DECOR Lifestyle Lifie

Valentine’s Day

Tänään on se päivä vuodesta, kun on erityisesti aika muistaa rakkaita ihmisiä vierellä ♥ Ystävänpäivä merkitsee monelle söpöjen korttien lähettämistä, soittoa ystävälle tai vaikka jonkun kivan tekemistä yhdessä. Ystävä voi olla puoliso, työkaveri tai sukulainen. Ystäviä on lähellä ja kaukana, kaikki yhtä tärkeitä ♥Me vietettiin jo aiemmin tyttöjen kanssa pienesti ystävänpäivää syömisen merkeissä ja perheen kesken nautittiin yhteistä aikaa hotellissa viime viikonloppuna ♥ Tänään ei siis ole luvassa mitään sen suurempaa, mitä nyt pieni yllätys on isille luvassa töistä tullessaan 😉 Oon myös lähettänyt ystävilleni viestejä ja muistuttanut heitä kuinka tärkeitä he mulle ovat ♥ Erityisesti tämän sairauden keskellä on ystävistä ollut niin suuri tuki ja turva, etten tiedä missä olisin ilman heitä. Olen huoletta voinut purkaa oloani heille ja he ovat olleet aina valmiita kuuntelemaan ja tukemaan. Oon erittäin onnellinen siitä, että mulla jopa kymmenkunta todella läheistä ystävää joille voin kertoa ihan kaikesta.

Oon kiitollinen mun pienestä tytöstä ja maailman parhaasta puolisosta sekä lapseni isästä ♥ Etenkään ilman heitä en uskaltaisi edes miettiä tilannettani nyt. Nuo kaksi tyyppiä on mulle kaikki kaikessa eikä sitä rakkautta voi mikään sana riittää kertomaan mitä heitä kohtaan tunnen ♥

Kiitollinen oon myös omasta perheestäni sekä Jannen vanhempien avusta, jota olemme etenkin heidän tänne muuton jälkeen saaneet. Kaiken tämän hoitorulianssin keskellä ei olisi tullut mitään ilman apujoukkoja! Kiitos omalle äidille ja mummolle huolenpidosta ja siitä, että käytte täällä auttamassa myös ♥

Muistakaa huolehtia toisistanne ja kertokaa rakkaille miten paljon heitä rakastatte koskaan, kun emme voi tietää mitä huominen tuo tullessaan.  Olkaa kiitollisia ihmisistä ympärillänne ja nauttikaa joka hetkestä toistenne kanssa ♥

Haluan kiittää teitä jokaista siellä ruudun toisella puolella tähän astisesta matkasta kanssani ja tuesta, jota olette kommenttien muodossa antaneet mulle. Kiitos ihanat ♥

Sydämeni pohjasta toivotan teille kaikille superihanaa Ystävänpäivää halauksen kera ♥♥♥

 

Instagramin puolella on käynnistynyt juuri Ystävänpäivän kunniaksi arvonta tästä kauniista Be&Liv* Petals hedelmäkorista ♥ Valitsin meille tämän kauniin hempeän vaaleanpunaisen korin, joka antaa ihanasti keväistä piristystä! Löydätte mut instasta @lovingwhitestyle käykää siis osallistumassa ja osallistumisaikaa on aina sunnuntaihin 18.2.18 klo 21.00 asti.

* yhteistyössä

Ei kommentteja
Previous Post
14.2.2018
Next Post
14.2.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!