Lifestyle Lifie rintasyöpä style

Helpottunut ja pelokas olo

Viisi viikkoa sitten alkoi sädehoito, jota oli edessä 25 kertaa. Tuolloin mietin miten pitkältä aika kuulostaa ja aika menisi varmasti todella hitaasti. Sen tiesin, että siinä vaiheessa, kun hoidot on ohi, loppuu myös Jannen kesäloma. Ja tiedättekö, tänään on se päivä!! Kaikki 25 sädehoitokertaa on nyt takana päin! Fiilis on ihan mahtava ja helpottunut kaikesta syöpiksellä ramppaamisesta! Voisin pomppia tasajalkaa onnesta ja taidan vähän pomppiakkin! Voitteko uskoa, että nyt on oikeasti kaikki syöpähoidot annettuna ja tässä sitä ollaan, väsyneenä, mutta ennen kaikkea onnellisena ja terveenä. Olo on yhtäaikaa huojentunut sekä pelokas. Nyt tässä ollaan vähän kuin ”omillaan”, vaikka toki edessä on vielä sädehoitolääkärin tapaaminen ja fyssarikäynnit jatkuu viikoittain. Saan tottakai olla yhteydessä sädeosastoon, jos jotain nyt seuraavan kuukauden aikana sädetysalueelle tulee. Pelokas sen takia, että tulevan lääkärikäynnin jälkeen tulen jäämään seurantaan enkä ole enään koko ajan kartalla missä mennään. Hoitoputkessa on ollut koko ajan selvät sävelet ja susta on pidetty huolta. Mutta nyt vain täytyy uskoa siihen, että tauti on saatu kokonaan pois eikä se enään ikinä tule takaisin!

Oon onneksi säästynyt ihon rikkoontumiselta, mutta punoitusta on aikalailla. Etenkin kainalon alueelta iho on tummentunut ja kuumottava, muttei mitenkään kipeä. Sädetysalueella vain nänniin on tullut pieniä pigmenttimuutoksia. Rinnassa on välillä tuntunut pistelyn tunnetta, josta hoidon alkaessa jo kerrottiinkin. Sädehoidon sivuvaikutukset ovat olleet lähinnä väsymys, jota lähes päivittäinen ramppaaminen syöpikselle on aiheuttanut. Nyt kuitenkin tuo kaikki on urhoollisesti selvitetty ja tästä mennään eteenpäin entistä vahvempana ♥

jumpsuit VILA* / earrings GLITTER / watch KENNETH COLE

Tietenkään kukaan ei voi tulevaa ennustaa, mutta just nyt kaikki on ihan helvetin hyvin ♥

Haluan kiittää teitä sydämeni pohjasta kaikesta tsempistä, jota ootte kommenteillanne mulle antaneet tämän kaiken keskellä ♥ 

*gifted

pics of me; mk_maison

14 Comments
Previous Post
2.7.2018
Next Post
2.7.2018

14 Comments

 • Heidi

  ???? Ihanaa, niin hieno juttu ????

  • Marjut

   Kiitos niin on <3 Ihanaa kesää!

 • Kiia

  Hei!
  Halusin vaa tulla sanomaan onnittelut jos sitä sanaa voi käyttää, sä teit sen! Muistan kuinka järkytyin kun luin sen joulukuisen postauksen ja nyt hoidot on jo takana. 🙂

  • Marjut

   Oi kiitos miten ihanasti sanottu <3 Kyllä se oli niin iso järkytys silloin kaikille, mutta luojalle kiitos, että nyt ollaan tässä! Ihanaa kesää <3

 • Saikku

  HIPHEI! Hieno asia, hoidot ovat ohi! Olen ollut niin suruissani sairaudestasi… Ja nyt toivotankin sydämestäni terveyttä, onnea ja rakkautta sekä ihanaa kesänjatkoa koko perheelle <3

 • Marja

  Kuulostaa ihanalta❤️ Kaikkea hyvää sinulle ja hyvää kesää????

 • Johanna

  Upea juttu, että hoitosi on nyt päätöksessään! Ihanaa kesän jatkoa Sinulle ja koko perheellesi ❤ Voi hyvin!
  Terveisin, Johanna

  • Marjut

   Kiitos, kyllä on ihan mahtavaa <3 Tästä on hyvä jatkaa kesää! Oikein ihanaa kesää myös sinulle <3

 • Annique

  ❤❤❤❤ Niin hienoa!

  • Marjut

   Eikö olekkin <3 Ihanaa päivää!

 • Sanna

  Aivan mahtava juttu! Ja suurkiitos näistä sinun rs-postauksistasi. TIedätkö, löysin blogiisi vasta kesäkuussa, kun etsin rs-aiheisia blogeja. Sain itse rs-diagnoosin kesäkuun alussa, osapoistolla selvisin ja huomenna alkaa sytot. Minulla siis on hoitopolku aluillaan, mutta olet yksi innoittava esimerkki siitä, että kaikki kyllä järjestyy! Ihanaa kesän jatkoa <3

  • Marjut

   Voi ihanaa, että olen voinut tsempata sinua tämän p**kan keskellä! Olen todella pahoillani, että sinäkin olet sairastunut. Pakko on vain ollut olla urheana ja koittaa tsempata itseään hoitojen läpi, ajatellen pian tämän olevan ohi. Ikävä kyllä tämä on sellainen tauti ettei aina taistelutahtokaan riitä, mutta täytyy vain nauttia joka hetkestä ja luottaa hoitoihin. Välillä saatoin vajota pimeisiin hetkiin ja se on ihan ok, mutta sieltä kannattaa nousta pian ylös. Toivon sinulle paljon voimia tulevaan, luota lääkäreihin ja ajattele kaiken olevan vain hetkellistä. Iso hali <3

