baby Lifestyle Lifie

Mun itkuiset fiilikset & Minean uusi voimistelu harrastus

Tänään oli hetki, kun vein Minean isälleen ja hän jäi itku kurkussa ovelle. Se hetki tuntuu niin pahalta niin pahalta. Onneksi nuo kerrat on voinu laskea yhden käden sormilla koko aikana. Silti ne hetket tuntuu niin kivuliailta ja surullisilta ettei tiedä mitä siinä hetkessä pitäisi tehdä. Tai siis tiedän tottakai, mutta aina se ei ole helppoa. Pidän pään kylmänä siitä etten itse ala itkemään, koska se vain pahentaisi tilannetta. Niimpä puren hammasta ja nurkan takana annan omille tunteille vallan. Ja tottakai tiedostan sen, että tässä tilanteessa ollaan omasta päätöksestä, mutta sen kanssa on vain elettävä. Tottakai olisi ihaninta, että Minea voisi olla vierellä koko ajan, mutta ihan yhtälailla siellä toinen odottaa milloin neiti tulee hänen luokse ♥ Onnea Minealla on maailman parhaat oltavat kodeissaan ja rakastavia ihmisiä ympärillä. Niin kiitollinen siitä miten hienosti kaikki on mennyt ja siitä miten Minea on ottanut uudet ihmiset elämäänsä. Kuten aiemmin sanoin Uusperhe -postauksessa niin aina kaikki ei ole ruusuilla tanssimista, mutta eikai missään lapsiperheessä ole?

Voimistelu harrastus

Tämä kaikki opettaa elämästä uudenlaisia asioita, joista tulee niin onnellisia kuin vähemmän onnellisia fiiliksiä. Päällimmäisenä kuitenkin se äärimmäisen syvä rakkaus tuota pientä ihmistä kohtaan ♥ Minea täyttää pian neljä vuotta ja tuntuu, että hän on jo niin mielettömän iso tyttö. Tänään Minea oli toista kertaa voimistelutunnilla ja sinne hän jäi reippaasti yksin, kun itse menin siksi aikaa lenkille. Hetken ehdin seurata sivusta heidän menoa ennen tunnin päättymistä ja niin rohkeasti neiti siellä veti menemään. Ihana nähdä miten toinen kertoo tohkeissaan mitä uutta oli oppinut ja odottaa jo seuraavaa tuntia. Vaikka tuo neiti kasvaakin kovaa vauhtia niin onneksi on vielä hetkiä, kun hän esim. pyytää syöttämään loput ruoasta ja sen teen enemmän kuin mielelläni. Kauaa ei sitäkään enään saa tehdä, joten onneksi vielä edes silloin tällöin.

Onko tuttuja tilanteita ja miten te ootte niissä pärjänneet?

2 Comments
Previous Post
20.9.2020
Next Post
20.9.2020

2 Comments

  • johan sun

    Upeita kuvia ja sujuvaa tekstiä.
    PS. näytätte todella onnellisilta

    • Marjut

      Kiitos todella paljon ihanasta kommentistasi <3 Olen todella otettu ja kiitollinen sanoistasi! Ihanaa syksyä ja hei aina saa toivoa aiheita postauksiin 🙂

Leave a Reply

Artikkelit

Related Posts