Lifestyle Lifie style

Tahmeat ajatukset

Mulla on viime aikoina ollut jotenkin ajatukset hukassa enkä oo saanut itsestäni mitään järkevää irti. Niimpä oon ajatellut etten halua väkisin kirjoittaa teille mitään vaan vasta, kun oikeasti tuntuu taas siltä. Itsestä ainakin tuntuu, että teksteistä paistaa läpi, jos puoli väkisin koittaa jotain saada postattua. Ehkä tiedätte mitä tarkoitan? Jotenkin tuntuu myös, että viime aikana on ollut ihan hurjasti kaikkia menoja ja tästä ne kesän menot vasta alkaakin! Ilmat on ollut mitä upeimmat niin toki silloin viettää myös aikaa mieluummin ulkosalla. Nyt on tietty luvattu just sadetta loppuviikolle, kun mun oli tarkoitus mennä myymään siivouspäivään vaatteita ja sitten meillä olis lauantaina kaverin 40v. synttärit grillijuhlilla. Joten peukut ja varpaat pystyyn, ettei vesisade pilaa suunnitelmia. Tarkoitus olisi sitten laittaa Instagramiin tarkempi myyntipaikka, mikäli säät sallii ulkokirppistelyn Helsingin keskustassa!

Mutta niin takaisin näihin mun tahmeisiin ajatuksiin. Tuntuu kuitenkin siltä, että olis paljonkin kirjoiteltavaa kaikesta, mutta sitten taas ei saa mitään aikaiseksi. Ihan ihme tilanne siis 😀 Toivotaan, että tilanne pian korjaantuu ja saatte taas entiseen tahtiin postauksia!

Huomenna on edessä neidin päiväkodin kevätjuhlat ja oon jo ihan varma, että itkuksihan se mun osalta menee ♥ Oon niin tunteellinen kaiken suhteen, mutta etenkin Mineaan liittyvissä jutuissa. Niin ja se juhla on myös ulkona, joten ei pliis sadetta huomennakaan!

dress – VILA

leather jacket – ZARA 

shoes – NIKE 

watch – CLUSE

Olipas sekava kirjoitus, mutta tällasta tällä kertaa 😀

Miten teillä on viikko siellä mennyt? 

*kuvat Sanni Trishin edit; minä

8 Comments
Previous Post
22.5.2019
Next Post
22.5.2019

8 Comments

 • Jenni S. | big mamas home

  Viikko on mennyt sairastaessa. Ollaan oltu kaikki nämä hyvät päivät kipeänä ja nyt kun alkaisi näyttää siltä, että elämä voittaa, niin sää viilenee. Just my luck. 😂

  • Marjut

   Voi kurjuus! Toivottavasti voitte jo paremmin <3 Kyllä sitä ehtii vielä keleistä nauttia 😉 Ihanaa viikonloppua!

 • ida ihana

  Tiedän tarkalleen sen rennon fiiliksen, joka tarvitaan hyvän blogipostauksen kirjoittamiseen pakottamisen sijaan! ihanaa, kun kunnioitat niin lukijoitasi, etkä halua kirjoittaa blogiisi mitään puoliväkisin 🙂
  Kiitos kuitenkin postauksesta ja näistä kauniista kesäisistä kuvista!:)
  Ida
  kotona kaupungista blogista

  • Marjut

   Uskon, että muutkin blogaajat tietää sen tunteen! Mulla ei oo koskaan ollut tapana väkisin mitään postata. Pidän just mieluummin pienen hengähdystauon siihen väliin. Kiva kuulla, että tykkäsit tällä kertaa hieman sekavastakin kirjoittelusta <3

 • Tuija

  Onpa hurmaava kuvausmiljöö! Tahmeus ei ainakaan kuvista välity ja sekin katoaa raikkaiden kesäsateiden myötä. Toiveikkain terveisin Tuija

  • Marjut

   Oi sepäs hienoa kuulla <3 Kuvat on otettu Kumpulan kasvitieteellisessä puutarhassa ja se on kyllä ihan mieletön paikka! Suosittelen tutustumaan, jos mahdollista. Eiköhän tämä tästä taas selkene 😉 Ihanaa viikonloppua!

 • Viivi

  Kivat jutut sulla on aina. Toivottavasti et ainakaan lopeta. Aina on kiva lukea ihan puuhistasi perheen tai ystävien kanssa, pienistä sisustus jutuista ym.

  • Marjut

   Voi miten ihana kuulla, kiitos <3 Ei huolta en ole edes ajatellut tuota lopettamista! Muistakaa, että postausaiheita saa aina ehdottaa 😉 Ihanaa kesää <3

Leave a Reply

Instagram

 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!
 • Home alone since don't even remember when 😜 Actually I don't like to sleep alone and I always sleep light on 🙈 Anybody else?
.
.
.
Täällä ollaan yksin kotona sitten, varmaan Minean syntymän 😜 Tykkään olla yksin mutten tykkää nukkua yksin🙈 Nukunkin aina valot päällä😅 Muita kohtalotovereita?
.
.
.
#interiorinspiration #interior4you1 #interior_design

Follow Me!