Lifie rintasyöpä

Tuleva rinnan korjausleikkaus

Kerroin teille aiemmin tässä postauksessa, että mulla on edessä rinnan korjausleikkaus, joka tehdään siis ensi viikon tiistaina 12.11. Oon odottanut sitä kesästä asti tulevaksi, mutta leikkaus tulee silti odotettua nopeammalla aikataululla. Ja ehkä hyväkin niin, jolloin en ehdi sitä tämän enempää kääntämään ja vääntämään mielessäni.

Rinnan korjausleikkaus vaikutti olevan usemalla rintasyöpään sairastuneella tehtynä tai tulossa niin päädyin tekemään aiheesta ihan Youtube videon, jossa kerron tarkemmin kaiken leikkaukseen liittyvän.

 

Kuulisin mielelläni onko aihe teistä kiinnostava ja haluatteko, että jaan leikkaukseen liittyen kaiken mahdollisen tiedon? 

6 Comments
Previous Post
6.11.2019
Next Post
6.11.2019

6 Comments

  • Jennie

    Kiitos Marjut videostasi. Siitä on varmasti paljon hyötyä tulevaisuudessa ko. toimenpiteeseen pääseville/joutuville. Olet tosi rohkea ja kaunis nainen. Tsemppiä kovasti leikkaukseen ja toipumiseen! ❤️

    • Marjut

      Kiitos sanoistasi <3 Se oli juurikin tarkoitus ja se kannatti tehdä, jos edes yksi voi siitä saada lisää tietoa omaan tilanteeseen. Haluan käyttää ääntäni, kun siihen kerran on mahdollisuus, vaikka kysessä olisikin vaikea aihe <3

  • Torey

    Tsemppiä leikkaukseen! <3 Toivottavasti kaikke menee hyvin!

    • Marjut

      Kiitos <3 Kaikki meni onneksi hyvin ja vointi on ollut yllättävän hyvä koko ajan 🙂 Kivaa viikkoa!

  • Torey

    P.S. Jostain syystä facebook oli nostanut tän mulle uutena postauksena! Mutta kiva, että kaikki meni hyvin! 🙂

    • Marjut

      Okei hassu juttu, mutta kiva, että pääsit lukemaan <3

Leave a Reply

Artikkelit