Lifestyle Lifie style

Tahmeat ajatukset

Mulla on viime aikoina ollut jotenkin ajatukset hukassa enkä oo saanut itsestäni mitään järkevää irti. Niimpä oon ajatellut etten halua väkisin kirjoittaa teille mitään vaan vasta, kun oikeasti tuntuu taas siltä. Itsestä ainakin tuntuu, että teksteistä paistaa läpi, jos puoli väkisin koittaa jotain saada postattua. Ehkä tiedätte mitä tarkoitan? Jotenkin tuntuu myös, että viime aikana on ollut ihan hurjasti kaikkia menoja ja tästä ne kesän menot vasta alkaakin! Ilmat on ollut mitä upeimmat niin toki silloin viettää myös aikaa mieluummin ulkosalla. Nyt on tietty luvattu just sadetta loppuviikolle, kun mun oli tarkoitus mennä myymään siivouspäivään vaatteita ja sitten meillä olis lauantaina kaverin 40v. synttärit grillijuhlilla. Joten peukut ja varpaat pystyyn, ettei vesisade pilaa suunnitelmia. Tarkoitus olisi sitten laittaa Instagramiin tarkempi myyntipaikka, mikäli säät sallii ulkokirppistelyn Helsingin keskustassa!

Mutta niin takaisin näihin mun tahmeisiin ajatuksiin. Tuntuu kuitenkin siltä, että olis paljonkin kirjoiteltavaa kaikesta, mutta sitten taas ei saa mitään aikaiseksi. Ihan ihme tilanne siis 😀 Toivotaan, että tilanne pian korjaantuu ja saatte taas entiseen tahtiin postauksia!

Huomenna on edessä neidin päiväkodin kevätjuhlat ja oon jo ihan varma, että itkuksihan se mun osalta menee ♥ Oon niin tunteellinen kaiken suhteen, mutta etenkin Mineaan liittyvissä jutuissa. Niin ja se juhla on myös ulkona, joten ei pliis sadetta huomennakaan!

dress – VILA

leather jacket – ZARA 

shoes – NIKE 

watch – CLUSE

Olipas sekava kirjoitus, mutta tällasta tällä kertaa 😀

Miten teillä on viikko siellä mennyt? 

*kuvat Sanni Trishin edit; minä

8 Comments
Previous Post
22.5.2019
Next Post
22.5.2019

8 Comments

  • Jenni S. | big mamas home

    Viikko on mennyt sairastaessa. Ollaan oltu kaikki nämä hyvät päivät kipeänä ja nyt kun alkaisi näyttää siltä, että elämä voittaa, niin sää viilenee. Just my luck. ????

    • Marjut

      Voi kurjuus! Toivottavasti voitte jo paremmin <3 Kyllä sitä ehtii vielä keleistä nauttia 😉 Ihanaa viikonloppua!

  • ida ihana

    Tiedän tarkalleen sen rennon fiiliksen, joka tarvitaan hyvän blogipostauksen kirjoittamiseen pakottamisen sijaan! ihanaa, kun kunnioitat niin lukijoitasi, etkä halua kirjoittaa blogiisi mitään puoliväkisin 🙂
    Kiitos kuitenkin postauksesta ja näistä kauniista kesäisistä kuvista!:)
    Ida
    kotona kaupungista blogista

    • Marjut

      Uskon, että muutkin blogaajat tietää sen tunteen! Mulla ei oo koskaan ollut tapana väkisin mitään postata. Pidän just mieluummin pienen hengähdystauon siihen väliin. Kiva kuulla, että tykkäsit tällä kertaa hieman sekavastakin kirjoittelusta <3

  • Tuija

    Onpa hurmaava kuvausmiljöö! Tahmeus ei ainakaan kuvista välity ja sekin katoaa raikkaiden kesäsateiden myötä. Toiveikkain terveisin Tuija

    • Marjut

      Oi sepäs hienoa kuulla <3 Kuvat on otettu Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja se on kyllä ihan mieletön paikka! Suosittelen tutustumaan, jos mahdollista. Eiköhän tämä tästä taas selkene 😉 Ihanaa viikonloppua!

  • Viivi

    Kivat jutut sulla on aina. Toivottavasti et ainakaan lopeta. Aina on kiva lukea ihan puuhistasi perheen tai ystävien kanssa, pienistä sisustus jutuista ym.

    • Marjut

      Voi miten ihana kuulla, kiitos <3 Ei huolta en ole edes ajatellut tuota lopettamista! Muistakaa, että postausaiheita saa aina ehdottaa 😉 Ihanaa kesää <3

Leave a Reply

Artikkelit