baby DECOR Lifestyle Lifie

Mitä kuuluu Minealle?

Pitkään aikaan en olekkaan Minean kuulumisia päivittänyt, joten nyt on korkea aika! Te olettekin välillä kuulumisia kyselleet etenkin instan puolella ja se onkin oikein ihanaa aina ♥ Mutta siis neitihän on nykyään sellanen papukaija että!! Kaikki sanat toistetaan perässä ja vieläpä lähes täydellisesti oikein 🙂 Uskomatonta miten paljon hän osaakin jo sanoa sanoa ja ilmaista itseään. Häneltä kysyessä vastaus on yleisimmin kaikkeen joo 😀 Varsinkin, jos kyse on ruoasta! Hän söisi varmaan hevosen, jos saisi, niin hyvin hänelle ruoka maistuu. Aamupalalla vedetään täysi lautanen puuroa, joskus leipää tai jogurttia lisäksi sekä mandariini äidin kanssa puoliksi. Aina nähdessään jonkun muun syövän jotain hän sanoo ”Antaa” koitappa olla siinä sitten antamatta 😀  Ruokaillessa häntä usein syötetään, mutta hän osaa myös itse syödä lusikalla. Pitäisi varmaan vaan enemmän antaa hänen itse syödä, mutta hän syö niin reippaasti suu ammollaan syötettynä. Pääasia mun mielestä, että on ymmärtänyt myös miten itse syödään.

Pottailu meillä on vielä aika  hakusessa.. Koitetaan käyttää potalla vaipan vaihdon yhteydessä, mutta eihän siinä montaa sekuntia yleensä jaksa istua. Aina niin menossa ettei malta olla paikallaan 🙂 Täytyy varmaan hankkia sellainen wc-pöntön päälle laitettava rengas, jos auttaisi asiaa. Onhan hän aiemmin osannut käydä potalla, mutta jotenkin nyt ei vaan malta istua. Eihän tässä siis mikään hätä asian kanssa ole, mutta pikkuhiljaa harjoitellaan.

Minsku osaa jo hienosti juosta ja hassuttelee milloin mitenkin ympäri ämpäri 😀 Hänen tehdessä jotain hassua kuten noustessa varpailleen, tehdessä kuperkeikan alkuasentoa tai ollessa isin olkapäillä hän huutaa aina katsomaan 😀 En kestä miten suloinen pieni tyttö hänestä on kasvanut ♥ Tällä hetkellä Minea käyttää kokoa 80/86cm ja kengät on kokoa 22. Paljon on pieneksi jääneitä vaatteita, joita pitäisi osittain laittaa myyntiin. Jos, muuten jotain kiinnostaa niin laittakaa viestiä tulemaan, voin postittaa kyllä!

Ollaan onneksi oltu vain muutamaan otteeseen hänen kanssaan kipeänä ja toinen kerta olikin kolmisen viikkoa sitten. Antibiootteja ei olla syöty yhtäkään eikä mitään tulehduksia ole ollut. Kiitos siitä ♥ Hampaita hänellä on jo melkoisesti ja oiskohan nyt puhjennut/puhkeammassa yhteensä 12 hammasta. Hammaslääkärissäkin ollaan käyty ja kaikki oli hienosti eikä kovinkaan käynti edes pelottanut.

Hän rakastaa koiria ja me niin haluttais meille joku ihana pieni karvapallo hoitoon aina välillä ♥ Hän on aina niin innoissaan nähdessään koiria missä tahansa ollaan! Käytiin perjantaina ystäviemme luona, joilla oli hoitokoira viikonlopun ajan. Minea niin suloisesti silitti ja paijasi pientä chihuahuaa ja sitä oli niin ihana katsella vierestä ♥ Hän hoitaa mielellään myös nukkeja (vauvoja), joiden vaatteita haluaa vaihtaa, syöttää ja laittaa nukkumaan. Miettikää miten pienestä se hoivavietti lähteekään!

Onneksi hän ei vielä äidin sairastumista ymmärrä eikä näin ollen osaa olla huolissaan. Äiti on useasti ollut pipi ja hän haluaa aina puhaltaa esim. verikokeen laastariin. Oon yrittänyt kertoa hänelle, että äidiltä saattaa lähteä hiukset ettei sitten säikähdä, jos ne joudutaan kokonaan leikkaamaan. Onneksi olen hänelle se sama äiti vaikka hiuksia ei olisikaan ♥ Hän antaa niin valtavasti voimia olemassaolollaan ettei sitä voi sanoin kuvailla. En tietäisi miten selväisin tästä tilanteesta ilman oman lapsen tuomaa voimaa niin valtava se on.

Jos häneltä kysyttäisiin niin joka ilta olisi varmasta saunailta 😀 Hän tykkää saunasta ja ammeessa olemisesta hirmuisesti. Hänestä onkin tullut aikamoinen vesipeto! Hassua, että hän vielä jonkin aikaa sitten saattoi itkeä suihkuun mentäessä. Ehkä oli vain joku vaihe, josta on nyt päässyt yli, ken tietää.. Täytyy alkaa sitä uimassa käymistäkin miettiä uudestaan!

