DECOR Lifie

Uusi pyöreä ruokapöytä

Muistatteko haaveeni ruokapöydästä metallijaloilla ja puisella kannella? Jos ette niin käykää kurkkaamassa Ruokapöytä vaihtoon -postaus. Mietteeni tuon ruokapöydän suhteen on muuttunut kevyempään ja raikkaampaan suuntaan. Jotenkin omaan mieleeni on nykyään enemmän yksinkertaisempi ja freesimpi. Olin pitkään haaveillut valkoisesta pyöreästä ruokapöydästä, joka toisi kevyemmän ilmeen. Olin nähnyt monia kuvia pyöreistä ruokapöydistä ja ne vain lisäsi vahvistusta pöydän vaihtamiseen.
Vanha pöytä hankittiinkin väliaikaisena ratkaisuna.

Etsiessäni uutta ruokapöytää joudun toteamaan ettei pyöreän mallisia ruokapöytiä ole kovinkaan paljon tarjolla. Itseasiassa todella vähän ja olinkin tästä hieman ihmeissäni. Luulenkin, että niiden kysyntä tulee vain kasvamaan!

Juuri täydellinen ruokapöytä löytyi onneksi etsinnän jäkeen Arrogant Design* liikkeestä. Nähdessäni pöydän tiesin sen olevan täydellinen kooltaan ja malliltaan, voisi sanoa sen olleen rakkautta ensisilmäyksellä <3 Tämä Trendy pöytä kotiutui meille hetki sitten ja ollaan oltu enemmän kuin tyytyväisiä! Pöydän klassinen malli viehätti silmääni eniten.

Pöydän halkaisija on 120cm ja se oli ihan minimi koko, jonka olisin edes meille kelpuuttanut. Tämänkin vuoksi tarjontaa oli niukalti. Vaikka kyseessä on pyöreä pöytä mahtuu sen ympärille tuolien koosta riippuen 8 tuolia. Meillä on nyt viisi tuolia + syöttötuoli. Trendy pöytää on halutessaan saatavilla myös 90cm halkaisijalla. Pöydän trumpettijalka on suosikkini! Se on se mikä tekee pöydästä simppelin ja tyylikkään. Pöytä saattaa näyttää kevyeltä, mutta tosiasiassa on melko painava ja erittäin tukeva. Jalkaosan pohja on pehmustettu, eikä näin ollen naarmuta lattiaa. Tässä ruokapöydässä yhdistyy kevyt muotoilu ja erittäin jämäkkä olemus.

Ruokailtutilan ja olohuoneen ilme muuttui kertaheitolla ihanan raikkaaksi. Nyt miettiessäni vanhaa suorakaiteen mallista pöytää tuntuu se raskaalta ja itseasiassa veikin enemmän tilaa. Nyt on myös kiva, kun pöydässä istujat näkevät toisensa ja voivat seurustella keskenään, toisin kuin pitkässä pöydässä istuessa. Mielestäni ruolapöytä on tyyliltään todella ajaton, joten se on helppo sijoittaa moneen eri tyyliseen sisustukseen. Eikä tähän varmastikaan tule kyllästymään!

Tässä vielä ennen ja jälkeen kuvat, mitäs sanottem muutoksesta?

*yhteistyössä Arrogant Desing

ps. tässä oli viimeiset kuvat pioneista, katsotaan taas ensi vuonna niiden merkeissä uudestaan!

 

I finally found a perfect round dinnertable from Arrogant Desing. I love it at the first sight <3 It’s much more simple than the old table.  

You can put 8 chairs around it depends size of chairs. Now our dining area and livingroom looks more airy! What do you think?

6 Comments
Previous Post
30.7.2017
Next Post
30.7.2017

6 Comments

 • Outi Tornberg

  Hei, ihana pöytä!! Minäkin olen haaveillut pitkään pyöreästä ruokapöydästä, meillä on kellastunut iso pirtin pöytä keittiössä ja siitä pitäisi päästä eroon, kun tukkii koko keittiön. Nyt sitten eksyin blogiisi ja olen aivan myyty.

  Kuinka iso jalan halkaisija on? Onko pöytä tukeva? Keikkaako helposti, jos painaa pöydän reunasta? Tuleeko pöytä ulkomailta, rahti? Menikö pitkään, että sait pöydän tilauksen jälkeen? Tuliko suoraan kotiin? Meillä ei ole mahdollisuutta itse kuljettaa ja sitä tässä jännityksellä mietin, olisiko meillä mahdollisuutta kuitenkin hankka tämä pöytä. Olen miettinyt tuota materiaalia, lasikuitu vai marmoria. Oliko näin, että teidän pöydän pinta on lasikuitua? Onko ollut kestävä, onko tullut mitään jälkiä, koloja, naarmuja tms.? Millainen kiinnitys pöydän alla on, pitikö teidän itse kiinnittää jalka? Onko tullut vastaan yhtään mitään syytä, miksi et olisi tähän kauniin näköiseen pyöreään pöytään tyytyväinen?