 • Johanna S

  Aivan ihana uutinen! Nauti kesästä 🙂

  • Marjut

   Niin todellakin on <3 Vielä lääkärikäynti ensi viikon maanantaina ja sitten siirryn kontrolliin! Ihan mahtavaa! Ihanaa kesää sinulle myös <3

Leave a Reply

Instagram

 • Mirror mirror on the wall.. 🖤 That round mirror looks so great behind the dining table 👌🏻
.
.
Kerro kerro kuvastin.. 🖤 Pyöreä peili oli ehdottomasti hyvä ratkaisu ruokapöydän taakse, vai mitä?
Koodilla MARJUT20 saatte @peilistore.fi verkkokaupasta -20% alennuksen kaikista tuotteista (koskee myös mittatilauksia!) ✌🏻koodi voimassa 30.6.19 asti .
*peili saatu ilmaiseksi .
.
Ihanaa tiistai-iltaa❣️
 • [Kaupallinen yhteistyö @arlasuomi] 
Smoothie cheers with my girl🍍🥥
.
.
Neidin kanssa lomaillessa pyritään pitämään nälkäkiukkua loitolla terveellisillä ja ravitsevilla välipaloilla niin kaikilla on hyvä mieli ✌🏻 Kurkkaa blogista lisää vinkkejä pitää nälkäkiukku poissa! Linkki biossa ⬆️
.
.
.
.
#arla #arlamore #onthego
#meandminime #motheranddaugther #summer #terrace #terassi #kesä #patio
 • Just wanted to wish you all a lovely evening 🖤
.
.

Ihanaa iltaa kaikille 🖤
 • Finally you can see what new we have on our livingroom 🖤 When I saw first time that @mialiv.fi painting I was like WOW that is such a beauty and I must have that 😍 Do you like it too? .
.
.
Vihdoin näette mitä uutta meillä on olohuoneessa 🖤 Nähdessäni tämän @mialiv.fi maalauksen ensi kertaa kuvissa olin täysin myyty 😍 Tiesin, että se olisi täydellinen meidän seinälle, koska taulussa yhdistyvät just sama värimaailma kuin sisustuksessa ripauksella mustaa👌🏻 Mitäs pidätte taulusta ja joko ootte tutustuneet @mialiv.fi upeisiin töihin? .
*taulusta saatu alennusta
.
.
Ps. Aiemmat maalaukset jää odottelemaan isompaa asuntoa, jotta nekin saadaan taas seinälle!
.
.
#mialiv #painting #livingroominterior #livingroomdecor
 • Joskus elämä yllättää eikä kaikkea osaa aina etukäteen elämästä tietää. Näin kävi myös työkuvioideni suhteen tällä kertaa. Oon tällä viikolla jäämässä pois nykyisestä työpaikasta organisaatio muutoksen vuoksi. Oon kiitollinen huikeasta kokemuksesta ja odotan jännittävin sekä avoimin mielin tulevaa ✌🏻Ja saa vinkata, jos kaipaa some apuja!
.
.
Blogissa lisää ajatuksia tapahtuneesta ja tulevasta! Linkki biossa ⬆️
.
.
You never know what happens next and life can surprise you when you don't expect it. This time it happened with my new work. Organisation change happened and that is why this is the last week there. I'm so happy about this experience and can't wait what happens next✌🏻
 • Always remember to be your own kind of beautiful ❤️
.
.
Oltiin Minean kanssa HM liikkeessä ja pysähdyttiin ponimekkojen kohdalle. Meidän vieressä oli kaksi n. 10v. tyttöä.
.
.
En voinut olla kuuntelematta heidän keskusteluaan, koska aihe oli todella  kurja ja surullinen. Toinen tytöistä kietoi kätensä oman reiden ympärille ja sanoi, niiden olevan lihavat.  Jatkoi sitten, että häntä kiusataan koulussa isojen reisien takia. Katsoin suu ammollaan, että mitä heetä mä just kuulin tuon normaalipainoisen tytön sanovan?? Mietin hetken, että sanonko jotain, mutta en vain saanut sanaa suustani.
.
.
Oltiin jo tekemässä lähtöä liikkeestä, kun satuin näkemään sen tytön vielä yksin. Sanoin hänelle; ”Anteeksi tyttö, mutta kuulin teidän keskustelun ja mun on pakko sanoa sulle ettei sun reisissä tai sussa muutenkaan oo mitään vikaa. Älä koskaan anna kenekään antaa sun luulla niin. Mä toivon ettei kukaan sano sulle mitään sun reisistä tai mistään muustakaan.” Tyttö selvästi hämmentyi ja oli vähän nolona, mutta sanoi sitten, että ”joo en”.
.
.
Mä en voinut jättää asiaa sikseen, koska joskus pienilläkin sanoilla on suuri merkitys ❤️ Ollaan ystävällisiä toisia kohtaan ja opetetaan lapsille suvaitsevaisuutta sekä ymmärrystä. Blogissa lisää aiheesta sekä omasta koulukiusaamisesta. Linkki biossa!

Follow Me!