Lifestyle Lifie style

Klassinen tylliunelma

Uskon, että lähes jokainen nainen ( ja miksei mieskin 😉 ) nauttii siitä, kun oikein luvan kanssa saa laittautua juhlia varten. Oli sitten kyseessä synttärit, häät tai muu iso tapahtuma, ovat ne hyvä syy panostaa omaan ulkonäköön. Itse pidän kovastikin siitä, että saa laittautua rauhassa, mutta nykyään lapsiperhearjessa etenkään meikkihetket ei oo niin rauhallisia kuin ennen 😀 Siinä on milloin äidin meikkipussi levällään kuin vessapaperit pitkin lattiaa, noh äidin on vain koitettava hoitaa meikkauspuuhat suht nopeasti 😉 Kuulun myös niihin ihmisiin, jotka jättää vaateiden valinnan just sille h-hetkelle ja sitten hiki hatussa sovitetaan kaikki vaateakappaleet läpi! Kuulostaako tutulta? Siksipä onkin ihana joskus antaa jonkun muun hoitaa laittautuminen sun puolesta. Näin päätin toimia, kun ilmoittauduin Inspiration Blog Awardseihin ja etenkin siinä vaiheessa, kun kuulin olevani siellä ehdolla!

Mietin minkä tyyliset vaatteet juhlaan haluaisin ja mielessäni oli heti vaaleanpunainen tylliunelma ♥ Törmäsinkin tähän mielettömän ihanaan muotisuunnittelija Katri Niskasen suunnittelemaan tyllihameeseen ja siinä se oli, rakastuin ensi silmäyksellä! Kävinkin sovittamassa hametta Katri Niskasen Bulevardin liikkeessä yhdessä ihanaisen myyjän avustuksella. Vaaleanpunainen hame on klassisen kaunis ja juhlava, sopien moneen tarkoitukseen. Just sellainen sopivan herkkä ja tyttömäinen. Odotan myös hameen yhdistämistä esimerkiksi nahkatakin kanssa, jolloin hame sopii myös arkisempaan käyttöön. Kokeilin hameen kanssa useampaa yläosaa, koska tämä tukaton lookki tuottaa nykyään vähän haasteita pukeutumisen suhteen. Kaikki vaatteet ei vain sovi kaljulle naiselle uskokaa tai älkää 😀 Onneksi löysimme kuitenkin tämän kauniin valkoisen topin, joka istui hameen kanssa loistavasti! Näin saatiin vaatteet valittua valmiiksi ja juhlapäivänä ne odottivat pukupussissa, ilman stressiä ja hikoilua!

Tiesittekö muuten, että Katri on suunnitellut 2015 vuoden Roosa nauhan? ♥ 

Juhlapäivän aamuna istahdin Helsingin Sokoksen Estee Lauderin meikkipisteen tuolille ja annoin ammattilaisen hoitaa meikkauksen. Vitsi miten ihana oli vain istua ja olla meikattavana, ihan luksusta täytyy sanoa! Kaljuna olemisen haasteena on myös meikkaus. Vaikka käytänkin samaa meikkivoidetta kuin hiusten kanssa saattaa lopputulos olla oranssi kasvojen osalta. Päälaki, kun on paljon vaaleampi niin on oltava tarkkana, että meikkaa myös hiusaluetta välttyen rajoilta. Kun kyseessä on tapahtuma, johon haluaa panostaa, suosittelen ehdottomasti kääntymään ammattilaisen puoleen meikkauksen osalta! Itse saat vain nauttia omasta ajasta ja höpötellä mukavia 🙂

Voin kertoa, että mua jännitti ihan hirveästi mennä Awardseihin kaljuna ja meinasin jo jänistää koko homman jääden autoon! Onneksi mukana ollut ystäväni rohkaisi mua ja päätin kävellä sisään Kattilahalliin leuka pystyssä ja rinta rottingilla, ihan sama vaikka muut katsoisi! En osaa sanoa olisinko tuntenut itseni varmemmaksi hiusten kanssa, mutta vitsi miten ylpeä olin itsestäni tuolloin! Kyllähän sitä kalju nainenkin voi näyttää upealta vai mitä? Tottakai itsevarmuutta tulee myös ulkoisista tekijöistä, mutta suurin osa lähtee kuitenkin meidän sisältä ja hymy on on se tärkein tekijä!

Kiitän edelleen teitä siitä miten olette rohkaisseet mua kulkemaan kaljuna ♥ Ja kiitos vielä kolmannesta sijasta Arjen sankari- kategoriassa, ootte ihania ♥Skirt & Top Katri Niskanen* ( similar here & here) Make-up Estee Lauder / Sokos Helsinki* Jewellery Glitter

photos; Matias Kolppo

place Aleksanterin teatteri

*yhteistyössä

2 Comments
Previous Post
10.5.2018
Next Post
10.5.2018

2 Comments

 • June

  Ai että oot upee <3

  t. yksitissinen 😉

 • -maria

  Miten upea juhlalook, vau!! Olet niin rohkea ja kaunis, kaikkea hyvää sinulle, aurinkoista kesää ❤️

Leave a Reply

Instagram

 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha
 • Has anybody else already put Christmas lights?🙈 I LOVE Christmas and I can't help myself about it😁 Have a lovely new week ♡ .
.
.
.
.
.
#livingroom #christmas #christmaslight #interior #candles

Follow Me!