Lifestyle Lifie rintasyöpä style

3 x päähinetyyli

* Kaupallinen yhteistyö Hiusextra Heinilä

Tiedätte, että mulle sairastumisessa isoin juttu on ollut hiustenlähtö. Jollain toisella vastaavassa tilanteessa olevalla se ei välttämättä ole ollenkaan isoin asia, mutta mun kohdalla se on. Kuten oon teille jo aiemminkin kertonut, hiukset on aina ollu iso osa mua ja peruukinkin hankin jo valmiiksi ennen kuin hiukset lähtivät kokonaan. Peruukkia pidin aluksi koko ajan hiusten lähdettyä, mutta ajan myötä uskaltauduin ihmisten ilmoille myös kaljuna. Peruukin pitäminen pikku hiljaa jäi, kiitos edelleen teidän rohkaisevien kommenttien ♥, ja vaikka peruukki onkin tosi upea, en ole sitä kuukausiin enään käyttänyt. Kaljunkin kanssa oon välillä potenut niin sanottuja ”bad hair” päiviä ja niinä hetkinä olisi ollut kiva kiskaista päähän jotain kevyttä, mutta peittävää. Etenkin ulkoillessa, kun omat hiukset eivät ole enään samalla tavalla lämmittämässä päätä. Oon myös aina ollut herkkä korvien suhteen ja pienikin tuuli on tuntunut korvissa ikävältä. Niimpä pidin mun lempparihattua pitkään, mutta se taas ei sopinut kaikkiin vaatetyyleihin ja oli myös aika kuuma pitää, etenkin näillä helteillä. Niimpä päädyin etsimään jotain kivaa pipoa/päähinettä hattuni tilalle. Ajattelin, että päähineelle tulee varmasti myös käyttöä hiusten kasvuvaiheessa, kun hiustyyli lähentelee mikrofoni-lookkia 😀 En haluaisi leikata lyhyeenkään hiukseen mitään mallia vaan kasvattaa se mahdollisimman pian takaisin entiseen mittaan, joka oli siis puoleen selkään asti.

Etsiessäni päähinettä sainkin upean tilaisuuden kaupalllisen yhteistyön merkeissä päästä testailemaan Hiusextra Heinilän päähinevalikoimaa Christine Headwearin suunnittelemasta mallistosta. Hiustenalan erikoisliike on palvellut jo 30 vuoden ajan, joten kyseessä on todella ammattitaitoinen perheyritys. Heidän tuotevalikoimaan kuuluu hiustenpidennykset, peruukit ja hiuslisäkkeet+hoitotuotteet sekä nämä kauniit päähineet. Mikäli vierailet heidän Helsingin tai Turun kivijalkaliikkeessä on sinua palvelemassa parturikampaajia. Heillä on kokemusta hiusalalta, joten voit luottaa siihen, että vaikeissakin elämäntilanteissa sinua palvellaan ammattitaidolla. Heiltä löytyy tällä hetkellä 10 peruukkimallistoa, 100 eri väriä, 2500 peruukkimallia ja 2000 vaihtoehtoa, joten ihan varmasti jokaiselle löytyy mieluinen. Etsiessäsi sopivaa peruukkia, loihtivat parturikampaajat sinulle toiveidesi mukaisen leikkauksen, mikäli se ei valmiiksi sinua miellytä. Voisin ajatella hiuslisäkkeiden tilaamista siinä vaiheessa, kun hiukseni ovat sellaiset, että pidennykset niihin saa laitettua.

