Lifestyle Lifie

Työnhakua & muita kuulumisia

Huh täällä ovat viime päivät ovat olleet melkoista työnhakua viidakossa sekä juhlien keskellä. Viime viikolla päivitin kokonaan uuden CV:n, josta oonkin aika ylpeä tällä hetkellä. Toivon sen erottuvan joukosta omaperäisyydellään 🙂 Oon lähettänyt vino pino työhakemuksia.erilaisiin kiinnostaviin työpaikkoihin ja nyt sitten odotellaan ja etsitään vielä lisää! Jossain vaiheessa varmasti tärppää, kun vain jaksaa uskoa itseensä!

Synttärikahvittelut

Viikonloppuna pidin pienelle porukalle synttärikahvit ja täytyy kyllä todeta, että on aina niin ihanaa saada ystäviä saman katon alle ♥ Pieniä juhlijoita oli useampi ja siinä sitä vilskettä riitti. Pian muuten alkaa neidin 3-vuotissynttäreiden suunnittelu, hui miten nopeasti tämä aika menee! Lauantai-iltana me mentiin vielä lentokentälle moikkaamaan Jannen puolen sukulaisia, jotka olivat menossa ulkomaanreissulle. Voi sitä ilon määrää, kun Minea tapasi viimeksi Kemissä nähneet tytöt ♥

Ristiäiset

Sunnuntaina me puolestamme olimme ystäviemme lapsen ristiäisissä, jossa saimme kunnia toimia yhtenä pienen pojan kummeista ♥  Ihana ja aina niin herkistävä juhla, jossa mieleen tulee Minean ristiäiset. Tuntuu kuin siitä olisin vain pieni hetki, kun kerroimme hänen nimen läheisillemme. Ehkä vielä joskus saamme viettää meillä toisetkin ristiäiset ♥

Lauantaina meille tuli Elsa-kissa hoitoon ja hän viipyy meillä sunnuntaihin asti. Kaikki on mennyt hyvin, mutta voisin palata tähän asiaan vielä erikseen myöhemmin.

Mitäs teidän viime päiviin on kuulunut? 

6 Comments
Previous Post
13.8.2019
Next Post
13.8.2019

6 Comments

 • Suvi Maarit

  Niin ihania kuvia ja onnea jo etukäteen synttäreiden johdosta. Aika kuluu niin nopeasti. Oma poika kohta 2 vuotta. Työnhaku on joskus mutkikasta ja aikaa vievää, tsemppiä (arjensuklaasuukkoja.blogi.net)

  • Marjut

   Kiitos ihana sinä <3 Synttärit on vasta lokakuussa, mutta itseni tuntien järjestelyt pitää aloittaa hyvissä ajoin 😀 Aika todellakin menee niin nopeasti lapsen myötä! Töidenhaku on todellakin haastavaa, mutta mitään ei saa ilman, että yrittää. Ihanaa viikkoa 🙂

 • Emmi

  Aivan ihana tuo teidän sohva! Mistä olette hankkineet? 🙂

  • Marjut

   Moikka ja kiitos kommentistasi 🙂 Sohva on Unico Finlandin Viivi-sohva. Ollaan oltu siihen ihan super tyytyväisiä <3 Suosittelen ehdottomasti, jos harkitsette sohvan vaihtoa!

 • Laura

  Minkä alan töitä haet? 🙂 Itse myös yrittänyt löytää uutta työtä, nykyinen niin epämiellyttävää ja raskasta. 😥

  • Marjut

   Voi ompa kurja, jos nykyinen työ ei oo mielekästä 🙁 Sillon ehdottomasti pitää hakea jotain muuta! Mua kiinnostaa mm. sisällöntuotanto, markkinointi ja kiinteistöala. Nyt vain uusia työpaikkoja etsimään! Ihanaa viikkoa 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • Kaupallinen yhteistyö @tikkurila_suomi Tässä teille pieni sneek peek lopputulokseen ruokailu /olohuonetilassa 😍 Lisää kuvia saatte lähipäivinä, mutta sen sanon, että tuo Tikkurila Myötätuuli G486 sävy on täydellinen 👌🏻 Kurkatkaa tässä vaiheessa stooreista maalausprojektin eteneminen 🙈
Miltäs näyttää tässä vaiheessa?

#tikkurila #tunneväri #myötätuuli
 • Sängyssä hyppiminen on ihan jees, vaikka joka päivä 🙈 Välillä meno on kuvan mukainen ja välillä taas mietitään et mitä sitä seuraavaksi keksisi 💭
Kertokaas hauskoja tekemisiä pienten kans?
 • Kaupallinen yhteistyö @gardena.worldwide Tilanteen vuoksi me ei tämä vuonna päästä Pohjanmaalle pääsiäisen viettoon, joten aloitettiin nyt hyvissä ajoin kotona askartelut 🐣🐰 Gardenan puutarhasaksilla pajunkissojen leikkaaminen oli super kätevää ja alustan päällä askartelu sujuu vaivatta✂️ Kurkkaa stooreista millaisia pajunkissoja me tehtiin 🐥

Joko siellä on aloitettu pääsiäisen valmistelut?

#gardenasuomi
 • On ihan ok laittaa yökkäri päälle, ottaa lasi viiniä ja kattoo leffaa, vaikka onkin perjantai🥂#eitänäänkään lähdetä mihinkään vaan ollaan kotona. Ihanaa iltaa murut 💛

Ps. @ihanuuslingerie ltä löydät täydelliset yöasut 💭 *tuotteesta saatu alennusta
 • Kerroin teille aiemmin, että uuden kodin eteisen säilytysratkaisuna on vain seinässä oleva naulakko (ja kasa banaanilaatikoita, jotka raahasin kuvasta 🙈) 🤦🏼‍♀️ Voitte varmaan kuvitella ettei se riitä mitenkään meidän ulkovaatteille yms muulle. Nyt pohdin blogin puolella mitä naulakon tilalle 💭
Kertokaa teidän ajatuksia? Ja siis tuo kaappi siirtyy makuuhuoneeseen siinä vaiheessa, kun naulakko lähtee. 
Ihanaa iltaa 💛
 • Tilanne ahdistaa, mutta miettiessäni niitä halauksia, jotka sitten tilanteen muuttuessa saa antaa auttaa jaksamaan tässä hetkessä 🖤 "Some hugs are worth waiting for." - Mark Anthony

Follow Me!