fashion Lifestyle Lifie

Festariviikonloppu edessä + alekoodi

Huomenna vihdoin koittaa elämäni ensimmäinen Ruisrock ja oon niin fiiliksissä jo!! Kaiken piti olla asua myöden jo valmista, mutta kuinkas kävikään.. Ostin tiistaina yhdeltä tytöltä Facebook-kirppiksltä ihanan pitsisen mekon, mutta sovittaessani sitä kotona se olikin aivan liian lyhyt 😀 Siis en ymmärrä miten se voi olla niin lyhyt, että just peittää pepun, vaikka se oli myyjälle ihan sopivan mittainen.. Noh siitähän tuli sitten aikamoinen stressi löytää uusi asu muutamassa päivässä, koska mulla oli mielessä valkoinen pitsinen mekko, jonka halusin laittaa. Toki kävin tässä välissä vaatekaappini läpi, mutta mikään ei tuntunut olevan sopiva. Olin viime viikolla käynyt itiksessä ja bongasin silloin Bik Bokissa käydessäni yhden mekon, joka kuitenkin jäi mun mieleen. Ajattelin, että siellä on sitten varamekko valmiina, jos jotain tulee. No me Ninnin kanssa suunnistettiin aiemmin tänään Itikseen ja sieltä se samainen mekko lähti puoleen hintaan mukaan! Jeij ja se on vielä kivempi kuin se 10 euron kirppismekko!

Huominen sää näyttää melko kehnolta Turun suunnalla, mutta vielä on toiveissa vetäistä mekko päälle nahkatakin kanssa. Täytyy mukaan pakata kyllä lämpimiäkin vaatteita, kuten farkut ja hupparin tai tämän ihanan PURAn neuleen* (*saatu). Toivotaan ensisijaisesti sormet ristissä mekkokeliä! Me mennään ystäväni Minnan kanssa meidän yhteiselle ystävälle yöksi, jota ei olla nähty moneen vuoteen ♥ Ja mun on pakko myöntää etten oo koskaan käynyt Turussa 😀 Joten olihan se jo aikakin, vai mitä?

 

Sain ilokseni jakaa teille alekoodin, jolla saatte -20% PURAn verkkokaupasta!

Käytä siis koodia PURA20 niin alennus aktivoituu! Koodi voimassa 11.7.19 asti

Onko siellä muita Ruissiin lähtijöitä? ♥

2 Comments
Previous Post
4.7.2019
Next Post
4.7.2019

2 Comments

  • Cami

    Todella kaunis tuo neule ja kääk, miten ihana pionikimppu! Mä niin rakastan pioneja <3 Ruissiin ei tule suunnattua enkä muuten koskaan ole käynyt edes festareilla 🙂 Käymättä sanon, että ei taida olla oma juttuni!

    • Marjut

      Voi kiitos ihana sinä <3 Neule on kyllä ihan super, mutta pionit on jo muistoissa vain! Mä oon muutaman kerran käynyt, mutta ihan suoranainen festarikävijä mä en kyllä oo 😀

Leave a Reply

Artikkelit