  Paljon kiitos jo etukäteen vastauksistasi ja hyvää syksyn jatkoa.

  • Marjut

   Voi kiitos paljon jättämästäsi kommentista! Ajattelinkin tehdä pöydän käyttökokemuksista erillisen postauksen, joten pysy kuulolla 😉 Ollaan tykätty ihan hirmuisesti sen voin kertoa <3

 • Julia

  Wow, aivan upea tämä pöytä ja koko kodin sisustus! Olen pitkään jo etsinyt samantapaista pöytää! Haluaisin ostaa pöydän käytettynä, joten kävisikö jos käyttäisin kuvaa pöydästäsi Facebookin ryhmässä jossa etsitään kierrätettyjä kalusteita?

  • Marjut

   Kiitos ja tottakai saat käyttää, kun laitat vain kuvan lähteen tekstinä 😉 Ja kiitos sanoistasi <3 Toki sisustus on nyt muuttunut, mutta pöytä on kyllä pysynyt! Vastaavaa pöytää pienemmällä halkaisijalla löytyy Ikeasta, Vekestä ja Ellokselta! Toivottavasti löydät omasi 🙂

 • Kirsi

  Hei,
  Mistä nuo upeat tuolit ovat? Todella kaunis sisustus!

  • Marjut

   Heippa ja kiitos sinulle 🙂 Tuolit ovat Jyskistä ja niitä pitäisi edelleen ollan saatavilla. Toivottavasti löydät omasi!

Leave a Reply

Artikkelit

Instagram

 • " Take care of yourself. Go for a walk, take a vacation, have a drink, eat your favourite food, read a book, cry if you need to do. Do what you need to do, because at the end of the day, you're all you've got. " @herincrediblemindset
 • Have a lovely evening 🖤
Tänään ei huvittanut kirjoitella sen ihmeempää, joten toivotetaan siis vain ihanaa iltaa teille kaikille!
 • Sometimes you just need to focus on yourself ❣️
Sairastuminen on muuttanut mua ihmisenä ja tuntuu välillä etten edes tiedä kuka oli Marjut ennen sairastumista? Elämää ajattelee nyt eri tavalla ja osaa arvostaa sen rajallisuutta, mutta välillä tuntuu kaikki niin sekavalta. Tänään vietän yksin koti-iltaa ja keskityn vain itseeni. #metime

Osaako kukaan muu tarttua ajatuksiini?

Blogissa lisää mun ajatuksia!
 • Love my new nails 💫
*sponsored by @benailed_finland
Pidin aikanaan vuosia akryylikynsiä, mutta viime vuodet geelikynnet on mun mielestä paremmat. Testattiin tänään Volhan kanssa kun kynsiin sellasta siistiä leimasin kuvaa, josta tuli aika magee, vai mitä? 💅🏻 #benailed #nails #nailart #nailinspo #nailstyle #beauty #style #kynsihuolto #kynnet #kynsikoristelut #kynsilakka
 • Kaupallinen yhteistyö @lahitapiola_lokaltapiola & @indieplace 💙
Mun sairastuminen rintasyöpään vaikutti todella paljon meidän taloudelliseen tilanteeseen eikä ollut vakuutusta, joka olisi sen kattanut. Sairastuminen ei katso aikaa tai ikää ja ihan perusterve ihminen voi myös sairastua.

LähiTapiola :lla on vakuutusratkaisu vakavan sairastumisen varalle. Silloin vakavan sairauden kertakorvauksesta korvataan esim. vuoden nettotuloja vastaava summa, jos vakuutettu sairastuu vakuutuksen korvaamiin sairauksiin tai joutuu tiettyihin operaatioihin. Näitä sairauksia ovat esim. juurikin syöpä, aivohalvaus, MS-tauti tai luuydin- ja elinsiirrot. Korvaussumma on veroton ja sen voi käyttää haluamallaan tavalla.

Muistakaa vakuuttaa se tärkein eli sinä itse 💙

Onhan teillä vakuutukset kunnossa? 
#lähitapiola #elämänturva

Aiheesta lisää blogissa ja stoorissa! Linkki biossa ^
 • Long time no #selfie ✌🏻
Vaikka rakastan visuaalisesti kauniita kuvia niin silti musta on kiva välillä laittaa tänne ihan tällaisia hetkessäkin napattuja kuvia 📷
Ihanaa viikkoa murut 💋

Follow Me!