DECOR Lifie

Peony valaisin

Olin pitkään etsinyt meille uutta valaisinta ruokapöydän ylle vanhan Ikean valaisimen tilalle. Ajattelin aluksi siihen sopivan pyöreän metallisen valaisimen, jolloin menisi lattiavalaisimen kanssa hyvin yhteen. Välillä taas krumeluurimpi vaihtoehto kävi mielessä, mutta pelkäsin tilan olevan sellaiselle liian pieni. Viistokatto tuo myös omat haasteensa valaisimen etsintään sekä se, että valaisin pitää ripustaa koukun kautta. Eräänä iltana selailin Instagramia ja silmiini osui tämä upea Be&Livinin Peony* valaisin. Luonnosta inspiraationsa saanut valaisin on suomalaisella käsityöllä valmistettu kestävästä koivuvanerista. Tätä valaisinta on saatavana sekä valkoisena että mustana, mutta koin valkoisen valaisimen meille sopivammaksi. Valkoinen on tarkemmin wooden white eli se ei ole täysin valkoinen, vaan kuultovalkoinen. Mielestäni se onkin just siksi kaunis ja erilainen, kun on samaan aikaan herkkä sekä rosoinen.

Valaisin kootaan pala palalta itse, mutta onneksi hyvien ohjeiden avulla kokoaminen onnistuu näppärästi. Meidän valaisin odottelee vielä pidempää johtoa, kuten mainitsin niin valaisin ripustetaan koukun kautta, jolloin normi johdon pituus ei ole riittävä meille. En vielä ole päässyt näkemään valaisinta valon kanssa, mutta toisaalta eipä sitä näin kesäaikaan muutenkaan valoja päälle paljoa laittele. Täytyy sanoa, etten alunperin ihan tällaista valaisinta olisi osannut meille ajatella, mutta nyt sitä katsoessani en osaisi siihen muuta ajatella! Ja miksipäs en, onhan sen muoto lempikukastani peräisin ♥  

Mitäs pidätte uudesta valaisimesta? Oliko valkoinen oikea valinta?

*valaisin saatu näkyvyyttä vastaan

4 Comments
Previous Post
20.6.2018
Next Post
20.6.2018

4 Comments

  • Aleyna

    Kaunis talo mut eikö vaikea siivota?

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi! Mielestäni meidän koti siivotaan samalla tavalla kuin kenen tahansa koti. En usko sisustuksen vaikuttavan siihen miten kotisi siivoat. Toki, jos tykkää runsaammasta tyylistä voi pölyjen pyyhintää olla enemmän eikö 🙂 Ihanaa kesää ja siivousintoa!

  • Tarja

    Ihana pöytä, mistä olette sen hakkineet?

    • Marjut

      Kiitos kommentistasi! Ollaan tykätty pyöreästä pöydästä todella paljon ja se on hankittu Arrogant Designista:) Ikeasta löytyy myös vastaava, mutta pienempi halkaisija!

Leave a Reply

Artikkelit