Lifestyle Lifie rintasyöpä

Jälleen jännitystä ilmassa

Heipparallaa!

Miten siellä viikonloppu sujui ja onhan viikko alkanut kivasti? Meillä viikonloppu sujui tällä kertaa ihanan rauhallisissa merkeissä. Lauantaina me oltiin Luukissa eväsretkellä ja vitsi me nautittiin mielettömästä ilmasta kuuman kaakaon lämmittäessä sekä nakkien paistuessa. Me suositaan muuten nitriitittömiä nakkeja etenkin neidille, mutta nyt niistä on tullut meidän kaikkien suosikkeja! Kannattaa testata, jos ette oo maistanu. Lauantai-ilta meni puolestaan kotona saunoessa, leffaa katsoen ja jätskiä syöden ♥

Sunnuntaina ulkoiltiin, jonka jälkeen Janne oli auttamassa Minean kummisetää muutossa ja iltapäivällä saatiin meille Kemistä asti vieraita kylään ♥ Oli kyllä niin ihana nähdä sukulaisia pitkästä aikaa ja jälleen harmittelee sitä miten pitkä matka välissä on.. Testasin sunnuntaina myös uutta joulukakkua, jota vieraille tarjosin. Yritän saada jaettua reseptin myös tänne, jos innostutte kokeilemaan!

Eilinen meni mun lääkärissä ja neidin kanssa ollessa. Me käytiin leikkipaikalla, eläinliikkeessä katsomassa pupuja sekä leluliikkeessä hypistelemässä joulupukin toiveita. Sitten me vieä eksyttiin kirpparille ja illalla kasattiin kuulkaas jo joulukuusi ♥ (vielä se tosin pitää koristella). Takana on aika ihania päiviä kaiken osalta, mutta huominen meinaa silti hieman takaraivossa kolkutella. Huomennahan on vuorossa mun vuosikontrolli. Vaikka mä kuinka uskon ettei mitään löydy niin pakko se on myöntää, että pieni pelko on silti ja varmasti tulee aina kulkemaan mukana. Kuulemma tämä ensimmäinen kontrolli on se pahin ja näin se varmasti onkin. Täytyy vain olla luottavaisin mielin ja rauhoitella omaa mieltä ♥ Toivottavasti saisin jotain vastauksia jo huomenna, joten kerron niitä heti, kun vain mahdollista!

Pitäkää peukkuja! 

ps. tuo ihana muistitaulu* on muuten Gauhaur Helsingin ♥

*saatu

Ei kommentteja
Previous Post
27.11.2018
Next Post
27.11.2018

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts