Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Bald

Heippa hei!

Tuntuu hullulta kirjoittaa teille tätä postausta, koska en olisi voinut aiemmin uskoa tämän tapahtuvan! Mutta siis oon kulkenut viimeisen viikon ajan ilman peruukkia julkisesti ( paitsi päivystyskäynnillä, kun olin jo pessyt meikit 😀 )!! Uskaltauduinpa sitten ottamaan myös asukuvia kaljuna, vaikka aiemmin ajattelin ettei mihinkään asuun voisi sopia kalju, hah! Täytyy sanoa, että himppasen jännittää painaa ”julkaise” painiketta, mutta haluan kuvillani rohkaista muita etenkin samassa tilanteessa olevia olemaan omia itseään. En todellakaan olisi aiemmin uskonut, että uskaltaisin julkisesti liikkua ilman peruukkia. Mutta niin vain kävi ja kaikki oikeastaan vain sen takia, että olin ehdolla Blog Awardseissa. Päätin, että lähden gaalaan kaljuna ja reilu viikko sitten lähdin ensimmäisen kerran julkiseen tilaisuuteen ilman peruukkia. Voitte varmasti kuvitella kuinka paljon mua jännitti!! Mun hiuksista kuitenkin näkee ettei niitä oo itse lyhyeksi leikattu, kun siellä täällä kasvaa pientä haiventa. Enkä raaski enää haivenia edes leikata, vaikka ne näyttääkin vähän hassulta läheltä. Nyt vain odotetaan niiden alkavan kasvaa oikein kunnolla! Voin muuten kertoa, että hitsi miten päätä palelee ulkona ilman pipoa! Pakko melkein pidempään ulkona ollessa pitää pipoa vaikkei muuten niin kylmä oliskaan.

Uskon, että mua katsoessaan tajuaa tilanteen, mutta kun sille ei itse mitään voi niin sitten ollaan sen näköisiä kuin ollaan. Joskus elämässä on hetkiä ja tilanteita, joita itse ei voi päättää. Siksi on mentävä välillä tilanteen mukaan, kuten minä nyt. Tietysti ymmärrän ettei kaikille varmastikaan ole helppoa olla näin ”paljaana” muiden edessä. Ja kyllähän mustakin tuntuu, että vähän väliä joku tuijottaa pidempään. Entäs sitten? Siinäpä katsoo, jos ei oo ennen kaljua naista nähnyt! Enemmän mua itseä on jännittänyt mennä esim. meidän kauppaan, jossa työkaverit tietää miltä oon ennen näyttänyt. Tuntuu, että heille se muutos on niin suuri ja siksi alkuun jännitin lähikaupassa käyntiä. Nyt suurin osa on jo mut siellä näin nähnyt niin eipä jännitä enään. Toisin kuin paikoissa, joissa en välttämättä tunne ketään on helpompi kulkea kaljuna. Tuntemattomat ihmiset, kun ei tiedä miltä mun pitäis ”oikeasti” näyttää.

Nyt olo on onneksi sen verran itsevarma etten anna katseiden tai minkään muunkaan vaikuttaa siihen miltä näytän. Voitteko uskoa, että oon alkanu jollain hullulla tavalla jopa tykkäämään tästä kaljusta ;D Tällä tavoin näytän myös syövälle, että täältä pesee, ei mua näin helpolla lannisteta!

Muistakaa, että olkaa just sellasia kuin ootte sairastumisesta tai muusta huolimatta! Älkää antako muiden vaikuttaa vaan tehkää, just niinku itestä parhaalta tuntuu!

ISO kiitos siis teille, kun äänestitte mut ehdolle, ilman teitä en olisi tähän uskaltautunut ♥

Tällä kertaa ei gaalassa voittoa tullut, mutta olin kolmen parhaan joukossa, josta oon todella kiitollinen! Ylitin itseni menemällä gaalaan kaljuna ja pääsettekin myöhemmin näkemään kuvia asusta.

Mahtia sunnuntai-iltaa!

Coat Subway Clothing / Jeans Zara / Knit Chiquelle / Scarf Louis Vuitton / Beanie Luhta / Bag Michael Kors

pics; Mona / Mona’s Daily Style edit; me 

5 Comments
Previous Post
15.4.2018
Next Post
15.4.2018

5 Comments

 • Nina SIPOLA

  Peukutan. Mulla diagnosoitiin lymfooma 13.2. Hoidot aloitettiin 6.3. Toka syton jälkeen lähti kaikki hiukset. Hommasin kauniin peruukin. Vain ostopäivänä oon sitä pitänyt. Ja tiedätkö – varmaan ihan yhtä hullulla tavalla pidän tästä Kekkosestani. Mun ego kyllä kestää tämän(kin). Meillä On hyvän malliset päät kummallakin! Viimeisin kohteliaisuus, jonka kuulin perjantaina, oli se, että ennen kaljua kaikkien huomio kiinnittyi ‘vain’ mun pitkään ja mielettömän paksuun tukkaan… nyt kaikki näkee kunnolla ja vain mun valtavan suuret ja kauniit silmäni. Viihdyn kaljussani, vaikka ilman syöpää en varmaan koskaan olisi hiuksia uskaltanut lyhyeksi leikata. Olen ylpeästi erilainen ja fuck the cancer!

 • Annika/ pellavaa & pastellia

  Ihana Marjut! Jotenkin koko tämä sinun tarinasi on todella koskettava♡ Muistan kun tapasin sinut ensi kertaa vuosi sitten. Olit häikäisevän kaunis, ja eritysesti kiinnitin silloin huomiota pitkiin kauniisiin hiuksiisi. Tänään olet silmissäni edelleen aivan yhtä kaunis! Vaikkei sinulla ole enää hiuksia kruununa, terve itsevarmuutesi tekee sinusta valoisan ja hehkuvan näköisen! ♥ En usko ollenkaan että jotkut katsovat sinua pidempään vain koska olet kalju, vaan siksi että olet erityisen upean näköinen! Harvalla on kanttia paljastaa kaljuutensa ja sitä myöten sairautensa. En tiedä olisiko minusta siihen, ehkä sinun esimerkistä oppineena olisi! Tsemppiä sulle kovasti tuleviin päiviin????

 • Johanna

  Juuri näin! Ole juuri sellainen kuin itsestäsi tuntuu parhaalle, olitpa sairastunut tai et. Tämä ajatusmalli sopii meille kaikille ❤????❤
  Tsemppiä leikkaukseen!
  Terveisin, Johanna

 • Rita

  Upea nainen,! Onnea hyvästä sijoituksestasi, olet voittaja joka tapauksessa.

 • Iina Jäähelmi

  Niin upeita, raikkaita ja iloa huokuvia kuvia, olit todella upena myös gaalassa! Ihailen sinua suuresti! 🙂

  -Iina

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Maybe it's time to buy some new Winter clothes to Minea, you think too? 🙈
She loves to fit all her clothes 👚
Tomorrow I start little trip with Minea ♡
Good night 🖤
.
.
.
.
.
#kidsroom #barneroom #bunnychair
 • Feeling Autum already 💛 These Life is & Dancer prints are good combo, do you think? .
.
Koodilla "LOVINGWHITESTYLE" saat -25% alennusta julisteista* 14.-16.8.18 välillä. Kurkkaa @desenio niin saat takuulla lisää inspiraatiota!
*koodi ei valitettavasti koske kehyksiä tai handpick-/collaboration- osioiden julisteita. .
.
.

#desenio #kaupallinenyhteistyö
 • Finally my home office is ready ⌨🖱 I really like that wall ♡ My favourite prints are Capo D'opra, Antibes & Brush Black! .
.
.
Koodilla "LOVINGWHITESTYLE" saat -25% alennusta julisteista* 14.-16.8.18 välillä. Laita @desenio seurantaan niin saat takuulla lisää inspiraatiota!
*koodi ei valitettavasti koske kehyksiä tai handpick-/collaboration- osioiden julisteita. .
.
.

#desenio #kaupallinenyhteistyö #homeoffice
 • It's so good to be home after 3 days Flow ♡ I have to say that I'm so in love with these new @suomenvisor blinds on our windows 🖤 Have a lovely evening! .
.
.
.
#suomenvisor #kaupallinenyhteistyö #ad #livingroom
 • This weekend has been amazing ♡ Full of music, friends, relaxing and a great flow 💗
Thank you @Flowfestivalhelsinki & @sokoshotelpresident 🙏 Still one more day to go with this beauty @mk_maison 😘
.
.
.
.
#sokoshotelpresidentti #sponsored #hiljaisuus #hotelroom
 • ✴ ARVONTA/ GIVEAWAY ✴PÄÄTTYNYT!!
.
.
Meidän vierashuoneen valmistumisen johdosta pääsen järjestämään arvonnan yhteistyössä @ohtonordichome kanssa ja palkintona on monikäyttöinen ja kaunis roikkuva puutanko 60cm (arvo 79,90€ ja väri musta tai valkoinen) 🖤
.
.
.
.
Osallistumisohjeet;
1. Seuraa @ohtonordichome & @lovingwhitestyle 
2. Tykkää kuvasta
3. Tägää kaksi ystävääsi mukaan (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä) 
4. Voittajan tulee seurata molempien tilejä.
.
.
Osallistumisaikaa on 12.8.18 klo 18.00 asti. Voittaja julkaistaan kuvan yhteydessä. Instagram ei ole osallisena arvontaan.
.
.
.
.
Ihanaa viikkoa ♡ .
#sponsored #ad #guestroom #vierashuone

Follow Me!