Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Helpottunut ja pelokas olo

Viisi viikkoa sitten alkoi sädehoito, jota oli edessä 25 kertaa. Tuolloin mietin miten pitkältä aika kuulostaa ja aika menisi varmasti todella hitaasti. Sen tiesin, että siinä vaiheessa, kun hoidot on ohi, loppuu myös Jannen kesäloma. Ja tiedättekö, tänään on se päivä!! Kaikki 25 sädehoitokertaa on nyt takana päin! Fiilis on ihan mahtava ja helpottunut kaikesta syöpiksellä ramppaamisesta! Voisin pomppia tasajalkaa onnesta ja taidan vähän pomppiakkin! Voitteko uskoa, että nyt on oikeasti kaikki syöpähoidot annettuna ja tässä sitä ollaan, väsyneenä, mutta ennen kaikkea onnellisena ja terveenä. Olo on yhtäaikaa huojentunut sekä pelokas. Nyt tässä ollaan vähän kuin ”omillaan”, vaikka toki edessä on vielä sädehoitolääkärin tapaaminen ja fyssarikäynnit jatkuu viikoittain. Saan tottakai olla yhteydessä sädeosastoon, jos jotain nyt seuraavan kuukauden aikana sädetysalueelle tulee. Pelokas sen takia, että tulevan lääkärikäynnin jälkeen tulen jäämään seurantaan enkä ole enään koko ajan kartalla missä mennään. Hoitoputkessa on ollut koko ajan selvät sävelet ja susta on pidetty huolta. Mutta nyt vain täytyy uskoa siihen, että tauti on saatu kokonaan pois eikä se enään ikinä tule takaisin!

Oon onneksi säästynyt ihon rikkoontumiselta, mutta punoitusta on aikalailla. Etenkin kainalon alueelta iho on tummentunut ja kuumottava, muttei mitenkään kipeä. Sädetysalueella vain nänniin on tullut pieniä pigmenttimuutoksia. Rinnassa on välillä tuntunut pistelyn tunnetta, josta hoidon alkaessa jo kerrottiinkin. Sädehoidon sivuvaikutukset ovat olleet lähinnä väsymys, jota lähes päivittäinen ramppaaminen syöpikselle on aiheuttanut. Nyt kuitenkin tuo kaikki on urhoollisesti selvitetty ja tästä mennään eteenpäin entistä vahvempana ♥

jumpsuit VILA* / earrings GLITTER / watch KENNETH COLE

Tietenkään kukaan ei voi tulevaa ennustaa, mutta just nyt kaikki on ihan helvetin hyvin ♥

Haluan kiittää teitä sydämeni pohjasta kaikesta tsempistä, jota ootte kommenteillanne mulle antaneet tämän kaiken keskellä ♥ 

*gifted

pics of me; mk_maison

14 Comments
Previous Post
2.7.2018
Next Post
2.7.2018

14 Comments

 • Heidi

  ???? Ihanaa, niin hieno juttu ????

  • Marjut

   Kiitos niin on <3 Ihanaa kesää!

 • Kiia

  Hei!
  Halusin vaa tulla sanomaan onnittelut jos sitä sanaa voi käyttää, sä teit sen! Muistan kuinka järkytyin kun luin sen joulukuisen postauksen ja nyt hoidot on jo takana. 🙂

  • Marjut

   Oi kiitos miten ihanasti sanottu <3 Kyllä se oli niin iso järkytys silloin kaikille, mutta luojalle kiitos, että nyt ollaan tässä! Ihanaa kesää <3

 • Saikku

  HIPHEI! Hieno asia, hoidot ovat ohi! Olen ollut niin suruissani sairaudestasi… Ja nyt toivotankin sydämestäni terveyttä, onnea ja rakkautta sekä ihanaa kesänjatkoa koko perheelle <3

 • Marja

  Kuulostaa ihanalta❤️ Kaikkea hyvää sinulle ja hyvää kesää????

 • Johanna

  Upea juttu, että hoitosi on nyt päätöksessään! Ihanaa kesän jatkoa Sinulle ja koko perheellesi ❤ Voi hyvin!
  Terveisin, Johanna

  • Marjut

   Kiitos, kyllä on ihan mahtavaa <3 Tästä on hyvä jatkaa kesää! Oikein ihanaa kesää myös sinulle <3

 • Annique

  ❤❤❤❤ Niin hienoa!

  • Marjut

   Eikö olekkin <3 Ihanaa päivää!

