Lifie rintasyöpä

Mietteitä huomisesta rasvansiirrosta

Noniin huomenna se on sitten rasvansiirto edessä! Vähän meinaa jo jänskättää taas, mutta luottavaisin mielin. Paljon luottavaisemmin kuin viime leikkauksessa. Itseasiassa eihän tämä ole edes leikkaus varsinaisesti, mutta sellaisella sitä kutsutaan kirurgien kanssa. Mun pitää olla aamulla jo klo 6.45 Kirurgisessa sairaalassa, huh miten aikainen herätys! Janne ja Minea vie mut aamulla ja hakee sitten joskus iltapäivällä, kun saan luvan lähteä kotiin. Mun pitää olla syömättä aamulla, joten täytyy tankata kunnolla sitten illalla, että jaksaa huomiseen iltapäivään asti.

Mun rinnat ovat leikkauksen jälkeen er korkeuksilla ja se on mua vaivannut jonkin verran. Vaikka se ei näykkään ulospäin muille, mutta osaltaan häiritsee mua. Etenkin rintaliivien kanssa se on hankalaa. Nyt pidän toisen puolen olkainta tiukemmalla, jotta saisin sillä tavalla kurottua korkeuseroa. Toki rinnat on siis samankokoiset, mutta toisessa on silikoni ja toinen noh imetyksen jäljiltä on mitä on. Voisin antaa vertauksen, korkeampi rinta on kova kuin appelsiini ja toinen sellanen ”hyytelöpussi” alempana, jos saitte kiinni 😀 Niimpä kysyin kirurgilta, että mitä terveelle rinnalle voisi tehdä, jotta saisin rinnat edes about samalle korkeudelle. Hän vastasi ettei rasvansiirto terveeseen rintaan auttaisi asiaa, mitä olin siis miettinyt. Ainut vaihtoehto olisi avata leikattu rinta, siirtää silikonia alemmas jolloin nännin paikkaa pitäisi myös siirtää. Silloin olisi tietty pidempi toipumisaika ja aina myös riskimpi leikkaus komplikaatioriskeineen. Eli tämä olisi ainut vaihtoehto saada rinnoista lähes samanvertaiset. Oon koko viikonlopun miettinyt mitä teen  – lähdenkö siirtäään riskeineen vai jätänkö eri pari rinnat? Vaikka ulkonäkö ei ole se tärkein asia elämässä niin kyllähän sitä väistämättäkin miettii asiaa siltä kantilta. Tällä hetkellä ei ehkä ole sellainen olo, että haluaisin lähteä uimahalliin tms. muualle, jossa olisin alasti muiden nähtävänä. Ehkä kaikki on vain mun pään sisällä olevaa, mutta tilanne jännittäisi kyllä. Toisaalta oonhan jo liikkunut kaljuna, joten tämä on tietty siihen verrattuna pientä! Ja aina on pääasia se, että on hengissä ♥

Mutta siis voin tehdä leikkauksen nyt tai sitten seuraavassa rasvansiirrossa tai jopa vuoden päästä. Onneksi mun ei nyt ole pakko asiaa päättää ja mulla on vapaus valita leikkaus myöhemminkin. Niimpä mennään nyt pelkällä rasvansiirrolla ja katsotaan sen muutos ensin.

Coat, Hat – Only 

Scarf – Nordic Swan Living

Knit – Pura 

Jeans – Chiquelle  

Blazer, Bag – HM  Jännittävin mielin kohti huomista!

kuvat; Nelly Tatti edit; minä 

Ei kommentteja
Previous Post
1.4.2019
Next Post
1.4.2019

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit