Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Kiitollisuus

Sana, joka merkitsee tällä hetkellä niin äärettömän paljon. Me ei voida koskaan tietää etukäteen montako päivää meillä on vielä täällä elettävänä. Aamulla herätessä me ei tiedetä mitä päivä tuo tullessaan eikä sitä painetaanko vielä illalla päämme omaan tyynyyn. Kukaan ei meille kerro päiviemme määrää täällä, joten jokainen päivä täytyisi elää kuin se olisi viimeinen. Kuulostaa kliseiseltä, mutta sitä se ei ole vaan täyttä totta. Pelkään, että suurin osa meistä elää elämäänsä miettimättä sen kummemmin elettyä päivää. Sairastuminen on muuttanut mun ajatusmaailmaa lähes täydellisesti. Pienistä asioista ei jaksa enään niin paljon valittaa, riidat ovat vähentyneet ja halu kertoa rakastavansa läheisiä on valtava. Toivonkin, että ilman sairastumista ihmiset ymmärtäisi mikä rikkaus on saada elää joka päiväistä elämäämme. Tehkää niitä asioita, joista oikeasti nautitte ja olkaa niiden ihmisten ympäröimänä, jotka sen ansaitsee. On niin monia asioita, joista me saadaan olla kiitollisia ihan joka ikinen päivä.

Mun kirurgi sanoi mulle, että mä jään todennäköisemmin sporan alle kuin, että syöpä uusiutuisi. Lause, joka sai mut puhkeamaan itkuun ennen lähtöäni sairaalasta ♥ 

Oon tällä hetkellä niin äärettömän kiitollinen kaikesta. Kiitollinen siitä, että oon nyt tässä. Kiitollinen siitä, että jaksoin hoidot rankoista ja synkistäkin hetkistä huolimatta. Kiitollinen siitä, että leikkaus meni loistavasti ja kasvain saatiin kokonaan pois. Kiitollinen siitä, että asun Suomessa  ja saan parasta mahdollista hoitoa. Kiitollinen siitä, että mulla on maailman ihanin ja kannustavin puoliso. Kiitollinen mun pienestä murusta, jonka vuoksi jaksan taistella AINA. Kiitollinen siitä, että mun ympärillä on ihan mielettömän upea tukijoukko perheen, ystävien ja lukijoiden muodossa. Kiitollinen siitä, että saan kertoa rakkaille ihmisille rakastavani heitä. Kiitollinen siitä, että oli koti mihin tulla sairaalasta ja siitä, että pääsin nukkumaan omaan sänkyyn. Kiitollinen siitä, että saan seurata neidin touhuja ja kuunnella hänen ihanaa nauruaan. Kiitollinen siitä, että saan hengittää raikasta ulkoilmaa ja tuntea auringonsäteet kasvoillani. Kiitollinen siitä, että mun elämä on kaikesta huolimatta ihan täydellistä näin ♥

Tiedän, että toipuminen vie vielä aikaa ja hoidotkin on vielä kesken, mutta pahin on nyt takana. Oon selvinnyt jo raskaimman vaiheen, joten ihan varmasti selviän myös tästä eteenpäin.

Muistakaa nauttia ihan joka hetkestä ja olkaa rakkaidenne kanssa ja kertokaa heille miten tärkeitä he ovat ♥

 

 

Olin ihastellut tätä takkia jo aiemmin, mutta en raaskinut sitä silloin ostaa. Kuulin takin olevan -50% alessa ja etsin kaikki pk-seudun HM liikkeet läpi ja löysin viimeisen 34 koon takin Kirkkonummelta! Takille jäi alennusten jälkeen hintaan reilut 40 euroa, ihan huippulöytö siis!

Coat HM / Jeans Gina Tricot / Scarf Louis Vuitton / Bag Michael Kors / Knit Subway Clothing*

pics; Minna / @mk_maison edit; me

6 Comments
Previous Post
21.4.2018
Next Post
21.4.2018

6 Comments

  • Anne Haverinen

    Olen seurannut blogiasi jo ennen kuin sairastui koska meillä on saman tapainen maku sisustuksessa.
    Kirjoitit osuvasti kiitollisuudesta. Anne huomaa aina arjen pyörityksessä kuinka saamme olla kiitollisia terveydestä. Sitten kun jotakin tapahtuu se pysäyttää ja muuttaa elämänarvoja.
    Olen sinua paljon vanhempi sopisin kai äidiksi iän puolesta. ???? Meidän perheen elämä pysähtyi 31 v sitten kun puolisoni ja lasten isä sairastui aivosyöpään. 2 v taisteltiin joka hävittiin. Jäin kahden pienen kanssa yksin.
    Siitä on jo todella kauan aikaa ja lääketiede on kehittynyt tässäkin ajassa hurjasti eteenpäin. Mutta se mikä jälkikäteen jäi asiasta on Suuri kiitollisuus,että sain nähdä lasten varttuvan aikuiseksi ja selviävän.
    Tänä päivänä osaa olla kiitollinen siitä,että elämä kantoi ja antoi vielä paljon hyvää. Tärkeintä on ihana perhe ja muut läheiset.
    Olet muistuttanut minua ja muita lukijoita,että elä tässä ja nyt ja ole kiitollinen terveydestä.
    Uskon sinun paranevan ja Marjut elämä kantaa aina. ❤

  • Anu

    Olen seurannut jonkin aikaa blogiasi. Liikutuin todella, kun luin sairastumisestasi, onneksi pahin on takana! <3 Minulla on samanikäinen poika kuin sinulla Minea. Olenkin todella kiitollinen omasta perheestäni ja erityisesti pienestä pojastani. Elämä ei ole itsestään selvää, muistetaan olla kiitollisia joka hetki <3

  • Teljänneito Jessica

    Ihana kuulla, että kaikki on mennyt hyvin! Haleja sinne teille <3 Kiitollisuus on äärimmäisen tärkeää ja koen itse olevani aika hyvä aina muistamaan ja muistuttamaan myös muita!

  • Chandelierhome

    Tää on niin ihanaa ???? nyt rauhassa toipumista ja ihana kesä edessä!

  • Suvi

    Hauskaa kun kirjoitit tästä. Mun piti sulle kirjoittaakin, että sun blogisi on ainakin lisännyt mun kiitollisuutta ja kantanut läpi vaikeitakin päiviä. Olen itse siis terve,mutta arki kahden pienen kanssa on ollut välillä vaikeaa. Kun olo tuntuu alakuloiselta, niin muistutan itselleni, että esim.terveys on kuitenkin tässä ja nyt ja samoin elämä muutenkin. Iloineen ja suruineen. Lastenkin kanssa illalla mietitään, että mistä päivän aikana tapahtuneista asioista voidaan olla kiitollisia. Kiitos siis kun olet kirjoittanut <3

  • Jantunen / Tuuletuksia

    AIvan ihana uutinen! Ja niin tärkeä muistutus. Kiitollisuus ja hetkeen pysähtyminen, ylipäätään hetkien huomaaminen, ovat niin tärkessä osassa onnellisuudessa. Ja siinä, ettei elämä vain hujahda kaikessa kiireessä ja suorituksissa ohi huomaamatta.
    Ihanaa kevättä!

Leave a Reply

Artikkelit