 • Sanna

  Aivan mahtava juttu! Ja suurkiitos näistä sinun rs-postauksistasi. TIedätkö, löysin blogiisi vasta kesäkuussa, kun etsin rs-aiheisia blogeja. Sain itse rs-diagnoosin kesäkuun alussa, osapoistolla selvisin ja huomenna alkaa sytot. Minulla siis on hoitopolku aluillaan, mutta olet yksi innoittava esimerkki siitä, että kaikki kyllä järjestyy! Ihanaa kesän jatkoa <3

  • Marjut

   Voi ihanaa, että olen voinut tsempata sinua tämän p**kan keskellä! Olen todella pahoillani, että sinäkin olet sairastunut. Pakko on vain ollut olla urheana ja koittaa tsempata itseään hoitojen läpi, ajatellen pian tämän olevan ohi. Ikävä kyllä tämä on sellainen tauti ettei aina taistelutahtokaan riitä, mutta täytyy vain nauttia joka hetkestä ja luottaa hoitoihin. Välillä saatoin vajota pimeisiin hetkiin ja se on ihan ok, mutta sieltä kannattaa nousta pian ylös. Toivon sinulle paljon voimia tulevaan, luota lääkäreihin ja ajattele kaiken olevan vain hetkellistä. Iso hali <3

 • Johanna S

  Aivan ihana uutinen! Nauti kesästä 🙂

  • Marjut

   Niin todellakin on <3 Vielä lääkärikäynti ensi viikon maanantaina ja sitten siirryn kontrolliin! Ihan mahtavaa! Ihanaa kesää sinulle myös <3

Leave a Reply

Related Posts

Instagram

 • Date night with hubby ❤ We are going to see live @jennivartiainenofficial 😍 I need to say that when we bought these tickets I couldn't be sure that I might not be here.. So thankful right now❤ #fuckcancer .
.
I wish you all lovely weekend ♡ .
.
.
.
.
.
.
#jotex #livingroom #cancer
 • Some of you thought that this hair is not my own. So I'm happy to tell you all that this really is my OWN hair 😍 I'm so thankful that my hair grows this fast 🙏 
#FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #look #ootd #style .
.
.
📷 : @pinjafin
 • [ Kaupallinen yhteistyö ] 
Christmas is coming and I wanted to give some inspiration for X-mas table setting with @havishome 🕯🍽 What do you think about this?
.
.
Joulu lähestyy ja siihen liittyy yleensä paljon puuhaa, jotta jouluna saa vain nauttia ja olla läheisten kanssa ♡ Niimpä tässä teille valmiiksi ideaa jouluiseen kattaukseen yhdessä @havishome (kynttilät & servetit) kanssa. Burgundin sävy yhdistettynä kultaiseen sopii ihanasti jouluntunnelmaan! Mitäs pidätte? .
.
.
.
.
#havis1829 #havishome #decoration #tablesetting
 • I couldn’t think better father for Minea than Janne is ♥ 
I need to say that when I was sick I thought that if something happens to me I know that they are going to be just fine two of them ♥ I'm so thankful to be here right now
♡ 
I wish happy Father’s Day with full of love ♥
.
.
.
.
.
.
.
#fatheranddaughter #fathersday #daddy #babygirl #love #family
 • ○ ARVONTA ○ Edit: PÄÄTTYNYT!! || Kaupallinen yhteistyö || Marraskuun pimeyden keskellä me tuodaan yhdessä @alvarcarto kanssa iloa arpomalla karttajuliste yhdelle teistä valitsemassaan koossa ♡
.
.
Säännöt on tutut; 
1. Tykkää kuvasta
2. Seuraa mua ja @alvarcarto
3. Tägää kaksi ystävääsi (voit osallistua useamman kerran eri ystävillä 😉) 4. Arvonta päättyy ma 12.11.18
5. Voittaja julkaistaan tämän kuvan yhteydessä 
Instagram ei ole osallisena kilpailuun. .
.
.
.
Have a lovely Friday evening ♡
.
.
.
.
.
.
#alvarcarto #guestroom #interior
 • When I look at myself in the mirror, I see familiar eyes. The rest of my appearance I do not yet recognize. Breast cancer changed me a lot both inside and outside. I don't feel very confident with this hair look right now but I'm so happy that my hair grows this fast ♡ #FUCKCANCER .
.
.
.
.
.
.
.
.
#cancer #breastcancer #style #me #roosanauha

Follow Me!