Lifestyle Lifie travel

10 x Helsingin lemppari kahvila/ravintola

Heipparallaa!

Kerroin teille miten me Jannen kanssa listattiin kahviloita/ravintoloita, joissa me haluttais käydä. Teiltä tuli toivetta, että jakaisin nämä vinkit myös teille, joten saamanne pitää ♥ Päästiin listassa aika pitkälle jo mun sairaalareissun jälkeen, mutta muutamia paikkoja on edelleen käymättä. Ja listaan tuntuu tulevan koko ajan lisää just auenneita paikkoja. Kesä, kun tuntuu tulleen jäädäkseen, joten mikäpä sen kivempaa kuin testailla ihania kahviloita ja terasseja! Tulitte sitten viettämään kesälomaa Helsinkiin kauempaa tai kaipaatte uusia paikkoja, tässäpä hyväksi testattuja paikkoja.

IPI kulmakuppila Porthaninkatu 13

Kerrassaan ihastuttava IPI vakuutti ensi kerrasta alkaen! Työntekijät ovat aivan ihania persoonia ja kahden kerroksen kahvila on myös yksi trendipaikoista. Tänne suunnataan ehdottomasti useammin!

Väinö Kallio Hämeentie 11

Vasta auennut Väinö Kallio toimii niin ravintolana, tapahtumapaikkana kuin illanviettopaikkana. Testattiin heidän 10 euron buffet-tyylistä lounasta ja vitsi miten paljon kaikkea siihen sisältyi! Valtava salaattivalikoima, kastikkeita ja tahnoja, leipää, kaksi lämmintä ruokaa ja lisäksi kahvia/teetä. Marmoripinnat ja viisimetrinen huonekorkeus tuo vain plussaa tähän paikkaan!

Helsingin Jäätelötehdas Kaivopuisto, Kompassitori, Mattolaituri – Kaivopuisto, Eteläinen Hesperiankatu- Taivallahti

Äidin ollessa meillä me lähdettiin jätskeille ja päädyttiin E. Hesperiankadun jäätelökioskille. Kerran kesässä pitää saada maistella Jäätelötehtaan suussa sulavia makuja ja tällä kertaa valitsin mustikan. Tykkään mustikasta paljon, eikä se tuottanut pettymystä tämänkään osalta. Vaikka heidän yhden pallon hinta onkin aika tyyris, ei pallojen koossa ole turhaan säästelty 😉

Skiffer Erottaja, Liuskaluoto, Kallio

Kiviarinauunissa paistettu liuskepizza on kokemisen arvoinen! Näitä liuskoja en lähtisi edes vertaamaan perinteisiin pizzoihin. Me käytiin kahden Jannen kanssa illallisella Kallion sydämessä sijaitsevassa Skifferissä. Itse valitsin listalta liuskan, jossa oli vuohenjuustoa, mansikoita, rucolaa ja pinjansiemeniä, mielettömän hyvää voin kertoa!

Kuuma Albertinkatu 6 

Punavuoren sykkeessä sijaitseva kahvila on yksi tämän hetken trendipaikoista. Kävin ystäväni kanssa testaamassa paikkaa ja rakastuin heidän avokadoleipiin, ihan mielettömän hyvää! Tämä avokadoleipä oli taivaallista ♥ Kuuma on suosittu myös toimistopäiviä viettäville ja koirankin saa ottaa mukaan, ihanaa!

Hietalahden kauppahalli Lönnrotinkatu 34

115 vuotta vanha kauppahalli palvelee ravintolahallina, josta löytyy moneen makuun niin kahvilaa kuin ravintolaa. Itse oon kahteen otteeseen testannut Tokyo Streetin lohi teriyakia ja todennut sen ihan huipuksi! Hallista löytyy vielä monta muuta paikkaa, joita täytyy käydä testaamassa. Hietsun torilla pidetään kirppiksiä kesäisin ja sinne olisi tarkoitus ensi viikonloppuna suunnata.

The Cock Fabianinkatu 17

Kasarmitorin laidassa sijatseva The Cock on yksi lempparilounas paikoistani keskustassa. Mielettömän laaja salaattivalikoima ja keitto vie kielen mennessään! Letkeä tunnelmamusiikki, rento ilmapiiri ja visuaalisesti tyylikäs sisustus ei jää huomaamatta. Iso suositus!

Andante Fredrikinkatu 20

Pienestä koostaan huolimatta todella ihastuttava ja rento paikka. Vaikutukset teki yoghurtbowlie ja avokadoleipä sekä juustokakku. Paikka on ehdoton kahvin ystäville erikoiskahveineen. Pakko myöntää ettei kuvan macha latte tehnyt muhun vaikutusta. Plussaa baarityylisestä ikkunapaikoituksesta!