Kivijalkaliike & verkkokauppa

Monille saattaa sairastumisen keskellä olla kynnystä lähteä testailemaan päähineitä liikkeeseen, mutta voin luvata, että kokemus on kaikkea sitä mitä luulit. Ovikelloa soitettuasi sinut otetaan vastaan lämmöllä ja ohjataan rauhalliseen tilaan istumaan. Tilaan saa halutessasi verhot ympärille suojaamaan katseilta. Liikkeeseen varataan yleensä tapaamisaika, joten sinänsä liike on muutenkin rauhallinen. Tottakai sinne on tervetullut kuka tahansa aukioloaikojen puitteissa sovittelemaan. He haluavat kuitenkin mielellään panostaa asiakastapaamisiin, jolloin varattuna aikana saa kokonaisvaltaisempaa palvelua ja rauhassa asiakkaan kanssa etsittyä omaan tyyliin sopivaa.

Kaikille ei kuitenkaan ole luontevaa sovittaa peruukkia tai päähineitä muiden seurassa, joten verkkokauppa tarjoaa siihen ratkaisun. Uudistetusta verkkokaupasta löydät laajan valikoiman tuotteita ja voit tilata ne kotiin sovitettavaksi. Haluan hehkutttaa heidän ilmaista toimistusta sekä 14 päivän ilmaista vaihto- ja palautusoikeutta! Voit siis tilata vaikka 10 päähinettä kotiin testattavaksi ja lähettää loput takaisin ihan ilmaiseksi. Harva verkkokauppa tarjoaa samanlaista palvelua! Asioidessasi verkkokaupassa voit maksaa ostokset turvallisesti verkkopankistasi, tilata tuotteet laskulla tai käyttää esim. Mobilepayta.

Christine Headwear -mallisto

Olen nyt joitain viikoja testannut näitä Christine Headwearin päähineitä ja oon tykännyt niistä ihan hirmuisesti ♥ Kyseessä on tanskalainen brändi, jonka huivit ja päähineet on kehitetty erityisesti hiuksettomien tarpeita ajatellen. Päähineet on valmistettu huippulaatuisista luonnonmateriaaleista, joten ne tuntuvat käytössä kevyiltä ja mukavilta. Ne ovat suurimmaksi osaksi valmistettu bambusta, mikä tuntuu ihoa vasten todella ihanalta. Muut materiaalit ovat myös hengittäviä, kuten pellava ja tekninenmateriaali. Etenkin näin kesäaikaan on tärkeää suojata herkkää päänahkaa auringolta, mutta myös kylmää ja muita ulkoisia ärsykkeitä vastaan. Kaikilla Christine -tuotteilla on CE-merkintä, joka takaa tuotteiden korkean laadun sekä terveysvaatimukset.

Valinnanvaikeus iski jo liikkeessä joten nappasin päähineitä kasan kotiin sovitettavaksi. Ihastuin Christinen päähineissä hengittävyyden lisäksi niiden tyylikkyyteen. Ne ovat kauniin naisellisia ja sopivat monen eri asun kanssa. Heiltä löytyy uimalakkeja, aurinkolakkeja, turbaaneja, pantoja sekä huiveja. Päähineissä on se loistava puoli, että niiden käyttöikä jatkuu vielä hiusten kasvettuakin. Muutama ystäväni on päähineitäni kokeillut ja vitsi miten mageilta ne näytti hiustenkin kanssa! Odotankin kovasti saavani käyttää päähineitä myöhemmin pitkien hiusteni kanssa. Niin ja eihän todellakaan tarvitse olla edes sairastunut käyttääkseen näitä päähineitä, vaan moni hankkii niitä juurikin asusteiksi. Omaa tyyliään voi korostaa erilaisilla päähineillä, jolloin ne antaa asuun viimeistellyn lookin.

