Lifestyle Lifie

Puolison huomioiminen arjen keskellä

Mun piti kirjoittaa teille tänään ihan eri aiheesta, mutta sainkin päähäni tehdä Petelle pienen yllärin niin suunnitelmat muuttui. Pete vei tytöt jumppaan ja lasten äidille päiväkodin jälkeen, joten oli kotona vasta ennen kasia nyt illalla. Tein itse etäpäivän tänään kotoa, jolloin sain idean piristää häntä arjen kiireessä.Pyysin ilmoittamaan ollessaan tulossa kotiin ja mä olin tehnyt ruoan valmiiksi, kattanut pöydän, sytyttänyt kynttilät ja pukeuduin vielä pikkumustaan ♥ Sanoin, että pitää sitten soittaa ovikelloa tullessaan, jotta sain toivottaa hänet tervetulleeksi kotiin. Olisi ollut huippua saada herran ilme videolle mun ollessa avaamassa ovea mekko päällä ja kynttilöiden palaessa taustalla. Kuulemma kelpasi tulla kotiin ♥

Etenkin nyt uusperheen arjen keskellä puolison huomioiminen on kullanarvoista eikä siihen vaadita paljoa, Pienikin kosketus ohimennessä merkitsee toiselle paljon ja niillä hetkillä jaksaa pyörittää arkea. Oon super onnellinen siitä, että Pete näyttää tunteensa ja haluaa antaa huomiota sekä myös kaipaa sitä itse. Siinä suhteessa(kin) me ollaan ihan täydellinen match ♥ Toista kun ei voi pakottaa antamaan huomiota ellei se tule hänestä itsestään. Mä rakastan sitä, että voi sohvalla käpertyä toisen syliin, saa silityksiä ja pusuja sekä illalla voi nukahtaa lusikkaan, ah niin parasta ♥

Tottakai sen tiedostaa ettei aina ole yhtä auvoista arkea, mutta silloinkin ne pienet jutut toista kohtaan – oli se sitten toisen pyykkien peseminen, lemppariherkun ostaminen tai vaikka iltapalan tekeminen on tärkeitä ja merkittäviä. Itelle ainakin tulee ihana olo siitä, että näkee toisen ilahtuvan ihan pienestäkin asiasta.

Kuinka usein te huomoitte puolisoanne tai tykkäättekö te saada huomiota toiselta?

2 Comments
Previous Post
17.9.2020
Next Post
17.9.2020

2 Comments

 • Jasmin

  HUomioidaan päivittäin, usein merkkipäivät sitten juhlitaan tai tehdään joku spessu juttu, esim hotelliyö ❤️ Mukavaa syksyä!

  • Marjut

   Kiitos kommentistasi – ihana kuulla, että teillä toimitaan noin <3 Siitä kannattaa pitää kiinni 🙂 Ihanaa syksyä myös sinne <3

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • *palvelu saatu* Kävin kampaajalla viimeksi vuosi sitten, joten pieni freessaus olikin jo paikallaan 🤍 Haluan säilyttää oman värin, mutta raidoilla+sävyllä hiuksiin saa elävyyttä ja siinä @thehouseofbeautyfi onnistui täydellisesti 😍💯 Lopputulos on luonnollinen ja kauniin sävyinen, vai mitäs mieltä ootte?

Ps. Swaippaa ennen kuvaan! 🙈
 • Kaupallinen yhteistyö @fredmanfin 💗🎀 Rintasyöpä on aihe, joka koskettaa mua syvästi ja haluan olla mukana tukemassa sitä upeaa työtä, jolla kerätään varoja syöpien tutkimuksiin. Roosa Nauha kampanjassa on mukana myös suomalainen perheyritys Fredman, joiden tutut leivinarkkipaperi ja suodatinpussi pakkaukset ovat saaneet kampanjaan sopivan asun💗
Heidän jokaisesta myydystä #roosanauha - kampanjatuotteesta lahjoitetaan 10% Syöpäsäätiölle.

Yhdessä #fredman kanssa haluamme muistuttaa läsnäolon tärkeydestä 💗 Aina sanat eivät riitä ja silloin voit osoittaa tukesi, vaikka keittämällä pullakahvit ja olemalla läsnä 💕

Ps. Suodatinpussit toimii hyvin hodareiden kanssa 🌭 @boksiapp #suomalainenperheyritysfredman #fredmanxroosanauha
 • Mainos @newbie_suomi
Tytöt oli niin innoissaan tästä uudesta Newbie Room - malliston teltasta, että se piti saada heti testiin 💗 Mallisto pitää sisällään sisustustuotteita ja yöasuja 💕

 Tuotteet on tehty entistä kestävämmin ja kaikki puuvilla on orgaanista ja muu mallistossa käytetty materiaali on tehty kestävän kehityksen mukaisesti 🌍 Värimaailman inspiraatio tulee luonnosta ja koko malliston vaatteita sekä myös edellisen kauden vaatteita voi hyvin yhdistää keskenään.
Mäkin olisin halunnu tollasen majan pienenä 😍
Mites te?

Ps. Swaippaa super söpöön kuvaan 🥰
#newbie #newbielovers #newbieroom
 • Rintasyöpä diagnoosin verikokeissa kaikki oli OK ❤️🙏🏻 Paitsi, että hemoglobiini oli alhaalla, jonka kyllä arvasinkin. Tästä on hyvä aloittaa viikonloppu ❣️
Ihanaa iltaa kaikille 🥰
 • Mainos @veke.fi 🤍 Oon niin tykästynyt tuohon meidän rottinkiseen Hans K Racquet mediatasoon! 
Mikäli siis etsit esim. uutta tv-tasoa niin kandee kurkkaa Veken laaja valikoima!
Onko teillä mitään olohuoneen hankintoja nyt suunnitteilla? 
Ihanaa iltaa ❣️

Love this new tv-level from @veke.fi
🤍 Have a lovely evening!

#veke #olohuoneensisustus
 • " 𝘒𝘢𝘶𝘯𝘪𝘴 𝘱𝘪𝘦𝘯𝘪 𝘪𝘩𝘮𝘪𝘯𝘦𝘯, 𝘴ä 𝘰𝘭𝘦𝘵 𝘢𝘪𝘯𝘶𝘵𝘭𝘢𝘢𝘵𝘶𝘪𝘯𝘦𝘯 " En voi uskoa, että sinä Minea täytit jo 4 vuotta ❤️😭 Oot opettanut mulle elämästä ihan mielettömän paljon ja joka päivä hämmästytät sun taidoilla sekä jutuilla. Sä oot prinsessa vailla vertaansa ja mun maailman tärkein ihminen❤️ Äiti rakastaa sua #tothemoonandback ❣️
#kansainvälinentyttöjenpäivä #tyttöjenpäivä

Seuraa minua!