baby DECOR Lifestyle Lifie

Mitä kuuluu Minealle?

Pitkään aikaan en olekkaan Minean kuulumisia päivittänyt, joten nyt on korkea aika! Te olettekin välillä kuulumisia kyselleet etenkin instan puolella ja se onkin oikein ihanaa aina ♥ Mutta siis neitihän on nykyään sellanen papukaija että!! Kaikki sanat toistetaan perässä ja vieläpä lähes täydellisesti oikein 🙂 Uskomatonta miten paljon hän osaakin jo sanoa sanoa ja ilmaista itseään. Häneltä kysyessä vastaus on yleisimmin kaikkeen joo 😀 Varsinkin, jos kyse on ruoasta! Hän söisi varmaan hevosen, jos saisi, niin hyvin hänelle ruoka maistuu. Aamupalalla vedetään täysi lautanen puuroa, joskus leipää tai jogurttia lisäksi sekä mandariini äidin kanssa puoliksi. Aina nähdessään jonkun muun syövän jotain hän sanoo ”Antaa” koitappa olla siinä sitten antamatta 😀  Ruokaillessa häntä usein syötetään, mutta hän osaa myös itse syödä lusikalla. Pitäisi varmaan vaan enemmän antaa hänen itse syödä, mutta hän syö niin reippaasti suu ammollaan syötettynä. Pääasia mun mielestä, että on ymmärtänyt myös miten itse syödään.

Pottailu meillä on vielä aika  hakusessa.. Koitetaan käyttää potalla vaipan vaihdon yhteydessä, mutta eihän siinä montaa sekuntia yleensä jaksa istua. Aina niin menossa ettei malta olla paikallaan 🙂 Täytyy varmaan hankkia sellainen wc-pöntön päälle laitettava rengas, jos auttaisi asiaa. Onhan hän aiemmin osannut käydä potalla, mutta jotenkin nyt ei vaan malta istua. Eihän tässä siis mikään hätä asian kanssa ole, mutta pikkuhiljaa harjoitellaan.

Minsku osaa jo hienosti juosta ja hassuttelee milloin mitenkin ympäri ämpäri 😀 Hänen tehdessä jotain hassua kuten noustessa varpailleen, tehdessä kuperkeikan alkuasentoa tai ollessa isin olkapäillä hän huutaa aina katsomaan 😀 En kestä miten suloinen pieni tyttö hänestä on kasvanut ♥ Tällä hetkellä Minea käyttää kokoa 80/86cm ja kengät on kokoa 22. Paljon on pieneksi jääneitä vaatteita, joita pitäisi osittain laittaa myyntiin. Jos, muuten jotain kiinnostaa niin laittakaa viestiä tulemaan, voin postittaa kyllä!

Ollaan onneksi oltu vain muutamaan otteeseen hänen kanssaan kipeänä ja toinen kerta olikin kolmisen viikkoa sitten. Antibiootteja ei olla syöty yhtäkään eikä mitään tulehduksia ole ollut. Kiitos siitä ♥ Hampaita hänellä on jo melkoisesti ja oiskohan nyt puhjennut/puhkeammassa yhteensä 12 hammasta. Hammaslääkärissäkin ollaan käyty ja kaikki oli hienosti eikä kovinkaan käynti edes pelottanut.

Hän rakastaa koiria ja me niin haluttais meille joku ihana pieni karvapallo hoitoon aina välillä ♥ Hän on aina niin innoissaan nähdessään koiria missä tahansa ollaan! Käytiin perjantaina ystäviemme luona, joilla oli hoitokoira viikonlopun ajan. Minea niin suloisesti silitti ja paijasi pientä chihuahuaa ja sitä oli niin ihana katsella vierestä ♥ Hän hoitaa mielellään myös nukkeja (vauvoja), joiden vaatteita haluaa vaihtaa, syöttää ja laittaa nukkumaan. Miettikää miten pienestä se hoivavietti lähteekään!

Onneksi hän ei vielä äidin sairastumista ymmärrä eikä näin ollen osaa olla huolissaan. Äiti on useasti ollut pipi ja hän haluaa aina puhaltaa esim. verikokeen laastariin. Oon yrittänyt kertoa hänelle, että äidiltä saattaa lähteä hiukset ettei sitten säikähdä, jos ne joudutaan kokonaan leikkaamaan. Onneksi olen hänelle se sama äiti vaikka hiuksia ei olisikaan ♥ Hän antaa niin valtavasti voimia olemassaolollaan ettei sitä voi sanoin kuvailla. En tietäisi miten selväisin tästä tilanteesta ilman oman lapsen tuomaa voimaa niin valtava se on.

Jos häneltä kysyttäisiin niin joka ilta olisi varmasta saunailta 😀 Hän tykkää saunasta ja ammeessa olemisesta hirmuisesti. Hänestä onkin tullut aikamoinen vesipeto! Hassua, että hän vielä jonkin aikaa sitten saattoi itkeä suihkuun mentäessä. Ehkä oli vain joku vaihe, josta on nyt päässyt yli, ken tietää.. Täytyy alkaa sitä uimassa käymistäkin miettiä uudestaan!

Muiden lasten kanssa hän on ystävällinen ja muut huomioonottava. Mitä nyt joskus saattaa haluta painia (isin kanssa opittu juttu) ja ottaa selästä kiinni kaveria 😀 Näin kävi kerran myös Jumbon leikkipaikalla ja vieras poika oli hieman ihmeissään selässä roikkuvasta kaverista 😀 Kavereita nähdessään hän antaa haleja ja pusuja heille ♥ Se vasta söpöä onkin!

Mineasta on kasvanut siis varsin iloinen, sosiaalinen, empaattinen ja elämäänsä tyytyväinen neiti.

Hän yllättää meidät joka päivä jollain uudella asialla ja me rakastutaan häneen vain päivä päivältä suuremmin ♥

Ihanaa sunnuntai-iltaa!

 

 

 

 

4 Comments
Previous Post
21.1.2018
Next Post
21.1.2018

4 Comments

 • S

  Kuinka vanha Minsku onkaan? Mun kuopus on reilu 1v2kk.

  • Marjut

   Minea on nyt 1v 3kk ja parisen viikkoa päälle <3 Aika saman ikäisiä ovat, ihanaa! Kivaa viikkoa teille <3

 • Katarina

  Ihana pikkuneiti ja söpöjä vaatteita. Mainitsit, että voisit myydä niitä. Olisko mahdollista, että tekisit niistä postauksen kuvineen ja hintoineen?

  • Marjut

   Hihi, kiitos <3 Se olisi kyllä hyvä idea! Vaikkakin kuvattavaa on aikamoinen määrä 😀 Laitan idean mietintään 😉

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Date night with hubby ❤ We are going to see live @jennivartiainenofficial 😍 I need to say that when we bought these tickets I couldn't be sure that I might not be here.. So thankful right now❤ #fuckcancer .
.
I wish you all lovely weekend ♡ .
.
.
.
.
.
.
#jotex #livingroom #cancer
 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha

Follow Me!