Ensimmäisissä kuvissa minulla on Shakti turbaani, jota oon tähän asti pitänyt arkisempien vaatteiden kanssa yhdistettynä. Kaksiosainen musta turbaani on syksyn mallistosta, mutta kesämallistosta löytyy tämä ihana harmaa malli. Ihastuin tuohon valkoiseen koristeosaan, jonka toki halutessaan saa myös piilotettua pantaosalla. Sopii loistavasti myös juhlaan!

kuvat; Elina/ Studio Cerell

Tämä Lotus turbaani on ehkä tämän hetken lempparini! Ihanan pehmeästä babmuviskoosista valmistettu päähine tasaa lämpöä eli se viilentää lämpimällä ja lämmittää kylmällä ilmalla. Lisäksi materiaali pystyy imemään itseensä runsaasti kosteutta tuntumatta kuitenkaan märältä. Tykkään erityisesti turbaanin kukallisesta kuvoinnista ja se on nyt kesällä ihan täydellinen! Turbaani kuuluu Wellness-mallistoon, joten ne soveltuvat erinomaisesti myös urheiluun napakan istuvuuden ansiosta.

kuvat; mk_maison

Valitsin hieman juhlavampaan lookiin yhdistettäväksi tämän Karuna turbaanin.  Kukkakoriste on kiinnitetty neppareilla, joten se on helppo irroittaa ja laittaa takaisin. Ilman koristetta turbaanista saa astetta arkisemman niin halutessaan. Tämä turbaani on myös 100% bambuviskoosia. Voisin kuvitella käyttäväni tätä etenkin hääjuhlissa asusteena ♥

Mikäli kiinnostuitte Christine Headwear- päähineistä niin Hiusextra Heinilä tarjoaa 5 euroa ostosrahaa verkkokaupasta

ja kivijalkaliikkeistä käyttämällä alekoodia MARJUTETU

Alekoodi on voimassa 30.6.2018 saakka ja verkkokauppaan pääset suoraan tästä

Omasta puolestani voin ehdottomasti suositella niin yritystä kuin päähineitä myös ♥ Lähes päivittäin tulee joku näistä turbaaneista päähäni vetäistyä ja joka kerta tiedän näyttäväni tyylikkäältä!

 

No Comments
Previous Post
12.6.2018
Next Post
12.6.2018

No Comments

Leave a Reply

Instagram

  • " You can't go back and change the beginning, but you can start where you are and change the ending."
- C.S. Lewis

Do you agree?
.
.
.
📷 @sannitrishin
  • How was your Monday? Mine was pretty good and I think this week is gonna be awesome 😍
.
.
.
.
Mites siellä viikko on lähtenyt käyntiin? Täällä ollut tosi kiva maanantai ja tällä menolla viikosta on tulossa ihan huikea 😍
.
.
.
#bedroomdecor #bedroom #bedroominspo #bedroominterior
  • We had such a lovely & sunny weekend 💛 How was yours? .
.
.
Meillä oli ihan mielettömän ihana viikonloppu 💛 Oltiin lintsillä, ulkoiltiin, grillailtiin ja olin viettämässä ystäväni vauvajuhlia😍 Miten teidän viikonloppu meni?
.
. 
Good night 💭
  • Weekend started with this group ❤️🐶 Have a wonderful Friday evening 😘
.
.
.
.
.
#doglover #family #littlesister #livingroominterior #livingroomdecoration #livingroom #olohuone
  • I'm so ready to bed 💭 How about there?
.
.
Btw. Do you like those new  golden table lamps from @adlibrisfi?
Good night💛
.
.
Täällä ollaan jo ihan valmiita nukkumaan💭 Oltiin just 3 tuntia Jumbossa pyörimässä ja ai, että oon puhki 😵
.
.
Mitäs muuten tykkäätte meidän uusista yöpöydän valaisimista*?
Hyvää yötä 💛
.
. *tuotteista saatu alennusta
  • Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi
 I dream about living in centrum some lovely old house like I use to do 😍🏤 Rakastan vanhoja taloja ja haaveilen välillä muuttamisesta takaisin Helsingin keskustaan asuntoon, jossa on leveät ikkunalaudat, puulattia ja korkeat huoneet 💭 Toimiston ikkunalaudalla haaveillessa voi samalla nauttia herkullista Arla &More Skyr & Seeds kerrosskyr välipalaa 🍑🍒Mistä sä haaveilet just nyt? .
.
.
.
#arla #onthego #dreaming
. . .
📷: @65m2_

Follow Me!