DECOR Lifie

Kuulumiset vko 14

Pikaiset kuulumiset täältä maalausurakan keskeltä! Täällä ei todellakaan ole kuvien mukaista vaan kaikki ihan sekaisin 😀 Viimeistä seinää viedään ja ensi viikolla tuutte kuulemaan lisää sekä näkemään maalauksen lopputuloksen 😉 Se vain täytyy sanoa ettei tuo huonekalujen yksin roudaaminen oo mitään herkkua.. Nyt pitäisi vielä saada kaikki takas paikoilleen, kun toinen kerros on maalattu ja seinä on kuivunut. Noh eiköhän sitä jotenkin selviydy taas 😀

Päivä on mennyt ihan kivasti neidin kanssa puuhaillessa – milloin leipoessa tai ulkoillessa. Vaikka onkin ollut puuhaa niin silti tämä tilanne raastaa hermoja, kun ei voi normaalisti liikkua. Välillä tuntuu, että kaikki on vain unta ja toivoo voivansa herätä normaaliin elämään. Kävin eilen työhaastattelussa (turvavälillä tietty), johon mut oltiin pyydetty ilman, että itse paikkaa hain. Kyseessä olisi vuorotteluvapaansijaisuus, joka alkaisi jo 1.5. Jos paikan saan ja vastaanotan niin se tarkoittaisi sitä, että jouduttaisiin viemään Minea päiväkotiin tilanteen ollessa tämä. Eikä todellakaan haluttaisi näin tehdä ja ihan jo senkin takia, että kuulun riskiryhmään. Itse voisi työskennellessä varoa kontakteja, mutta miten lapset päiväkodissa sen turvavälin pitävät? Minea toki ymmärtää ettei kenekään lähelle nyt saa mennä, mutta miten muiden lasten kohdalla? Onko teillä kokemuksia kenen lapset ovat tilanteesta huolimatta päiväkodissa, että miten turvaväli hoidetaan? Tämä työasia selvinee ensi viikon aikana, joten katsotaan miten tilanne etenee.

Tällä hetkellä en mitään muuta toivo kuin, että tilanne palautuisi pian normaaliksi ja saadaan taas liikkua miten halutaan ♥

Hei tänään on Suomeen rantautunut Memmo – sovellus, jonka kautta voit ilahduttaa itseä tai kaveria personoidulla videolla lempparivaikuttajaltasi! Olipa kyseessä tsemppiviesti tai synttärionnittelut niin nyt voit tilata tervehdyksen läheiselle – etenkin tilanteen ollessa tämä ♥ Mut löytää myös sieltä, joten käykäähän kurkkaamassa täältä!

Me suunnataan neidin kanssa nyt saunaan!

Ihanaa lauantaita ♥

Ei kommentteja
Previous Post
4.4.2020
Next Post
4.4.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!