baby Lifestyle

Rakas Minea 5 vuotta

Tällä viikolla juhlittiin kahdet synttärit ♥ Ja vieläpä samana päivänä! En tiedä mahdatteko muistaa, että Minealla ja Petellä on samana päivänä synttärit? Jotenkin edelleen on uskomatonta millainen sattuma tuo voikaan olla! Mutta suurempi ihmetys tässä on se, että Minea tosiaan täytti keskiviikkona 5 vuotta! En voi uskoa, että aika on tosiaan mennyt näin nopeasti ja Minea on kasvanut jo isoksi tytöksi. Mineaa kuvailtiin päiväkodin vasu-keskustelussa empaattiseksi, toiset huomioon ottavaksi ja hän on aina kysymässä onko toisella joku hätä/lohduttamassa surun hetkellä. Ja sitä hän todellakin on ja siitä olen hänessä erityisen ylpeä. Olen itsekin todella herkkä ja näytän tunteeni, joten on ihana huomata miten tyttäreni on samanlainen tässä asiassa.

6.10.2016

Muistan kuin eilisen sen päivän, kun viisi vuotta sitten sain Minean ensikertaa syliini Jorvin sairaalassa. Tuo hetki herkistää aina ja olen niin kiitollinen, joka kerta, kun katson tai mietin Mineaa. Ollaan koettu paljon tämän viiden vuoden aikana ja myös sellaista, jota ei kenenkään pitäisi joutua kokemaan. Vaikka hän oli mun sairastuessa rintasyöpään vielä pieni on se jäänyt häneen tavalla, jota♥ emme aina voi ymmärtää. Minealle on erityisen raskasta esim. leffoissa se, jos jonkun äiti menehtyy. Hän on useasti juossut omaan sänkyyn itkemään, joka saa mun sydämen aina särkymään. Juoksen perässä ja puristan syliini sanoen, että äiti on tässä eikä ole menossa mihinkään. En tiedä tuleeko tämä koskaan muuttumaan ja sen vain aika näyttää. Oon yksinkertaisesti niin mielettömän ylpeä tyttärestäni ja hänen kehityksestä sekä kaikesta osaamisesta. Mun sydän pakahtuu tähän tunteeseen ♥

Juhlat & mekkoepisodi

Juhlittiin vain pienesti keskiviikkona meidän kesken, mutta sitten isommat juhlat pidetään viikon päästä. Niitä Minea on odottanut kovin ja juhlien teemakin on ollut tiedossa jo kuukausia. Meinasi vaan käydä niin, että kakuntekijät tuntui olevan hyvin buukattuja, mutta onneksi Marsispossu pelasti meidät ja toiveiden mukainen kakku on tulossa. Vielä pitää hoitaa koristeet ja tarjoilujen kauppareissu ensi viikolla. Etsittiin myös mekkoa Minealle jo aikaa sitten, mutta tuntui ettei mitään ollut saatavilla tai, jos löytyi niin ulkomailta tilatessa ei ollut varmuutta ehtiikö ajoissa. Onneksi satuin vilkaisemaan HM valikoimaa viikko sitten ja sieltä bongasin tämän ihanan röyhelömekon. Näytin mekkoa Minealle ja hän innostui siitä valtavasti! Kerrottakoon sen, että tilasin mekon ensin koossa 128cm ajatuksella, että mekko menisi pidempään ja ollaan siirrytty jo siihen kokoon pikkuhiljaa. Noh mekko tuli maanantaina ja kappas vaan se olikin liian iso. Päädyttiin ottamaan kuvat lappu niskassa ja tilattiin pienempi koko. Ja mitä vielä sain kyselyn tuosta mekosta ja niinpä yksi Instagram seuraajani kyseli mekkoa hänen tyttärelleen ja lopputulos oli se, että kyseinen mekko on tänään yhden tytön 5v synttäreillä ♥ Jälleen tulen siihen tulokseen, että somen voima on valtava ja tässäkin saatiin mekko tytölle, joka oli itse bongannut kuvan äitinsä katsoessa Minean kuvia ja sanonut haluavansa samanlainen, jota ei siis olisi ehditty tilaamaan. Mutta eilen sitten sain tuon pienemmän mekon, joka oli jo kertaalleen myyty loppuun. Ja kappas vain oli toimitettu väärä tuote! Tarkistin, että oikean mekon olin kyllä tilannut, mutta toimitettu väärä. No onneksi koko oli vielä muutama kappale jäljellä ja nyt jännityksellä odotan tuleeko oikea mekko vielä juhliin. Että sellainen mekkoepisodi täällä 😀

Nyt sitten vain valmistaudutaan ensi viikon juhliin ♥

” Kaunis pieni ihminen
Sä olet ainutlaatuinen
Mitä vastaan tuleekaan
Toista sua ei milloinkaan ”Peten synttärit

Keskiviikkona juhlittiin tosiaan myös Peten synttäreitä. Heräsin aamulla keittämään hänelle aamukahvit ja tein herkullisen aamupalan kortin kera pöytään. Tytöt tuli vasta illalla, joten oltiin kaksin aamusta. Illalla hain meille pastaa ja Arnoldsin herkkuja kotiin. Pienen flunssan takia ei viitsitty lähteä ravintolaan tällä kertaa. Pete sai pehmeän paketin lahjaksi ja oli siihen oikein tyytyväinen ♥ Viime vuonna järjestin 40v yllätyssynttärit, joten tänä vuonna juhlittiin pienemmän kaavan mukaan. Kiitos rakkaalle siitä, että jaksat olla mun vierellä ja haasteista huolimatta ollaan tässä yhdessä ♥

 

Tässä vielä tyttöjen stailaaman ja ottama kuva meistä ♥

Ei kommentteja
Previous Post
10.10.2021
Next Post
10.10.2021

Ei kommentteja

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

Instagram has returned invalid data.

Seuraa minua!