Lifestyle Lifie style

Klassinen tylliunelma

Uskon, että lähes jokainen nainen ( ja miksei mieskin 😉 ) nauttii siitä, kun oikein luvan kanssa saa laittautua juhlia varten. Oli sitten kyseessä synttärit, häät tai muu iso tapahtuma, ovat ne hyvä syy panostaa omaan ulkonäköön. Itse pidän kovastikin siitä, että saa laittautua rauhassa, mutta nykyään lapsiperhearjessa etenkään meikkihetket ei oo niin rauhallisia kuin ennen 😀 Siinä on milloin äidin meikkipussi levällään kuin vessapaperit pitkin lattiaa, noh äidin on vain koitettava hoitaa meikkauspuuhat suht nopeasti 😉 Kuulun myös niihin ihmisiin, jotka jättää vaateiden valinnan just sille h-hetkelle ja sitten hiki hatussa sovitetaan kaikki vaateakappaleet läpi! Kuulostaako tutulta? Siksipä onkin ihana joskus antaa jonkun muun hoitaa laittautuminen sun puolesta. Näin päätin toimia, kun ilmoittauduin Inspiration Blog Awardseihin ja etenkin siinä vaiheessa, kun kuulin olevani siellä ehdolla!

Mietin minkä tyyliset vaatteet juhlaan haluaisin ja mielessäni oli heti vaaleanpunainen tylliunelma ♥ Törmäsinkin tähän mielettömän ihanaan muotisuunnittelija Katri Niskasen suunnittelemaan tyllihameeseen ja siinä se oli, rakastuin ensi silmäyksellä! Kävinkin sovittamassa hametta Katri Niskasen Bulevardin liikkeessä yhdessä ihanaisen myyjän avustuksella. Vaaleanpunainen hame on klassisen kaunis ja juhlava, sopien moneen tarkoitukseen. Just sellainen sopivan herkkä ja tyttömäinen. Odotan myös hameen yhdistämistä esimerkiksi nahkatakin kanssa, jolloin hame sopii myös arkisempaan käyttöön. Kokeilin hameen kanssa useampaa yläosaa, koska tämä tukaton lookki tuottaa nykyään vähän haasteita pukeutumisen suhteen. Kaikki vaatteet ei vain sovi kaljulle naiselle uskokaa tai älkää 😀 Onneksi löysimme kuitenkin tämän kauniin valkoisen topin, joka istui hameen kanssa loistavasti! Näin saatiin vaatteet valittua valmiiksi ja juhlapäivänä ne odottivat pukupussissa, ilman stressiä ja hikoilua!

Tiesittekö muuten, että Katri on suunnitellut 2015 vuoden Roosa nauhan? ♥ 

Juhlapäivän aamuna istahdin Helsingin Sokoksen Estee Lauderin meikkipisteen tuolille ja annoin ammattilaisen hoitaa meikkauksen. Vitsi miten ihana oli vain istua ja olla meikattavana, ihan luksusta täytyy sanoa! Kaljuna olemisen haasteena on myös meikkaus. Vaikka käytänkin samaa meikkivoidetta kuin hiusten kanssa saattaa lopputulos olla oranssi kasvojen osalta. Päälaki, kun on paljon vaaleampi niin on oltava tarkkana, että meikkaa myös hiusaluetta välttyen rajoilta. Kun kyseessä on tapahtuma, johon haluaa panostaa, suosittelen ehdottomasti kääntymään ammattilaisen puoleen meikkauksen osalta! Itse saat vain nauttia omasta ajasta ja höpötellä mukavia 🙂

Voin kertoa, että mua jännitti ihan hirveästi mennä Awardseihin kaljuna ja meinasin jo jänistää koko homman jääden autoon! Onneksi mukana ollut ystäväni rohkaisi mua ja päätin kävellä sisään Kattilahalliin leuka pystyssä ja rinta rottingilla, ihan sama vaikka muut katsoisi! En osaa sanoa olisinko tuntenut itseni varmemmaksi hiusten kanssa, mutta vitsi miten ylpeä olin itsestäni tuolloin! Kyllähän sitä kalju nainenkin voi näyttää upealta vai mitä? Tottakai itsevarmuutta tulee myös ulkoisista tekijöistä, mutta suurin osa lähtee kuitenkin meidän sisältä ja hymy on on se tärkein tekijä!

Kiitän edelleen teitä siitä miten olette rohkaisseet mua kulkemaan kaljuna ♥ Ja kiitos vielä kolmannesta sijasta Arjen sankari- kategoriassa, ootte ihania ♥Skirt & Top Katri Niskanen* ( similar here & here) Make-up Estee Lauder / Sokos Helsinki* Jewellery Glitter

photos; Matias Kolppo

place Aleksanterin teatteri

*yhteistyössä

2 Comments
Previous Post
10.5.2018
Next Post
10.5.2018

2 Comments

  • June

    Ai että oot upee <3

    t. yksitissinen 😉

  • -maria

    Miten upea juhlalook, vau!! Olet niin rohkea ja kaunis, kaikkea hyvää sinulle, aurinkoista kesää ❤️

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!