Muiden lasten kanssa hän on ystävällinen ja muut huomioonottava. Mitä nyt joskus saattaa haluta painia (isin kanssa opittu juttu) ja ottaa selästä kiinni kaveria 😀 Näin kävi kerran myös Jumbon leikkipaikalla ja vieras poika oli hieman ihmeissään selässä roikkuvasta kaverista 😀 Kavereita nähdessään hän antaa haleja ja pusuja heille ♥ Se vasta söpöä onkin!

Mineasta on kasvanut siis varsin iloinen, sosiaalinen, empaattinen ja elämäänsä tyytyväinen neiti.

Hän yllättää meidät joka päivä jollain uudella asialla ja me rakastutaan häneen vain päivä päivältä suuremmin ♥

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 

 

 

 

4 Comments
Previous Post
21.1.2018
Next Post
21.1.2018

4 Comments

 • S

  Kuinka vanha Minsku onkaan? Mun kuopus on reilu 1v2kk.

  • Marjut

   Minea on nyt 1v 3kk ja parisen viikkoa päälle <3 Aika saman ikäisiä ovat, ihanaa! Kivaa viikkoa teille <3

 • Katarina

  Ihana pikkuneiti ja söpöjä vaatteita. Mainitsit, että voisit myydä niitä. Olisko mahdollista, että tekisit niistä postauksen kuvineen ja hintoineen?

  • Marjut

   Hihi, kiitos <3 Se olisi kyllä hyvä idea! Vaikkakin kuvattavaa on aikamoinen määrä 😀 Laitan idean mietintään 😉

Leave a Reply

Instagram

 • How was your day? I have a busy but nice Wednesday ♡ Next week I will show you our new mirrors 👀 Have a relaxing eve! .
.
.
.
#bedroomdecor #bedroominspo #bedroom #ikeasuomi #pura #maliacompany
 • What a week I just say! Luckily next one is easier👌🏻 Enjoy your Sunday eve ♡ .
.
.
.
.
Huhuh mikä viikko! Varmaan tapahtumarikkain tänä vuonna ja sen mukainen myös olokin🙄 Onneksi tuleva on iisimpi ja suunnataan reissuun pääsiäiseksi 💕 Nauttikaa illasta ♡
.
.
.
.
#bedroom #bedroominspo #bedroomdecor #domodesign #vmcarpet
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @familon_fi 💭 Minea sleeps better on her own room after she got a new mattress 💕
.
.
Minea siirtyi omaan huoneeseen nukkumaan puoli vuotta sitten, mutta vasta uuden patjan myötä on nukkunut siellä kokonaisia öitä. On siis todellakin merkitystä millainen patja ja petivaatteet meillä on! Luomulaatuiseksi uudistuneet @familon_fi Hiphop Organic -sarjan korkealaatuiset vauvan ja lasten peitot ja tyynyt ovat ihanan pehmeitä sekä ympäristöystävällisiä ♡ Lue lisää patjan leikkaamisesta ja villieläimistä blogin puolella! .
.
.
.
.
#familon #hiphop #organic #luomulaatu #ympäristöystävällinen #sänky #lastenhuone #kidsroom #barneroom #kidzroom #kidz #girl #girlsroom #mylittlegirl
 • Just wanted to stop by and wish you all a relaxing weekend 🖤🌸 This week has been sooo stressful so TGIF 🙈 .
.
.
.
.
#diningtable #makuuhuone #bedroomdecor #bedroominspo #flowers ##shabbyyhomes #classyinteriors #classyinterior #whitehome #dreamhome #ikeasuomi #desenio #kodin1
 • Kaupallinen yhteistyö w/ @arlasuomi 
When you eat well you feel so much better 💪🏻
.
.
Sairastuttuani en niin välittänyt mitä söin enkä liikkunut juurikaan. Nyt, kun elämä alkaa olemaan tasapainossa on aika taas keskittää voimat omaan hyvinvointiin. Ruokavalion puolella auttaa terveelliset herkut, kuten nämä ihanan kauraiset jogurtit 🍓🍑 Kaipaako kenenkään muun ruokavalio hieman remonttia?🙈
.
.
.
.
.
.
#arlasuomi #onthego #health #hyvinvointi #myhome #livingroom #livingroominspo
 • How was your Tuesday? ♡ I really like this new headboard @kodin_1 😍👌🏻 Because of the white microcement wall that old white headboard didin't fit anymore. What do you think?
.
Have a cozy evening 🖤
.
.
.
Miten siellä on tiistai sujunut? Tilasin meille uuden sängynpäädyn @kodin_1 , koska vanha oli valkonen nahkainen ja nyt, kun seinään tehtiin valkoinen mikrosementti niin yhdistelmä ei enään toiminut. Mitäs tykkäätte? .
.
Rentoa iltaa 🖤
.
.
*sängynpäädystä saatu alennusta .
.

#bedroom #bedroomdecor #bedroominspo #kodin1 #sängynpääty #headboard #interior #familon #whitehome #dreamhome #shabbyyhome

Follow Me!