Cafe Regatta Merikannontie 8

Töölössä meren rannalla sijaitseva punainen tupa vetää puoleensa niin turisteja kuin paikallisia. Vuoden jokaisena päivänä auki olevan kahvilan jono saattaa olla jopa kymmeniä metrejä tuvan ulkopuolella.  Pihalta löytyy myös grillauspaikka ja rannasta voi vuokrata kanootteja. Suosittelen testaamaan uunituoretta korvapuustia!

Hernesaaren ranta

Keskustan kupeen Hernesaaren rannasta löytyy useampikin kahvila ja ravintola, joten valinnan varaa löytyy varmasti! Ensimmäiseksi tylee Cafe Birgitta ja sitten Löyly. Löylyä en ole vielä päässyt testaamaan, mutta kesän aikana terassille täytyy päästä fiilistelemään. Rannasta löytyy niin tapahtumia, ruokaa ja juomaa koko kesän ajan!

Vielä täytyy käydä kesän aikana testaamassa ainakin seuraavat;

Yes Yes Yes

Ravintola NJK

Hampton Bay

Ravintola Lonna

Toivottavasti saitte näistä uusia ideoita ja pääsette maistelemaan herkullisia makuja ♥

 

 

No Comments
Previous Post
27.5.2018
Next Post
27.5.2018

No Comments

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

  • Today I have  Pre-Christmas party vol. 2 🎄💋 and we have a Bollywood theme 💛 Any plans for the evening? ♡ .
.
.
Have a great evening!
.
.
.
.
#interior #interior4you1 #dinnertable
  • 🌟JOULUKALENTERI 15. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @kivikivi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤ 
KIVIkivi on kahden naisen, äidin ja tyttären perustama yritys. He haluavat tuotteillaan synnyttää  harmoniaa ja arjen luksusta myös lapsille. Heiltä löytyy niin yöpukuja, pyyhkeitä, kylpytakkeja kuin pellavalakanoita. Tämän luukun alta voi voittaa tämän kauniin kylpytakin* (arvo 64€) joko valkoisena tai harmaana ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @kivikivi.fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 17.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful Satuday ♡
.
.
#kivikivi #kylpytakki #kids #kidsinterior .
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 14. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @zaomakeupsuomi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Viikonloppuna mulla on luvassa kahdet pikkujoulut ja aion loihtia itselleni meikin näillä upeilla @zaomakeupsuomi tuotteilla, jotka ovat 100% luonnollisia ja hoitavia ♡
Tänään voi voittaa itselleen tämän luomiväripaletti Clin d` oleil n2, joka sisältää 10 kaunista luomiväriä, jotka ovat runsas pigmenttisiä, helmiäisiä ja metallisia. Sävyjä jokaiseen tilanteeseen ♡ 
Lisäks tämäni huulilakan sävyssä 035 Rasberry , joka antaa täyteläisen sävyn kiiltoa unohtamatta. (Arvo yht. 80,80€)
.
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @zaomakeupsuomi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 16.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful day!
.
.
#zaomakeup
  • Our hallway right now ♡ Koen, että kodin sisääntulo on kuin lämmin syli, joka sinua odottaa ♡ Ootteko samaa mieltä? .
.
Have a wonderful evening🖤
.
.
.
.
.
.
#hallwaydesign #hallway #gauharhelsinki #interior
  • 🌟JOULUKALENTERI 13. LUUKKU 🌟 
Yhteistyössä @living247_fi kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Living 24/7 on sisustusverkkokauppa, josta löydät niin kotimaiset kuin skandinaaviset tuotemerkit. Tällä hetkellä omia suosikkejani ovat kaikenlaiset lyhdyt* ja kynttilänjalat, joiden loiste lämmittää kylmänkin päivän ♡ Tämän luukun alta paljastuu 50€ lahjakortti @living247_fi verkkokauppaan ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @living247_fi
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 15.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Have a lovely Thursday ♡
.
.
#living247 #home #homestyle #cozy .
.
*saatu
  • 🌟JOULUKALENTERI 12. LUUKKU 🌟 // LUUKKU SULKEUTUNUT//
Yhteistyössä @lennolhome kanssa haluamme toivottaa teille ihanaa joulun odotusta ❤
Pehmeät ja pörröiset torkkupeitot ovat yksi lemppari jutuistani etenkin talviaikaan ♡ Tämä tyylikäs torkkupeitto* lämmittää sinua takuulla! Niimpä yhdelle olisi tämän luukun takaa tiedossa tämä ihana Amanda-torkkupeitto naavavuorella koko 130×170cm (arvo 245€) ♡
.
Osallistumisohjeet: 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua & @lennolhome
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä. Luukku on avoinna 14.12.18. asti ja voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan. .
.
Wish you a beautiful day!
.
.
#lennol #home #homestyle #cozy .
*saatu

Follow Me!