs MIA Design, joka on avannut ovensa Fredrikinkadun ja Uudenmaankadun kulmaan. Heidän ensimmäinen liike sijaitsee Oulussa ja nyt vihdoin saatiin heidät myös tänne pääkaupunkiseudulle. Jo käydessäni Oulun liikkeessä muhun teki vaikutuksen tarkkaan mietitty esillepano ja leppoisa tunnelma. Toki heiltä löytyy myös verkkokauppa, mutta onhan se aina mukavempaa fiilistellä ja hypistellä tuotteita liikkeessä 🙂 Liikkeessä asioinnin yhteydessä saa tietysti myös inspiraatiota vaikka millä mitalla. Ja inspiraatiota ei näistä liikkeistä puutu! Liikkeen sijanti on mitä parhain ja liikkeen isot ikkunat antavat ohikulkijoille vinkkiä sen kauniista sisällöstä. Liikkeeseen teetetyt leveät ikkunalaudat antavat vaikka millä mitalla mahdollisuuksia upeille stailauksille!

MIA Designin taustalla hääräilee kaksi erittäin ihastuttavaa siskosta ♥ Ystäviemme Miian ja Annukan yhteinen intohimo sisustukseen sai heidät perustamaan oman yrityksen. Heidän matkaansa on ollut upeaa sivusta seurata!

”Filosofiamme on yksinkertainen. Uskomme pienillä asioilla olevan suuri merkitys arkisessa elämässä sen monella osa-alueella. Pienet, persoonalliset yksityiskohdat tekevät myös kodista viihtyisämmän ja yksilöllisemmän. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuotteita, joissa yhdistyvät laatu ja pelkistetyn kaunis design tavalla, joka luo iloa jokapäiväiseen arkeen pitkäksi aikaa.”

Aurinkoisten siskosten asiakaspalvelu on ihan mielettömän ihanaa ja hymy paistaa heidän silmistään asti ♥

MiaDesignin valikoima koostuu ajattomista skandinaavisista, yksinkertaisen kauniista tuotteista. Tuotemerkkeinä löytyy mm. 1×2, COOEE Design, Eightmood, Pappelina ja The Organic Sheep.

Heidän palveluihin kuuluu lisäksi suunnittelupalvelu kaikenkokoisiin sisustusprojekteihin sekä stailauspalvelu esim. myyntikohteisiin.

Pääset lukemaan heidän tuotteista myös aiemmassa Keittiömme hyviksi koetut tuotteet– postauksessani.

Jokos te olette käyneet tutustumassa ihanaan liikkeeseen?

Täällä ollaan onneksi jo paranemaan päin ja kuumeton päiväkin oli eilen. Eiköhän tämä siis tästä ja parempi, että Minsku oli nyt kipeänä eikä tulevana viikonoloppuna, kun lähdemme reissuun! Palaamisiin ♥

This beautiful new store MIA Design has opened in Helsinki centrum ♥ Scandinavian style, fine decoration and so lovely owners, you should go to check out this store!

Ei kommentteja
Previous Post
30.10.2017
Next Post
30.10.2017

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit