Lifestyle Lifie rintasyöpä

Raastava odotus

Me ollaan oltu koko päivä tänään menossa ja oon ihan just menossa nukkuun itsekkin. Oli kuitenkin pakko tulla teille vielä nopsasti kirjoittelemaan, kun varmasti tekin ootte myös odottanut PET-TT kuvauksen vastauksia. Odotus on ollut todella raastavaa ja henkisesti aika kuluttavaa. Mielessä on pyörinyt ”Mitä jos se onkin levinnyt?” mietteet viikonlopun ajan, mutta oon kuitenkin yrittänyt ajatella positiivisesti kaikesta huolimatta.

Mun oli pakko soittaa Syöpikselle jo maanantaina ja kysyä olisiko vastaukset jo tulleet. Aamusta niitä ei ollut vielä tullut ja sovittiin, että soitan iltapäivällä uudestaan. Tunnit tuntui pitkiltä ja aika mateli sinä päivänä. Vihdoin kun kello löi kolme soitin uudestaan ja vastaukset oli tulleet. Itkin onnesta, kun kuulin kerrottavan ettei tauti ole levinnyt muualle ♥ Voitte vain kuvitella kuinka helpottavalta on nyt tuntunut!! Maanantaina mulle riitti vastaukseksi se ettei ole levinnyt ja juttelinkin lääkärin kanssa tuloksista vielä uudestaan.

Kasvain on edelleen aktiivinen mikä olikin jo arvattavissa, mutta kainalon osalta aktiivisuus oli melko vähäistä. Kasvaimen päällä rinnassa oli aiemmin todettu imusolmukkeen muutos ja sen oltiin ilmeisesti pelätty olevan huono juttu. Nyt kuvaus kuitenkin kertoi sen olevan kokonaan poissa mikä kertoo myös hoitojen toimineen, mahtavaa! On kyllä kerrassaan niin huojentunut olo ja voin paremmin keskittyä tiistain leikkaukseen.

Saan myös olla kiitollisin mielin siitä, että rinta korjataan saman tien. Yleensä korjausleikkausta saattaa joutua odottamaan vuosia, mutta riippuu tietysti aina tapauskohtaisesti. Mun rinnan iho oli tässä iso syy siihen miksi korjaus voidaan tehdä heti eli on siisti ja kaikin puolin ok. Lääkärin mukaan kaikki näyttää tällä hetkellä hyvältä ja leikkauksen jälkeen odotellaan patologin vastausta, joka kertoo jatkohoidosta. Sädehoito on siis ainakin luvassa, mutta muu selviää vasta myöhemmin.  Tiesittekö muuten, että kasvainta ei välttämättä aina leikata, jos tauti olisi levinnyt. Tämä oli itselle ainakin aikamoinen uutinen..

Nyt suljen koneen ja menen kiitollisin mielin nukkumaan ♥ Hyvää yötä ihanat!

 

11 Comments
Previous Post
11.4.2018
Next Post
11.4.2018

11 Comments

  • Johanna

    Todella ihana uutinen ettei syöpä ole levinnyt. Nyt voit huokaista, tulosten odottelu oli varmasti rankkaa. Helpottunein mielin voit nyt odotella leikkaustasi; kaikki menee varmasti hyvin. Ja tuolla sinun asenteellasi etenkin. Ihailen positiivisuuttasi ja rohkeuttasi. Tsemppiä tulevaan ❤
    Terveisin, Johanna

  • Chandelierhome

    Ihania uutisia! Tämä siis ettei se ole levinnyt ja muutenkin pääset leikkaukseen pian. Tsemppiä siihen! <3

  • Annique

    ❤❤ niin onnellinen sun puolesta näistä uutisista ❤❤ Elämä kantaa!

  • Anna

    Todella hyvät uutiset! Nyt vaan pitäis odottaa leikkausta, heti seuravaana päivänä sun olo helpottuu kun tiedät että tauti on poistettu???? voimia sulle ja sun perheelle❤

  • Vanamolinnea

    Onpa ihana uutinen!! Tsemppiä ja jaksamista, onneksi pääset leikkaukseen pian. Odottelu on näissä syöpäjutuissa todella raskasta. On kyllä uskomatonta, miten jaksat olla noin positiivinen.
    Ja kiitos ihanasta blogista, hienoa, että jaksat kirjoittaa tätä.

  • Satukristin

    Voi miten ihania uutisia ♥ tiedon odottaminen on raastavaa, itse odottelen leikkaukseen pääsyä myös tässä talvella selvinneen kroonisen taudin johdosta ja olen huomannut, että odottavan aika on tosi pitkä. Eilen sain odotetun kirjeen ja leikkausajan vihdoin ???? tsemppiä sinne sinulle ja haleja ♥♥♥

  • Heidi

    Voi miten ihana uutinen!!! Ihan kyyneleet tulee omiinkin silmiin… Tosi hienoa! Hirmuisesti tsemppiä ensi viikkoon!

  • Merita

    Ihana kuulla ❤ olen niin niin niin onnellinen sun puolesta. ❤

  • Britta-Marianne

    Paljon Arkkienkeli Rafaelin parantavaa energiaa sinulle. Voimia ja jaksamista koko teidän perheelle. Kyllä kaikki hyvin menee, usko vaan 🙂

  • Anu

    Aivan mahtavia uutisia! Tiedän niin tuon tunteen, kuinka onnelliseksi hyvien uutisten jälkeen voikaan itsensä tuntea! Itse odottelin saman sairauden magneetin tuloksia samoilla fiiliksillä ja tuntui lottovoitolta kuulla, ettei syöpä ole levinnyt. Nyt pötköttelen rintarauhaskirurgian vuodeosastolla leikkauksen jälkeen ja tunnen olevani osaavissa käsissä. Paljon tsemppiä sinulle itse leikkaukseen, luottavaisin mielin eteenpäin!
    Ja kiitos sinulle blogistasi! Kirjoituksistasi on ollut paljon apua käsitellessäni omaa sairastumistani:)

  • Tiia

    Ihana kuulla hyviä uutisia ❤️

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts