Lifestyle Lifie

Peten 40v. yllätysjuhlat

Sisältää mainoksia

Järjestin Petelle viime perjantaina meidän frendien kanssa 40v yllätysjuhlat Herttoniemen Fat Lizard ravintolassa. Etsin sellaista tilaa meille, jossa voisi nauttia rennosta illasta, saunoa ja toivon mukaan myös pulahtaa porealtaaseen. Eteeni tulikin melko pian tämä vasta keväällä Herttoniemessä avattu Fat Lizard ravintola, josta löytyy ravintolan ja baarin lisäksi myös Penthousesauna tila. Mielettömän upea tila kattokorkeuksineen ja moderneine pintoineen oli juuri se mitä olin etsinyt. Ja tuolta löytyi niin isot saunatilat kuin kattoterassilta se kaipaamani jacuzzi. Pakko myöntää, että oli meillä hieman haasteitakin näiden juhlien kanssa, koska My Dream Day verkkokaupasta tilatut koristeet meinasi olla postilta hävöksissä, mutta onneksi ehdittiin saamaan ne juuri perjantaiaamuna. Mä jouduin Peteä muutaman kerran huijaamaan siitä missä olin käymässä, jotta sain kaikki hoidettua salassa. Muutama frendi meni paikalle koristelemaan tilaa ja muut tulivat paikalle juuri ennen kuin me oltiin siellä. Niin ja onneksi mun mekkokin ehti kahden päivän varoajalla Her Secret verkkokaupasta.

” YLLÄTYS ”

Olin tosiaan kertonut Petelle meidän menevän perjantai-iltana yhteistyö dinnerille juurikin Fat Lizard ravintolaan. Mainitsin mennessä, että voitaisiin ensin käydä ottamassa muutama video saunatiloista yhteistyön takia. Niimpä henkilökunta vei meidät erillisellä hissillä penthouse kerrokseen ja hississä ollessa yllätysjuhlat jännitti mua niin paljon, että kädet aivan tärisi 😀 Siellä sitten ovea avatessa oli frendit odottamassa ilmapallojen kera!! Onneksi sain tuon kaiken videolle ja täytyy sanoa, että Pete oli kyllä todella yllättynyt ja jopa hieman liikuttunut hänelle järjestetyistä juhlista ♥ Siinä sitten skoolattiin ja samalla syötiin todella maukkaita Fat Lizardin pitsoja heti alkuun. Sen jälkeen nautittiin saunan lämmöstä ja loikoiltiin poreissa kattojen yllä. Poreiden jälkeen jatkettiin Bakery Mantelista ostetun kakun syömisellä, joka värimaailmaltaan oli sama kulta-valko-musta kuin koristeetkin. Iltaa lopeteltiin jo klo 22, koska kyseessä oli anniskelualue ja uusien rajoitusten myötä ravintolat menee aiemmin jälleen kiinni. Oli kerrassaan onnistuneet juhlat ja mielettömän iso kiitos vielä kaikille mukana olleille ♥

Videon yllätyksestä löydätte mun Youtube kanavalta tästä.

” Vannon sulle rakkauden
Kotkan lailla meistä taistelen
Läpi hirmumyrskyjen
Vuoksi meidän huomisen ”

Jannika B Sinä vain kappale

Ei kommentteja
Previous Post
26.10.2020
Next Post
26.10.2020

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!